Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite UMNO
PEROMPAK
WANG
RAKYAT !


PENDEDAHAN GEMPAR DARI TAIPING.....

Semenjak isu gejala akhlak remaja diulang berulang-ulang kali didalam tv radio dan seluruh media propaganda umno namun sebenarnya isu ini tidak begitu popular dikalangan rakyat malaysia.Isu yang telah basi ini sebenarnya tidaklah lah terlalu kritikal jika dibandingkan dengan isu besar mahathir haprak dan kuncu-kuncunya melakukan pelbagai kerosakkan sehingga menimbulkan pelbagai masalh kepada rakyat.Namun penulis sebenarnya bukanlah ingin mengulas perkara diatas kerana rakyat memang sudah sekian maklum betapa bangsatnya mahaHAPRAK DAN KUNCU2NYA INI.saya sebenarnya ingin membawa pembaca mengenai apa sebenarnya yang berlaku di sekolah rendah diTaiping yang diberitakan oleh media2 jahat propaganda umno.

Sebenarkan sebilangan besar guru-gurunya telah beralih sokongan kepada parti BARISAN ALTERNATIF(BA) terutamanya PAS selepas menyaksikan sendiri kekejaman polis terhadap orang ramai yang berhimpun secara aman semasa ahli2 keluarga dan orang ramai ingin menziarahi tahanan isa yang telah dianjurkan oleh pemimpin2 yang berwibawa dari pemuda keadilan.Akibat dari sokongan besar guru2 secara terang-terangan kepada BA mahathir [email protected] telah mencipta propaganda yang amat menyampah(kata2 dipetik dari DOLAH BODOHWI)untuk memburuk2 guru2 dan sekolah tersebut.Mana taknya guru2 disana pun pelik tiba2 sahaja sekolah mereka masuk TV dah tu disiarkan berita yang amat menjijikkan.Begitu mudah mahathir HAPRAK ini mencipta sndiwara haprak semata2 untuk mengalih perhatian rakyat terhadap kerja2 kotor yang dilakukan dengan tangan shitnya berserta kuncu2nya.Sebenarnya mahathir HAPRAK ingat rakyat bodoh tetapi sebenarnya mahathir HAPRAK LAH YANG BODOH pasal tak reti bikin isu.mahathir haprak kini benar2 bengang dengan sekolah2 diTaiping pasal kerana isu polis yang bertindak kejam kepada rakyat sampai budak sekolah pun tau pasal parti haprak sehinggakan budak sekolah pun tahu betapa popularnya PARTI PAS.sudah ler mahathir haprak tak yah ler kamu cipta isu black metal,oral seks dan macam2 lagi ler isu haprak pasal keburukan isu tersebut hanya akan dilemparkan kemuka engkau sendiri wahai mahathir HAPRAK.

PEJUANG9






        
Ke atas    Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 28 Ogos 2001

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://clik.to/tranung dan Email : [email protected]