Balik Semula TranungKite Online Sertai Facebook TKO RSS Feed Hantar Artikel Forum Borak Siber Semakan Akaun Jalinan Siber Topik Artikel Topik Berita Topik Artikel Arkib Berita Iklaneka Hubung Kami Masuk Keluar

     Create an account     
Terbaru...   Team Pemikir Muhyiddin Segaja Untuk Singkirkan Najib    Seminar Guru "Kasih diSemai" Daerah Baratdaya P.Pinang: Pejabat Pelaja    Panas: PKR edar muka-muka penyerang masjid    Ostad-ostad Perkasa...    Pemimpin PR Beri Tazkirah Perlu Tauliah..Pemimpin UMNO Macam mana ?    Misteri Kisah Baitulmaqdis dan Haikal Sulaiman    Kawasan Bekas MB Kedah Di Serang Kehijauan    Mahfuz: ‘Kasut dibaling nyaris terkena saya’    AMK Selangor Kesal Kelewatan PDRM Tangani Isu Keganasan    Hantaran Petunangan Paling Sepoi!  
Modules
 Asas Laman
    · Home
    · AvantGo
    · coppermine
    · Downloads
    · FAQ
    · Forums
    · iklan
    · Journal
    · NukeSentinel
    · PHP-Nuke Tools
    · Recommend Us
    · Search
    · Shout Box
    · Statistics
    · Stories Archive
    · Surveys
    · Top 10
    · Topics
    · Video Stream

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Akhbar Hari Ini..
Berita-berita daripada akhbar tempatan hari ini untuk paparan anda melalui TKO Online. [Baca boleh, percaya kena fikir dulu!]
* Dibuka pada paparan windows yang sama
Bernama
  404 Not FoundNot Found

The requested URL /bernama/v5/rss/malay.php was not found on this server.

" target="new">404 Not Found


read more...
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Rangking Forum
Rebutlah ranking ini... © 2009 Tranung Kite
User Info
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: keturah
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 32624

People Online:
Visitors: 0
Members: 0
Total: 0
Ahli TKO Online
Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much!
Posted on Thursday, January 05 @ 08:34:27 MYT
Dilulus untuk paparan oleh saddiqsigaraga

Analisis Isu Oleh: umnopenyangak

"Assalamualaikum,,

Terkejut membaca berita ini

Terkejut kerana ianya diberitakan keluar dari mulut Dr.Hassan Ali yang baru sahaja menamatkan konflik dengan beberapa pemimpin PAS.Alangkah jatuhnya imej seorang pejuang Islam, melayu dan raja raja melayu seandainya mendakwa bahawa perhimpunan 901 sebagai sia sia.

Di mana ketegasan perjuangan menentang ketidakadilan, di mana semangat setiakawan seorang pemimpin yang berintegriti dan di mana sikap seorang pemimpin yang bersama  PR yang telah bersetuju dengan perhimpunan itu.

Cara Dr.Hassan Ali bercakap seperti beliau merupakan pemimpin BN yang bersama UMNO, bukan pemimpin PR yang bersama PAS.Dr. Hassan Ali sebagai seorang cediakawan tidak sepatutnya berbohong ala UMNO untuk mengatakan  perbicaraan itu telah berlangsung lebih tiga tahun dan Anwar telah diberikan ruang dan peluang yang sepatutnya oleh mahkamah.

Dr.Hassan wajar tahu bagaimana kepincangan perbicaraan itu dan seharusnya tidak berbohong sedemikian rupa.Lebih memeranjatkan lagi apabila Dr. Hassan ALi menyatakan beliau tidak akan hadir pada hari itu dan menasihat para pelajar agar tidak hadir serta menyatakan ahli PAS tidak sepatutnya terlibat.Dr.Hassan Ali sedar tak apa yang dikatakan beliau ini?

Kalau pelajar tidak hadir bagaimana mereka mahu menyatakan sokongan mereka kepada keadilan yang diperjuangankan?Begitu juga penyokong PAS, apa makna berada dalam PR yang keadilan yang sama sama dituntut tidak disokong?Dr. Hassan nampaknya mahu mengalih arah perjuangan PAS, dan sikap ini sudah terlalu jauh.

Perhimpunan 901 penting buat perubahan kepada negara yang dilanda kemelut demi kemelut kerana kerakusan dan kezaliman UMNO dan mustahil Dr.Hassan tidak mengetahuinya! Nampaknya Dr.Hassan yang kena fikir sedalam dalamnya tentang matlamat sebenar perjuangannya sekarang kerana masa semakin suntuk buat PR/PAS untuk melayan karenah pemimpin seperti ini.

