Tranung Kite dot net

SUMBANGAN MEMBANTU LAMAN INI
Bank Islam Cawangan Dungun No : 13044-01-0009696
Nama Pemegangan : Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun

ISU TABUNG HAJI hanya SATU KONSPIRASI!!!

Jangan la..kita percaya sangat dengan cerita karut marut dari kerajaan MAHAFIRAUN ni!!! Mengapa AKhbar Malaysia beria ia sangat nak siarkan cerita ini hampir setiap Hari boleh katakan semua akhbar siar muka depan..siap suruh bawa BPR lagi!!! kenapa tak bawa kes TIME DOT COM dan KWSP ke BPR!!! KENAPA??? Aiiikk...macam saja saja nak buat cerita buruk je...!!! kalau betull buruk mesti depa sorok..paling kuat pun buat cerita ini sekali saja... ini Tidak!! hampir setiap hari..Muka depan Pulak tu... Kalau korang nak tahu ni la caranya silaknatullah Mahathir Kutty nak Koperatkan dan keparatkan Tabung HAJII!!!!

Cuba kita Ingat balikk!!!! cerita ni bukan lama ...Baruu je!! Ingat tak cerita Syarikat POS MALAYSIA sebelum dikoperatkan kepada AVENUE ASSET milik anak DR.MHATHIR KUTTY!!! hampir setiap hari ada jee keluar cerita Buruk tentang POS MALAYSIA!! kebetulan masa tu time orang tengah tunggu result untuk kemasukan ke UNiversti!! macam macam cerita keluar.. ada surat tak sampai sebulan lah.. ada yang tak sampai lansunglah.. ada jumpa surat Posmen Buang merata lah.. ada pulak yang tak dapat masuk universiti hanya pasai surat tak sampai... semua cerita tu keluar muka Depan Akhbar walaupun tak patut siarkan muka depan!!!! lepas tu mereka siap Wajibkan beli KOMPUTER dengan KWSP dibuat memalui pejabat POS!! mengapa Pejabat POSS?? saya dapat tahu dari dealer Komputer bahawa 7.5% dari harga komputer masuk dalam kantung POS MALAYSIA!! bermakna jika 1 billion dikeluarkan oleh pencarum untuk beli komputer dari KWSP ini bermakna RM75juta sekarang masuk dalam poket Anak mahathir melalui AVENUE ASSET selepas dikoperatkan!!APAKAH relevannya POS MALAYSIA jadi dealer komputer!! dulu kerja hantar surat sekarang hantar Komputer Pulak!!! itulah caranya mereka nak sapu duit KWSP!! lagipun.. surat lambat sampai benda kecikk jee... tapi ia dijadikan isu hanya untuk mereka jadikan alasaN untuk DiKOPERATKAN!!! INGAT!! POS MALAYSIA mencatatkan keuntungan setiap tahun,keuntungannya Pulak puluhan dan ratusan juta setiap tahunn bukannya rugi ..UNTUNG!!..dan tak pernah orang merungut pun!!! takkan hanya kerana Posmen silap sikit dah nak dikoperatkan!! KAlau korang nak tahu ini lah perangai KERAJAAAN ANTI ISLAM ini... KERAJAAN KORUPP!!! apa saja yang boleh buat Untunngg Kroni depa sapu... apa je syarikat yang rugii kerajaan terpaksa TakeOver balikk!!!! sampai bila kita nak tengok penyelewengan EKONOMI kita ni berleluasa!! itu sebab keluar cerita VCD LUCAh..BLACK METAL, MUJAHIDIN dan haramkan ceramah... sebabnya nak alihkan isu KORUP mereka!!!

percayalah!! Percayalah!!! kalau Tabung haji hanya bergantung kepada Operasi HAJI sahaja pun..mereka bOleh Buat UNTUNG!!!takdenya rugii... tentang kehilangan duit tabung HAJI itu..takkan tiada Rakaman video di tempat pengeluaran Wang KOT macam di bank..!!lepas itu orang tu boleh keluarkan duit banyak kali pulak tuu.. kalau kehilangan dari komputer munasabah jugak kita susah nak tahu...tapi ini pergi ambik sendiri!! kalau yang buat kerja tu kerani..500 ribu pun sudah cukup banyak!! mengapa perlu lebih!!! jadi sapa punya kerja..takkan polis malaysia bangang sangat kutt.. merekakan boleh tangkap satu kumpulan militan kononnya dan boleh selesaikan kes dengan sekelip mata!!mana tidaknya semua kes yang tertunggak selama ini selesai dalam satu hari itupun selepas didesak SAMMY VELLU.. antaranya kes serangan Balai Polis,pembunuhan JOE FERNANDEZ,serangan kuil hindu dan banyak lagi!! begitu berpengaruh rupanya sammy VELLU kepada POLIs.. baru tegur terus selesai kES!! oiii..iNGAT ni negara Hindustan kee.. boleh main lambak je kesalahan macam tuu.. apa la punya POLIS!! dan pengawal saoutern BANk itu siap dapat anugerah dari Polis dan sAMMY VELLU lagi.. apa kaitan SAMMY VELLU??? sendiri Pikir la..

satu lagi!! Kemungkinan ada kejatuhan Wall street selepas ini...harga soya akan jatuh!!! ini akan menyebabkan juga harga sawit akan melambung kembali.. ini akan memberi faedah kepada ekonomi asian dan komoditinya!! sekarangpun sudah ada tanda harga komoditi Sawit bergerak naik.... masihkah kita ingat ketika Kegawatan asia tahun 80an... Kenaikan harga komoditi getah telah menyelamatkan ekonomi asia!! maka kemungkinan selepas ini Tabung haji akan kembali stabill!!! walaupun saya baru berumur awal 20'an..tapi tidak sebodoh dr.mahathir yang hampir mati ituu!!!

INGAT!!! INGAT!!! jangan terkejut kalau ada cerita Pengkoperatan tabung HAJI akan keluar pula Selepas ini!!! Amat malang Umat ISLAM MALAYSIA jika perkara ini berlaku!! APAKAH TABUNG HAJI yang memegang 90 Billion dana Umat islam ini akan dikoperatkan pula kepada Syarikat Anak mahathir dan Kroni Mereka!! apakah mereka akan sapu habis Duit umat Islam di tabung HAJI selepas mereka sapu habis duit KWSP???

FIKIRKANLAH!!!

LAWAN TETAP LAWAN!!!

Reformis muda.





___________________________
Terbitan : 10 April 2004

Ke atas Ke atas Home Home

Diterbitkan oleh :
Lajnah IT, DPP Kawasan Dungun, Terengganu
http://clik.to/tranung atau http://www.tranungkite.cjb.net
Email : [email protected]
atau : [email protected]

Pandangan dalam laman ini tidak semestinya menunjukkan sikap DPPKD
(Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun, Terengganu)