Tranung Kite dot net

SUMBANGAN MEMBANTU LAMAN INI
Bank Islam Cawangan Dungun No : 13044-01-0009696
Nama Pemegang : Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun

Rahsia Di Sebalik Lakonan Minta Maaf Arroyo

ARTIKEL TERDAHULU DAN ANALISIS MENGENAINYA..
Rahsia Di Sebalik Lakonan Minta Maaf Arroyo
Oleh Sirril Asrar

Umum mengetahui betapa suatu peristiwa besar dalam sejarah telah berlaku di negara kita membabitkan kerajaan dan agensinya, pendatang warga asing dan maruah umat Islam dan rakyat Malaysia keseluruhannya. Kes mangsa rogol warga tanpa izin Filipina di Negeri Bawah Bayu.

Puisi
Gadis kecil itu khabarnya melarat
Telah menjadi mangsa deraan seksual sejak dari umur
sepuluh tahun di media tercatat.
Polis DiRaja Malaysia terlibat bukan sebagai
penyelamat bahkan menjadi musibat.
Mahkamah pula bersubahat menjadikan jalan cerita
segera ditamat.
Pihak kerajaan pula menjadi pengkhianat
mengklasifikasikan mangsa sebagai bangsat
Sedangkan perogolnya pula terlepas dari disebat atau dipecat.

Wanita umno pula semakin terkulat
Perjuangan mereka membela mangsa rogol sudah pun tamat
Bahkan tiada pula laungan puteri lesbian menjadi
penyelamat
Selain diri sendiri penuh berkarat.

Umat Islam Malaysia harus beringat anak gadis anda harus di nasihat
Menjauhi dari berkawan dengan puteri parti keris berkarat
Kerana pemudanya pondan di medan debat tapi handal dalam menjilat.
Pemudinya pula berkain singkat berbaju sekerat apatah lagi wanita otak berkulat
Mangsa rogol dibiar melarat sedangkan sebelum ini Hudud disekat
Dengan alasan dibuat-buat dari pemikiran yang sungguh bejat.
Inilah sebahagian tanda hampir kiamat.

Wahai Muslimin ayuh bermuafakat
Mencari jalan seberapa cepat.
Dengan ceramah atau bersolat hajat
Agar segala bajingan dan musibat beserta pencacai,
barua dan penjilat
Dapat segera karier mereka ditamat
Selain ke penjara mereka kita sumbat sebagai balasan
yang tepat
Atas segala apa yang mereka perbuat
Kepada seluruh rakyat dan umat.

Fakta sebab sebab Arroyo minta maaf…

1. Arroyo berjaya memerangkap rakyat Malaysia agar menerima seks dengan gadis bawah-umur sebagai budaya yang sihat sesuai dengan keputusan mahkamah negara Islam Malaysia boleh sekaligus memberi gelaran tok guru boleh kepada perdana menteri dengan fatwa terbaru beliau dan kuncu-kuncunya bahawa merogol gadis jalanan tidak menjadi kesalahan biar pun di bawah umur.

ANALISIS:
INI SUATU PERANCANGAN PUAK HADHARI DALAM UJIAN MEREKA KEATAS SEORANG GADIS SABAH YANG SEBENARNYA RAKYAT MALAYSIA UNTUK MENGUJI SAMBUTAN MASYARAKAT DENGAN FATWA TERBARU KUMPULAN HADHARI.KETIKA INI PAK LAH ADALAH MENTERI DI KDN.

2. Menunjukkan permuafakatan rasmi antara dua kerajaan mengenai taraf kewarganegaraan yang boleh dipinda sesuka hati bermula dari insiden projek KP, pengundi hantu dan pemulangan warga tanpa izin sekaligus menjadikan status Sabah sebagai negeri di bawah dua negara. Seseorang pendatang tanpa izin boleh diiktiraf sebagai warga Malaysia seandainya bersedia untuk dirogol atau dicabull dan seumpamanya pada setiap peringkat umur.

ANALISIS:
INI SUATU FAKTA BETAPA WUJUDNYA KES IC KEMBAR DAN TULIN DALAM USAHA BN MEMENANGI PRU BARU-BARU INI.

3. Arroyo berjaya menjadi penggalak kepada keganasan polis terhadap warganya seterusnya warga Malaysia sendiri dan dalam jangka masa panjang diharap akan menjadi pelemah semangat juang pasukan keselamatan Malaysia untuk memudahkan Filipina dan pergerakkan kristian menyapu bersih Sabah suatu hari nanti selain berasaskan tuntutan kesultanan sulu sebagai alasan.

ANALISIS:
YA NATIJAHNYA JELAS PASUKAN KESELAMATAN NEGARA SEMAKIN KUCAR-KACIR SETELAH DIPERKUDAKAN SEMAHUNYA OLEH BN.