Dr.Hassan, you are to much!

"





Jom Ubah
Klik Untuk lihat paparan iklan
   * Sila e-mel kepada dollahharimau@gmail.com. Dapatkan maklumat lanjut di SINI


 
Artikel Hari Ini

Team Pemikir Muhyiddin Segaja Untuk Singkirkan Najib

Seminar Guru "Kasih diSemai" Daerah Baratdaya P.Pinang: Pejabat Pelaja

Panas: PKR edar muka-muka penyerang masjid

Ostad-ostad Perkasa...

Pemimpin PR Beri Tazkirah Perlu Tauliah..Pemimpin UMNO Macam mana ?

Misteri Kisah Baitulmaqdis dan Haikal Sulaiman

Kawasan Bekas MB Kedah Di Serang Kehijauan

Mahfuz: ‘Kasut dibaling nyaris terkena saya’

AMK Selangor Kesal Kelewatan PDRM Tangani Isu Keganasan

Hantaran Petunangan Paling Sepoi!

[ Artikel seterusnya.. ]
Login
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Related Links
· More about Analisis Isu
· News by saddiqsigaraga


Most read story about Analisis Isu:

Penderitaan Batin Seorang Permaisuri, terpaksa guna 'benda itu'

Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!!

Mana ANWAR Dari Jam 9.20 Hingga 11.49Pm Pada 21 FEB? Ni Jawapan Hamba

Bukti ZAKAYA, Setiausaha Sulit Najib ada rumah bernilai RM5juta

Tunku Mahkota Johor tidak menunjukkan contoh yang baik kepada rakyat?

Bumbung Istana Runtuh ~ Raja Cedera Parah

Teguran Kerajaan Rakyat kepada DYMM SULTAN SELANGOR

Dr Asri Zainul Abidin ulama parasit tertinggi di Malaysia

RM65 juta untuk Rosmah Mansur sekeluarga?

Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much!
Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Options

 Printer Friendly Cetak Artikel

 Send to a Friend E-Mel kpd Kawan


Klik untuk pakej iklan

Iklan F
"Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much!" | Login/Create an Account | 77 comments | Search Discussion
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by ganahmurima on Thursday, January 05 @ 08:46:53 MYT
(User Info )

Yup.....too much.

 

this guy are shittttttt




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by minah on Thursday, January 05 @ 08:58:27 MYT
(User Info )

lain macam ajer hasan ali ni.... agaknye.....x cukup makan la tuu....

nampak sgt .....buat perangai pulok deh........

nak mintak demand ...kat najib ke ??????

aduaiii.........kesian laaa......kat rakyat yg hari2 kena tipu ni.....cis...




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by MBara on Thursday, January 05 @ 09:03:42 MYT
(User Info )

itu lah rentak yg telah dimainkan oleh zul kulim, dan sekarang hassan telah khatam dengan zul......maka boleh join kut...........kamcing

 

hassan lebeh baik kamu letak je jawatan dalam kerajaan dan juga parti pas.......lepas tu ahli parti pun ko lupuskan sekali.......cepat² pi masuk umno dan lagi najib nak letak ko jadi calun......lepas tu leh jadi menteri kat jabatan perdana menteri.......kut² boleh ganti general beoil dari yan kedak.




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by kazrat on Thursday, January 05 @ 09:15:32 MYT
(User Info )

hasan ali betul betul phoo key mark..

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by kmuhammad on Thursday, January 05 @ 09:21:07 MYT
(User Info )

Saudara,

Tolong jangan berhimpun 901. Sebabnya :

1. Ia strategi UMNO untuk tangkap/tahan pendemo. Jika dia tahan 1,000 orang , maka 1,000 undi Pakatan Rakyat akan musnah apabila PRU12 berlangsung.

2. Perhimpunan itu tidak akan mengubah penahanan Anwar Ibrahim. 

3. Ramai yang benci UMNO, tapi ramai juga yang tak mahu Anwar jadi PM, termasuk saya.

4. Kita buat sesuatu hanya kerana Allah.... bukan kerana manusia. Anwar Ibrahim hanya manusia biasa, tak payah bermati-matian /sengsara hanya kerana dia.

5. Jagalah diri sendiri dahulu.... bersabarlah, kita ajar UMNO waktu PRU nanti.

Sekian Termiakasih. 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by kmuhammad on Thursday, January 05 @ 09:24:06 MYT
(User Info )
Kenyataan hassan Ali ada benarnya, sila lihat kenyataan saya di atas. Saudara, jangan ikut nafsu guna perkataan jelek, Hassan Ali mempunyai pendapat yang valid.



