Tranung Kite dot net

SUMBANGAN MEMBANTU LAMAN INI
Bank Islam Cawangan Dungun No : 13044-01-0009696
Nama Pemegangan : Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun

MEDAN, SUMATERA TEMPAT MELEPAS GIAN NOH OMAR.

Terbongkarnya nostalgia YB Noh Omar di Pulau Carey ketika menjadi guru tempoh hari adalah mengukuhkan cerita-cerita tabiat busuk YB Noh Omar ketika melancung ke luar negeri khususnya ke Medan,Hadyai dan beberapa tempat exotik di dalam dunia ini.

Perangai busuk dan buruk Noh Omar terserlah sejak dibangku sekolah. Noh Omar pernah disingkirkan daripada Sekolah Menengah Teknik,Kuantan kerana didapati bersikap kurang ajar terhadap pelajar junior. Kemudian ia dipindahkan ke Sekolah Menengah Teknik, Seremban sehingga SPM. SPM dapat gred 3 dan belajar di Aminuddin Baki sebelum belajar di Maktab Temenggong Ibrahim Johor.

Setelah berjaya menjadi YB ia sering membawa dan menghantar pengikutnya ke Medan,Jakarta,Puket dan Hadyai dan kadang-kadang ke London. Khususnya di Medan ia dan konco-konconya seperti Hj. Zulkernaini Anuar, Hj.Othman Ibrahim,Abd,Manan Ariffin, Hj.Shafie Asnawi,Mardi Sukir,Khir Ramli dan lain-lain berpoya-poya di pusat-pusat hiburan dangdut dan melanggani GRO.Mereka menari dangdut hingga pagi dan membawa GRO kebilik masing-masing.

Kisah-kisah aib mereka di Medan diceritakan sendiri oleh mereka yang tersebut apabila mereka pulang ke tanah air.Mereka bangga dan megah kerana boleh meniduri GRO-GRO dibilik hotel mewah di Medan atau Jakarta.

Hj.Zulkernaini dan Hj.Shafie menceritakan bagaimana GRO –GRO melayan mereka seperti raja dan mencuci kon*** mereka dengan air panas.Hj.Othman menceritakan layanan GRO yang sungguh istimewa dan lupa bini yang ditinggalkan.Mardi Sukir dan Khir Ramli mengakui tercungap-cungap kerana layanan hebat GRO Medan.

Mereka itu semua tidak boleh menafikan cerita buruk ini kerana salinan tiket kapal terbang mereka masih dalam simpanan.

YB Noh Omar juga sangat gemar cerita-cerita sex. YB Noh Omar pernah satu ketika mengakui bahawa isteri kedua YB Ahmad Bahari (bini orang) memang cantik dan putih melepak. Dalam satu majlis sembang-sembang,ia mengakui sanggup menjilat sepuas-puasnya dari tapak kaki betina itu sehingga pan***,pu**,lubang du** ,akan gigit buah d*** dan seterusnya seluruh badan betina bini YB Ahmad Bahari.YB Noh Omar bercerita dengan gaya yang penuh ghairah.

Ada pun kisah YB Noh Omar yang selalu mengambil kesempatan meraba-raba tetek anak dara sunti Malayalam dan Sinhali di Pulau Carey adalah tidak memeranjatkan . Itulah kehebatan YB Noh Omar.

Ketika tidak ada wang (gaji guru tak cukup makan ),ia melepas gian dengan meraba tetek pelajar sekolah secara free tetapi bila sudah jadi YB dan banyak wang boleh bayar berapa saja kepada GRO di Medan dan Jakarta.

Kulaan


______________________
Terbitan : 8 Mei 2003

Ke atas Ke atas Home Home

Diterbitkan oleh :
Lajnah Penerangan dan Dakwah, DPP Kawasan Dungun, Terengganu
http://clik.to/tranung atau http://www.tranungkite.cjb.net
Email : webmaster@tranungkite.net
atau : tranung2000@yahoo.com