4. Menyemai semangat free sex di kalangan birokrasi negara agar tidak takut lagi atau malu kepada sebarang skandal dan menganggapnya sebagai budaya atau hiburan sampingan beridentitikan semangat Malaysia boleh. Ini memudahkan lagi perkembangan pusat hiburan dan maksiat bagi meningkatkan ekonomi Malaysia di samping membunuh keimanan umat Islam dalam jangka masa terdekat.

ANALISIS:
YA FAKTANYA SEMAKIN JELAS KERANA SHINGGA KINI BUDAYA FREE SEX SEMAKIN MENDAPAT TEMPAT DI KALANGAN PELAJAR DAN PIHAK BERKUASA SEMAKIN MENDAPAT BANYAK PELUANG DENGAN WUJUDNYA KEM PLKN YANG MERAGUKAN.KES ROGOL DAN UJIAN POSITIF MENGANDUNG BAGI PELATIH PLKN MENAMPAKKAN LAGI KESAN SEMANGAT FREE SEX YG DISEMAI OLEH PUAK MUNAFIKIN.

5. Sebagai bekas pelakon veteran Filipina, Arroyo berjaya menggunakan pengalamannya di bidang lakonan dan ini memberi impak besar kepada kerajaan BNbetapa pelakon harus dinobatkan sebaris dengan pemimpin negara dalam mengemudikan negara ini ke arah yang lebih liberal dari segi kelonggaran untuk berhibur dan melakukan seks rambang atau dengan gadis bawah umur sebagai reakreasi minda selain meningkatkan kelancaran berfikir ahli parlimen dan birokrasi BN selepas penat bekerja.

ANALISIS:
YA MEREKA PENAT MENIPU MASA PRU DULU DAN MENENANGKAN FIKIRAN BERHIBUR DENGAN GADIS BAWAH UMUR YANG BAYAK DIPEROLEHI DARI KELUARGA KURANG UPAYA(MISKIN) DALAM NEGARA YANG KAYA DENGAN PELBAGAI HASIL MAHSUL INI.

6. Sebagai pemimpin Kristian, Arroyo sanggup beralah sementara bagi mengaut keuntungan yang berganda pada masa hadapan khususnya dalam memusnahkan perjuangan umat Islam Malaysia mendaulatkan syariat Islam sebagai sistem pentadbiran dan perundangan negara.

ANALISIS:
YA ARROYO BERJAYA AKHIRNYA.PAK LAH PULA SEMAKIN BERGAYA DAN NAJIB MENJADI BERTAMBAH KERAS KEPALA. TUN MAHATHIR PULA BERSARA DALAM SENYUM MANJA.

7. Arroyo juga berjaya memberi signal kepada pergerakkan kristian di Malaysia betapa dakwah melalui hiburan secara halus harus dipergiatkan di samping menggalakkan penerbitan majalah lucah yang murah dan mampu dibeli pelajar bawah-umur bagi mendedahkan dan mematangkan mereka mengenai seks dan mempraktikkannya segera di sekolah atau di luar sekolah dengan propaganda agar cepat dewasa dan matang dalam menjalani hidup.

ANALISIS:
YA PUSAT PERJUDIAN BERTARAF ANTARABANGSA ADA DUA DI PAHANG, MAKSIAT SEMAKIN MENJADI, MAJALAH LUCAH BERTAMBAH DISERTAKAN SEKALI DENGAN KES BUNUH PERINGKAT YANG TERPAKSA DITUTUP DENGAN OSA SEPERTI YANG BERLAKU PAD ARWAH NORITA.

Natijahnya nanti :
1. Di jangka lebih banyak lagi kes buang anak dan pengguguran akan berlaku selepas ini.

ANALISIS : MEMANG PUN.

2. Banyak remaja bawah-umur ditangkap walaupun sedang balik sekolah dengan alasan mereka gadis jalanan.

ANALISIS: PERKARA INI AKAN BERLAKU TAK LAMA LAGI DENGAN ALASAN POLIS TAHAN PELAJAR PONTENG. BAGI PELAJAR YANG CUN MELECUN HARUS BERHATI-HATI KERANA ANDA BAKAL MENJADI MANGSA PIHAK BERKUASA WALAUPUN ANDA SEKOLAH SESI PETANG TAPI KALAU PEGAWAI POLIS JENIS PEROGOL TANGKAP APA LASAN AWAK PUN DIA TAK PEDULI.ORANG RAMAI TAK BOLEH TOLONG SEBAB MEREKA POLIS. JIKA TERJADI APA-APA DI BALAI ITU PUN KALAU DIBAWA KE BALAI,NASIB TAK BAIK DIBAWA KE KEM ROGOL KE APA KE INGAT SENDIRI LA. HATI-HATI YA DIK. AWAS. SELALULAH BERJALAN DENGAN KELUARGA. BAHAYA SEKARANG NI TAU.