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by kmuhammad on Thursday, January 05 @ 09:26:06 MYT
(User Info )

Sorry PRU 13, bukan 12.... sorry salah taip.

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by senik on Thursday, January 05 @ 09:45:56 MYT
(User Info )

kmuhamad,

anda silap besar kalau bersikap nafsi nafsi begini, lagipun kita dalam pakatan,seharusnya menyokong keputusan pakatan, kalau tidak baik tak yah duduk dalam pakatan, buat sendiri sendiri. tetapi yang paling penting perhimpunan ini bukan kerana Anwar, tetapi solidariti menyokong keadilan.soal UMNO nak tangkap atau tidak terpulang kepada mereka, yang penting kita jangan pasif dan biarkan mereka berleluasa,ingatALLAH maha berkuasa dan menentukan segalanya, kita hanya berusaha, jadi kena berusaha tak boleh duduk diam jer.Hasaan Ali ada agenda, kerana kalau tidak, kenapa dia gunakan media perdana menyatakan sesuatu yang bertentangan dengan keputusan Pakatan?

kalau tak setujupun duduk diam dia tak boleh?




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by afiqns on Thursday, January 05 @ 09:55:10 MYT
(User Info )

Bukan semua yang penyokong Perhimpunan ini,sokong PKR atau Pas menyokong batang tubuh Anwar.Kami menyokong apa yang benar yang diperkatakan beliau,yang tak dapat dinafikan oleh UMNO.

Bagi yang tak faham2 tu...sokong Pakatan bukannya sokong DSAI personally.




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by yutuba on Thursday, January 05 @ 10:16:49 MYT
(User Info )

pak subky dah pesan. jangan sampai hassan ali jadi zul kulim.

 

orang berpengalaman macam pak subky mungkin boleh kenal corak orang nak buat perangai.

 

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by archery on Thursday, January 05 @ 11:08:59 MYT
(User Info )

sifir mudahnya ... pendapat orang lain semua salah klu tak selari dgn pendapat kita ..

Begitu lah sampai bila2 .. siapa2 sekalipun.




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by wfauzdin_ns on Thursday, January 05 @ 11:18:59 MYT
(User Info | Journal)
Sebenarnya Umno tahu kekuatan PR terletak di tgn Anwar.  Maka, Anwar mesti dilupuskan.  Nk lupus Anwar dari luar byk kali gagal termasuk oleh rakan2 Anwar dulu yg keluar parti kmudian serang Anwar, tetap gagal.  Hnya satu cara, lupuskan Anwar dari dalam.  Cari sesiapa saja yg masih berada di dlm PR yg anti-Anwar.  Maka, Hassan Ali salah seorang dari yg mereka dapat.  Mengapa Anwar itu penting utk dilupuskan?  Jawapannya mudah.  Andainya PAS tidak bersama Anwar, adakah anda fikir DAP mahu bersama PAS?  Paling penting utk difikirkan, adakah jika PAS tolak Anwar, adakah Umno mahu mmberi peluang pada PAS?  Umno semua kita kenal.....mereka akan berbaik dgn sesiapa saja bila sudah terdesak, tetapi bila Umno kembali kuat kamu lihat sendiri nanti.  Oleh itu, PAS perlu bijak utk kenal siapa lawan dan siapa kawan.



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by stumpy on Thursday, January 05 @ 14:32:30 MYT
(User Info )

Kata Hasan Ali,...."Saya telah semak sebelum ke sidang media ini, tidak terdapat arahan oleh mana-mana pesuruhjaya PAS negeri lain yang mengeluarkan arahan seumpama itu. Tiada juga arahan yang dikeluarkan oleh pemimpin atasan supaya hadir. Oleh itu, saya tidak akan hadir," katanya.

Menurut Azmin, Pas dan Dap turut menyatakan persetujuan untuk bersama memberikan sokongan dan mengerahkan anggotanya berhimpun pada hari tersebut. Malah, katanya, Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Penasihat DAP, Lim Kit Siang juga telah menyatakan kesediaan mereka untuk hadir.

Ustaz Hadi dan Lim Kit Siang tak kata apa-apa pun. Kalaulah benar cakap Hasan Ali bahawa dia telah semak dgn pimpinan atas PAS bhw tiada arahan dikeluarkan melainkan cakap Dr Rani sahaja, maka inilah kualiti Azmin yang ingat dia boleh memfitnah pimpinan PAS ikut sedap mulut celakanya.

