Tranung Kite dot net

SUMBANGAN MEMBANTU LAMAN INI
Bank Islam Cawangan Dungun No : 13044-01-0009696
Nama Pemegang : Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun

18 nama akan didakwa untuk tutup 18 nama Besar kes BPR !!

Bila sudah terlajak bercakap... itulah akibatnya !! terpaksa pulak mencari alasan bagaimana nama 18 yang didedahkan Rais dapat ditutup..!! nanti orang kata " lepas pilihanraya nama 18pun lesap".. maka satu satu nama " Kambing Hitam Politik" dihadapkan kemahkamah?? benarkah mereka.. antara yang diseret sama bekas ahli parlimen PAS dan keadilan..pasal lebih tuntut duit belanja?? agaknya pula apa akan jadi dengan kes dua lembu yang disembelih sebelum pilihanraya Eric Chia dan Kasitah Godam?? paklah paklah.. memang kaki sandiwara.. sejak pegang jawatan Menteri dalam Negari sejak 6 tahun dulu.. kerja dia mencipta satu Drama.. dari satu sandiwara ke satu sandiwara.. apa yang hairannya Paklah boleh buat muka selamba macam tuduhan dan Drama yang dibuat tidak pernah berlaku..??

Sandiwara inilah yang gagal di dedahkan Pembangkang pada pilihanraya 2004 yang lalu..?? mengapa?? sebgai contoh kes Sauk !! ada berpuluh dalil cerita sauk adalah sandiwara..Mengapa harus takut?? Ingat berhati dengan lakonan Paklah.. dia akan menjerat satu persatu jentera didalam PAS !! jika pemuda tidak bertindak maka Lakonan Paklah harus diberi Anugerah!!

Pembangkang harus mendedahkan kembali salahguna kuasa dan semua fail BPR melibatkan pemimpin UMNO seperti rafidah aziz - rahim tamby chik dan banyak lagi malaun diluar sana!! sekarang tugas pemuda mencabar Kerajaan mempercepatkan pendakwaan.. mendakwa ebih ramai lagi dalam senarai 18 "benar" bukan senarai 18 " kambing Hitam"

pemuda harus Agresif !!! ayuuhh kita cabar..!!!
Lawan tetap Lawan!

reformis muda

___________________________
Terbitan : 24 April 2004

Ke atas Ke atas Home Home

Diterbitkan oleh :
Lajnah IT, DPP Kawasan Dungun, Terengganu
http://clik.to/tranung atau http://www.tranungkite.cjb.net
Email : webmaster@tranungkite.net  atau : tranung2000@yahoo.com

Pandangan dalam laman ini tidak semestinya menunjukkan sikap DPPKD (Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun, Terengganu)