3. Lokap dan penjara akan menjadi sarang pelacuran dan pusat menghasilkan bayi untuk eksport

ANALISIS: SETAKAT NI KEM PLKN SEDANG DIUSAHAKAN KE ARAH ITU DAN TAK LAMA LAGI MUNGKIN BALAI POLIS PULA

4. Merogol bukan lagi sesuatu yang memalukan bahkan mereka yang paling banyak merogol akan mendapat kemudahan kekebalan undang-undang, perlindungan kerajaan dan menyimpan gadis bawah umur sebagai koleksi peribadi.

ANALISIS: INGAT IBU-BAPA SEKELIAN SEKARANG MEREKA TARIK ANAK REMAJA DARI KAWALAN IBU-BAPA MELALUI UNDANG-UNDANG PAKSA KE KEM ROGOL . LEPAS NI LAGI SENANG NAMPAK JE KAT MANA-MANA ANAK ANDA DIA TANGKAP KALAU TERJADI APA-APA NASIB LA.DAH SUSAH DAH SEKARANG.SO JANGAN BAGI ANAK PEREMPUAN ANDA MERAYAU ATAU BELI GARAM KE KEDAI SEKALI PUN.SEKARANG NI DAH BAHAYA BAGI GADIS BAWAH UMUR. SEBAB PEROGOL BERLESEN AKAN MENANGKAP ANAK ANDA.

5. Kes jenayah semakin meningkat kerana pegawai polis banyak menghabiskan masa untuk bersukaria di lokap dan penjara dari hasil buruan mereka sepanjang hari khususnya Di kawasan sekolah dan pusat pendidikan tinggi.

ANALISIS:

MUNGKIN SEKARANG MEREKA TENGAH SIAPKAN KATIL DAN TEMPAT YANG SESUAI DI BALAI ATAU KEM KHAS TAHANAN BAWAH UMUR .AWAS PAKCIK-MAKCIK.

6. Lebih ramai bapa makan anak sendiri kerana khuatir polis makan dulu kalau mereka tak makan.Ini sekaligus meningkatkan jumlah sumbang mahram dan melemahkan institusi keluarga Islam dari dalam.

ANALISI:
PERKARA NI DAH JADI BIASA DAH SEMENJAK BN MENGGALAKKAN MAKSIAT.ORANG TUA KALAU DAH TENGOK PEMIMPIN ASYIK MAKAN ANAK ORANG DIA PUN BENGANG JUGA BAIK DIA MAKAN DULU LA NI POLIS PULA NAK TRY MUNGKIN BAIK DEPA MAKAN DULU SEBAB LA NI MARUAH DAN HARGA WANITA SEMAKIN TAK BERHARGA DALAM ERA PUAK HADHARI.

7. Malaysia akan menikmati hasil penjualan komoditi lucah dan pusat hiburan terbaik di dunia mengalahkan lain-lain syurga dunia kerana penawaran gadis bawah umur yang sah di sisi undang-undang.

ANALISIS :
GOLONGAN HADHARI SEDANG CUBA MEREALISASIKAN IMPIAN IN MEMANDANGKAN PENGGEMAR ANAK AYAM KINI TAKUT NAK KE PUSAT MAKSIAT DI SELATAN SIAM SEBAB BAHAYA SO MEREKA MUNGKIN CARI PELUANG BAIK DALAM NEGARA HADJARI INI.

8. Lebih ramai alim ulama dan ibu-bapa akan ditangkap atas tuduhan cuba mencabar undang-undang negara selain menghina mahkamah.

ANALISIS:
YA BANYAK DAH ULAMAK KENA GAM KENA TUDUH KMM DAN MUNGKIN TAH APA TUDUHAN LAGI SEBELUM SIRI TANGKAPAN DIJALANKAN. PARA ULAMA SEDIAKAN PELAPIS SUPAYA PERGERAKKAN ISLAM TIDAK MUSNAH SETELAH ANDA DIPENJARAKAN.

HARAPAN:

SEMOGA ADA KALANGAN KITA YANG BERANI DARI PUAK UMNO SENDIRI BANGUN MENENTANG KEMUSNAHAN DAN KEBANGKITAN PUAK JAHILIAH HADHARI ATAU JAHILIAH BADWI AGAR TERBANGUNNYA KEMBALI ISLAM SEJATI DARI GOLONGAN AHLUSSUNNAH WAL JAMAAH.

KESUDAHAN YANG BAIK ITU BAGI MEREKA YANG BERTAKWA.

___________________________
Terbitan : 26 April 2004

Ke atas Ke atas Home Home

Diterbitkan oleh :
Lajnah IT, DPP Kawasan Dungun, Terengganu
http://clik.to/tranung atau http://www.tranungkite.cjb.net
Email : webmaster@tranungkite.net  atau : tranung2000@yahoo.com

Pandangan dalam laman ini tidak semestinya menunjukkan sikap DPPKD (Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun, Terengganu)