Sesetengah orang PAS ini macam penyangak, pimpinan tak kata apa mereka yang lebih. Mereka kononnya atas dasar keadilan berjuang nak berdemo 901, sedangkan maklumat perbicaraan DSAI yang terbentang pun tak difahami, maka keadilan taraf kedai kopi sajalah yang dicakapkan.




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by lepatputih on Thursday, January 05 @ 15:10:29 MYT
(User Info )

mase anwar jadi menteri umno dulu ade die letak jawatan ajak org turun demo pasal kes memali atau bagi anwar memali bknla kekejaman umno.

mcm la pemimpin tak pernah kene zalim mase zalim die jadi menteri dulu. kene atas batang hidung sendiri baru nak menyalak....blah la

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by stumpy on Thursday, January 05 @ 16:02:08 MYT
(User Info )

Apabila Hasan Ali memberitau pimpinan atasan tidak mengeluarkan arahan utk turut berdemo, maka Hasan Ali tlh membantu pimpinan menyatakan pendirian parti . Tiada siapa yg tergamak nak cakap tidak mau turut serta melainkan diam saja kerana delicatenya isu ini. Maka dgn beraninya Hasan Ali, dia telah menyampaikan maklumat pimpinan sebenarnya.

Org yg ghairah mencanangkan penyertaan demo ini tidak bergerak dibawah arahan pimpinan. Kalau begitu  PAS sepatutnya memberi amaran pd Dr Rani sama spt memanggil Saari Sungip krn lebih sudu dari kuah, mendahului pimpinan dan melangkaui otoriti. PAS juga perlu protes pd PKR yg berdusta dgn tujuan menyeret ahli PAS bersama dlm demo ini. Azmin nak memperlembukan ahli PAS yg beremosi dan tak berapa nak cerdik.

 Hasan Ali sebenarnya telah menjadi konduit utk pimpinan menyampaikan pendirian mereka setakat masa Hasan Ali bertanya mereka. Siapa yg too mich sebenarnya dlm konteks berjemaah...




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by pasgongpauh on Thursday, January 05 @ 16:28:47 MYT
(User Info )
Bottom linenya, Hassan Ali yang bertaraf doktor telah menghina TGNA apabila degil menggunakan saluran media perdana balaci UMNO untuk menyerang parti dan Pakatan.Sikap ini menjadi salah satu sebab kenapa melayu yang menolak UMNO semakin ramai cenderung kepada DAP seperti artikal yang ana tulis sebelum ini.Oleh itu sebagai seorang yang terlibat dalam gerak kerja jemaah ana nasihatkan supaya tak usah mempertahankan dan menjustifikasikan tindakan Hassan Ali yang memang telah menjadi seperti kebanyakan respon respon yang telah diluahkan oleh ramai orang.walaubagaimanapun sebagai ahli jemaah, ana tidaklah sampai mencadangkan Hassan disingkirkan tetapi harapannya begitulah.Terserah kepada budibicara pemimpin atasan.



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by lelakidicermin on Thursday, January 05 @ 16:48:30 MYT
(User Info )
suatu masa masa 1998.. ada ceramah di BBB... salah seorg penceramah ialah hassan ali.... ia tiba dgn kereta mesz lama tu... turun betul2 depan pentas penceramah tu.... punyalah ramai org terkejut....hassan ali seolah2 menteri besar selangor...duduk belakang... selamba je dia keluar.. selamanya aku kagum dan raspek dgn kata2 metovasi... hilang segala hormat aku pada dia masa dan selepas tu...betullah ramai org cakap..dia ralat tak jadi menteri besar.... aku rasa kalau takde ba'ah... dah lama mangkok hayun ni keluar pas...



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by lelakidicermin on Thursday, January 05 @ 16:49:13 MYT
(User Info )
suatu masa masa 1998.. ada ceramah di BBB... salah seorg penceramah ialah hassan ali.... ia tiba dgn kereta mesz lama tu... turun betul2 depan pentas penceramah tu.... punyalah ramai org terkejut....hassan ali seolah2 menteri besar selangor...duduk belakang... selamba je dia keluar.. selamanya aku kagum dan raspek dgn kata2 metovasi... hilang segala hormat aku pada dia masa dan selepas tu...betullah ramai org cakap..dia ralat tak jadi menteri besar.... aku rasa kalau takde ba'ah... dah lama mangkok hayun ni keluar pas...



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by BENCI_UMNO on Thursday, January 05 @ 17:03:09 MYT
(User Info )

 DSAI bersalah ke Tak bersalah ke kita berjuang kerana kietidakadilan pemerintah sekarang(BN) yang sudah nyata menipu rakyat slama 50 tahun lebih bukan kerana DSAI,...adakah hassan ali berjuang untuk rakyat atau untuk jawatan atau koceknya saja...ptuihh...p mamposlah HA




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by isyak on Thursday, January 05 @ 17:23:09 MYT
(User Info )

Dalam isu ini, Pimpinan tertentu Pas telah diperalatkan oleh PKR, PKR di tubuhkan untuk membela Anuar, Pas dari dulu di tubuhkan kerana mau kepada Islam. Orang PKr suka demo sebab nak tumbangkan kerajaan, Untuk kempen pilihan raya mereka tak mau, sebab mereka ini tiada jentera pilihan raya. Nak bertanding tapi takda jentera. Minta simpati dengan orang pas tolong tampalkan posta, tapi bila dah menang, orang Pas di tinggalkan.

 Dulu Pas di tipu oleh AMNO, kemudia Pas ditipu oleh Semangat empat puluh  enam, dan yang ni, di tipu oleh PKR. Jika Pas terlibat dengan himpunan ini bermakna Pas telah berjuang diatas dasar asobiah yang menyatakan bahawa hanya kelompok sendiri aje yang betul yang perlu dipertahankan. Syabas Dr. hasanAli  anda seorang yang berprinsip asas Pas dullu sebelum pPRU 12, Selepas PRU 12 Pas kehilangan Prinsip kerana terlalu ghairah nak menang.




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by minah on Thursday, January 05 @ 17:36:04 MYT
(User Info )

amno kan parti tong taik.....

dalam tong taik tu byk benda busuk...

so lalat pon byk laa......yg suka hinggap ...

 tuhan kata......perjuangan islam nih......terlalu byk ujian....

sape yg x sabor......jadilah seperti HA....zul keling..isyak.....dan sewaktu dgn nya.........

yg nak ke surga x ramai............pengikut setan....dh tentu ramai....hihi..

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by ZULYADEIN on Thursday, January 05 @ 17:37:14 MYT
(User Info )
1-Setia kepada persetujuan PAKATAN 2-Mengakui bahawa mahkamah Malaysia sudah punah ranah 3-Ikut Arahan pemimpin PAS 4-Jangan sekali-kali gunakan media BN-UMNO 5-Untuk waktu terdekat ini fokus kepada kejatuhan BN Wahai Hasan Ali...susah sgt ke ko nak patuh kat 5 perkara diatas????



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by stumpy on Thursday, January 05 @ 17:37:28 MYT
(User Info )

Sekiranya Azmin telah membohongi seluruh ahli PAS dan DAP bhw Lim KS dan UstHadi akan turut hadir dan menyokong perhimpunan ini, bagaimana cara  pimpinan utk menyampaikan penafian?... Adakah harakah akan menyiarkannya... 

Harakah lebihkurang macam lidah UMNO shj dlm melayani kumpulan non Erdogan. Contohnya pertemuan Hasan Ali dgn TGNA dan UH baru2 ini diputarbelit dgn tujuan memanaskan semula isu dan menunjukkan Hassan Ali jahat, sdgkan pertemuan itu berjln dlm suasana hormat dan kasih mesra.

 Hasan Ali memang melakukan kesalahan bercakap pd media musuh. Harakah pun lebihkurang media musuh juga perangainya. Ambil tindakan pada Hasan Ali tapi ambil tindakan yg sama pada harakah. Jika tiada tindakan pd fitnah dan penutupan ruang berita harakah pd pihak yg satu lagi maka jgn ckp fasal adil. Pas lagikan beerjasama dgn DAP apabila Umno menutup ruang misi PAS walaupun DAP tetap dgn sikap anti islamnya.

Jgn nampak sebelah saja. 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by MERONG on Thursday, January 05 @ 17:38:50 MYT
(User Info )

ISHAK/STUMPY....Sabar jelah..Malaysian politik will be upsidedown.....sepertimana kata TGHH..jgn bertindak mengikut semangat bertindak dgn ilmu.

WHOEVER ANTI LIBERALISME IN PAS WILL BE SERVED RIGHT BY ??? 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by stumpy on Thursday, January 05 @ 17:40:51 MYT
(User Info )

Sekiranya Azmin telah membohongi seluruh ahli PAS dan DAP bhw Lim KS dan UstHadi akan turut hadir dan menyokong perhimpunan ini, bagaimana cara  pimpinan utk menyampaikan penafian?... Adakah harakah akan menyiarkannya... 

Harakah lebihkurang macam lidah UMNO shj dlm melayani kumpulan non Erdogan. Contohnya pertemuan Hasan Ali dgn TGNA dan UH baru2 ini diputarbelit dgn tujuan memanaskan semula isu dan menunjukkan Hassan Ali jahat, sdgkan pertemuan itu berjln dlm suasana hormat dan kasih mesra.

 Hasan Ali memang melakukan kesalahan bercakap pd media musuh. Harakah pun lebihkurang media musuh juga perangainya. Ambil tindakan pada Hasan Ali tapi ambil tindakan yg sama pada harakah. Jika tiada tindakan pd fitnah dan penutupan ruang berita harakah pd pihak yg satu lagi maka jgn ckp fasal adil. Pas lagikan beerjasama dgn DAP apabila Umno menutup ruang misi PAS walaupun DAP tetap dgn sikap anti islamnya.

Jgn nampak sebelah saja. 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by stumpy on Thursday, January 05 @ 17:45:54 MYT
(User Info )

Sekiranya Azmin telah membohongi seluruh ahli PAS dan DAP bhw Lim KS dan UstHadi akan turut hadir dan menyokong perhimpunan ini, bagaimana cara  pimpinan utk menyampaikan penafian?... Adakah harakah akan menyiarkannya... 

Harakah lebihkurang macam lidah UMNO shj dlm melayani kumpulan non Erdogan. Contohnya pertemuan Hasan Ali dgn TGNA dan UH baru2 ini diputarbelit dgn tujuan memanaskan semula isu dan menunjukkan Hassan Ali jahat, sdgkan pertemuan itu berjln dlm suasana hormat dan kasih mesra.

 Hasan Ali memang melakukan kesalahan bercakap pd media musuh. Harakah pun lebihkurang media musuh juga perangainya. Ambil tindakan pada Hasan Ali tapi ambil tindakan yg sama pada harakah. Jika tiada tindakan pd fitnah dan penutupan ruang berita harakah pd pihak yg satu lagi maka jgn ckp fasal adil. Pas lagikan beerjasama dgn DAP apabila Umno menutup ruang misi PAS walaupun DAP tetap dgn sikap anti islamnya.

Jgn nampak sebelah saja. 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by stumpy on Thursday, January 05 @ 17:49:59 MYT
(User Info )

Sekiranya Azmin telah membohongi seluruh ahli PAS dan DAP bhw Lim KS dan UstHadi akan turut hadir dan menyokong perhimpunan ini, bagaimana cara  pimpinan utk menyampaikan penafian?... Adakah harakah akan menyiarkannya... 

Harakah lebihkurang macam lidah UMNO shj dlm melayani kumpulan non Erdogan. Contohnya pertemuan Hasan Ali dgn TGNA dan UH baru2 ini diputarbelit dgn tujuan memanaskan semula isu dan menunjukkan Hassan Ali jahat, sdgkan pertemuan itu berjln dlm suasana hormat dan kasih mesra.

 Hasan Ali memang melakukan kesalahan bercakap pd media musuh. Harakah pun lebihkurang media musuh juga perangainya. Ambil tindakan pada Hasan Ali tapi ambil tindakan yg sama pada harakah. Jika tiada tindakan pd fitnah dan penutupan ruang berita harakah pd pihak yg satu lagi maka jgn ckp fasal adil. Pas lagikan beerjasama dgn DAP apabila Umno menutup ruang misi PAS walaupun DAP tetap dgn sikap anti islamnya.

Jgn nampak sebelah saja. 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by minah on Thursday, January 05 @ 18:00:03 MYT
(User Info )
ade jugak yg stupid .............



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by umnopenyangak on Thursday, January 05 @ 18:10:42 MYT
(User Info )

KHAS buat Stimpy,

hari ni baru dengarada istilah baru dalam PAS, non Erdogan!hebat kau!

terimalah hakikat mahkamah Malaysia lebih teruk dari Badbimton court!




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by mat_terab on Thursday, January 05 @ 19:23:57 MYT
(User Info )
dia ingat dia sapa....asyik2 nak buat sidang akhbar...dia ni Prasiden Pas ke....prasiden pas pun tak gila Glamor......



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by TamuPulauMelaka on Thursday, January 05 @ 19:37:07 MYT
(User Info )
Normal 0 21 false false false MS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} KUMAN DAN GAJAH   Bilakah kita mula tahu Sang kuman berenang Ke seberang gelombang   Bila pula gagah rimba Terhempap di bibir mata kita Menyampah dan busuk melanda   Bibir mata lagi tertipu Menyorot angin terjahit Tubuh dan fikiran terhimpit   Lautan di hujung mata Tiada kata tiada sempadan Dosa pahala jadi makanan.   Safar 1433. TPM



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by perkasa2010 on Thursday, January 05 @ 20:24:04 MYT
(User Info )
HASSAN ALI ,GUA TABIK KAKI DAN TANGAN SAMALU ,DEMO ANTI MURTAD TAK MAU DATANG TAPI DEMO SANG DITUDOH PELIWAT SURUH PIGI RAMAI RAMAI .APA SUDAH JADI SAMA LU ORANG PAS.HASSAN ALI TERUSKAN PERJUANGAN.ISLAM BUKAN MILIK ORANG SOMBONG ANGKUH ,DENGKI KHIANAT ,ISLAM MILIK MEREKA YANG KOMITED DAN BERHATI BAIK .HASAN ALI JANGAN GENTAR ,ALLAH DAN RASUL NYA BERSAMA SAMA MEREKA YANG KASIH DENGAN MUSLIM YANG LAIN .HIDUP HASSAN ALI .JANGAN TAKUT SAMA MANUSIA APATAH LAGI PADA KAFIR HARBI DAP .TAKUT PADA ALLAH DULU .KINI DAN SELAMANYA



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by ocean on Thursday, January 05 @ 22:59:59 MYT
(User Info )
yar Allah...yar Allah... kenape le duk berbaloh di sini ??? ini semua adalah stragik pemerintah yg zalim..... dah.. dah.. leh.. berjuang lah kerana untuk menegak syiar2 dan hukum2 Allah swt di bumi milikNYE bukan kerana sesiape....



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by pejuang08 on Thursday, January 05 @ 23:50:59 MYT
(User Info )

Yang Pasti hamba tak akan Hadir.. Kerana:-

Tawar hati dengan Anwar Ibrahim.. sebab dia war2 kan dirinya sebagai Perdana Menteri sekiranya pakatan rakyat memerintah...

macam mana kami semua dari pakatan lain... tak layak ke nak jadi PM? atau pun jangan cakap gitu... terasa hati weh!..




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by sumbatgol on Friday, January 06 @ 00:35:55 MYT
(User Info )
Pas sedang menyimpan perkasam yang semakin berulat.
Kalau  masih ingin bersama Pas, dokonglah semua perjuangan yang diputus secara jumhur dan sokonglah semua kepimpinan PR. Kalau tidak...pintu keluar luas terbuka.



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by abuamir96 on Friday, January 06 @ 01:05:12 MYT
(User Info )

Hasan ali ni rasa dia hebat sangat semua org tak betul, dia tidak hormat kpd presiden PAS dan musyidul am TGNA sendiri. Dia ingat dia hebat bila ceramah dipentas PAS sebab dia memang hebat tetapi penyokong PAS bukan taksub kpd  pemimpin macam dia. Lihatlah apa jadi dgn ust nakaie yg dulunya kata umno kafir dan jawatan sebagai timbalan YDP?

umno akan gunakan org yg seperti mereka utk rosakkan jemaah tetapi hakikatnya tidak berjaya dari dulu lagi. HA ini ibarat gunting dlm lipatan.

hassan ali = zulkulim = ibrahimkatak




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by laserjoe on Friday, January 06 @ 01:16:48 MYT
(User Info )
seolah2 HA ni macam jadi Pengerusi PR pulak. sikit2 sidang akhbar. sudah lah tak ada kontak langsung dgn pimpinan atasan PR. bila dah di permainkan oleh akhbar2 utuseks msia & TV 3 suku gila maka baru nak pi jumpa pimpinan atasan PR. bangang ngoh ar HA ni.



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by Zeeda (zee36@hotmail.com) on Friday, January 06 @ 02:07:23 MYT
(User Info )

sayang sekali dia seorang pakar motivasi yang hebat yang sangat aku kagumi dulu tapi tak dapat nak motivasi diri sendiri...kesian 

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by Tokku on Friday, January 06 @ 02:46:55 MYT
(User Info )
Orang yang mengkucar kacir kan saf perjuangan tak harus dibiarkan. Kalau di medan perang dah lama kena hukum bunuh.



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by KualaMedangMan on Friday, January 06 @ 03:23:05 MYT
(User Info )
BARUA NI CAKAP ISLAM BERDEGAR-DEGAR BARU KENA UJI SIKIT JE HILANG JAWATAN PJ PAS SELANGOR DAH MERACAU MACAM ORANG GILA MEROYAN,KALAU RASA HEBAT SANGAT ISTIHAR JE KELUAR PAS MASUK UMNO,TENGOK PRU 13 BOLEH MENANG KE



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by roys on Friday, January 06 @ 03:39:02 MYT
(User Info )
suara orang yang kecewa...........hahahahahaha



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by sumbatgol on Friday, January 06 @ 06:12:15 MYT
(User Info )

Dia tahu PR akan marah dengan kenyataan ini...makin lama disimpan, makin bernanah dan makin terluka hati rakyat.

Pemimpin datang dan pergi, tai parti tetap jitu. Dari sidang akhbarnya...memang tepat kalau dia berada dalam tembuni umno.

Kepimpinan Pas...tunggu apa lagi.

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by mengkalan on Friday, January 06 @ 22:19:29 MYT
(User Info )

Parti PAS sikit pun x kalut.. PKR ja yg dok kalut2.. Alhamdulillah baru ada sorg macam YB Hassan Ali..

Mudah mudahan lepaih ni ada ramai lagi pimpinan yg bersedia berbicara secara terbuka..

"baru ada akai" :)

 

 




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by meriambuluh on Saturday, January 07 @ 05:02:38 MYT
(User Info )
Elok sangatlah HA lepaskan geram beliau...Kalau tuan2 masih ingat HA terpinggir dari persada PAS kerana beliau telah mengkritik cara SELCAT yang dijalankan oleh Kerajaan PR Selangor....Maka suara2 sumbang seperti Azmin Ali pun terpacullah keluar supaya PAS ambil tindakan terhadap HA...maka adalah dua tiga kerat orang PAS yang termakan desakan dari luar kem contohnya Datuk Khalid Samad...serangan bertubi2 dilakukan terhadap HA...hinggakan rundingan dalam gelap menjadi hebahan umum.....Jika sedara berfikiran secara waras dan mahu menerima pendapat orang lain..nilaikan sendiri kenapa TGNA tidak pernah mengeluarkan kenyataan supaya datuk HA digantung keahlian dari PAS.....sebaliknya beliau menasihati supaya setiap ahli terus istiqamah kepada perjuangan Islam...Satu lagi yang aku paling geram hinggakan ada usul supaya TGHA digantikan dengan orang lain sebagai Presiden....ini semua adalah suara2 sumbang dari rakan seberang....Kepada penyokong PKR seandainya DSAI dihukum penjara belajarlah mencari pemimpin baru....Kekuatan Parti terletak kepada ahlinya..General yang kuat tetapi tenteranya yang lemah akan hancur juga batalion tersebut...



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by buragass on Sunday, January 15 @ 05:50:15 MYT
(User Info )
lelongan awam akan dilaksanakan sebelum PRU 13 ini bagi penama berikut- Ezam,Hassan Ai,Ibrahim,Zul Kulim,ramai lagi.......bidaan boleh dibuat mulai hari ini...



Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by irwan_budiman on Monday, January 16 @ 23:09:47 MYT
(User Info )

orang lain nak kembalikan semula kedaulatana raja2 melayu....serta nak letakkan semula para ulama' ahli bait Rsaw..sebagai kepala ummat.

kalian nak ubah negara nie.. dalam konteks tukar gabungan parti politik lama kepada gabungan parti politik baru...sebagai pemerintah. ertinya..masih nak kekalkan urusan kepimpinan kepada mereka yang bukan ahli bait Rsaw. patutker??
itu semangat penjajah beb!!

ummat islam sekarang..
kena bangun untuk kembalikan urusan kepimpinan ummat kepada bani hasyim!!!
itu hak mereka ler!!

kalo kalian enggan bersama perjuangan ini.
ertinya..kalian nak kurang ajar dgn Rsaw!!!




Re: Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much! (Score: 1)
by danial_love (bencipnipu@yahoo.com) on Wednesday, April 25 @ 05:25:02 MYT
(User Info )

INI MUKA TAK SUDAH...JANGAN LAYAN KEPARAT NIH...

TAK ADA PENDIRIAN..TAK ADA ISTIKHOMAH DALAM PERJUANGAN..

MULUT NERAKA JAHANNAM..MOGA CEPAT DISERANG STROKE..

 




BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman M@rhean
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKD
(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN DUNGUN, TERENGGANU DARUL IMAN)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : tranung2006@yahoo.com atau Webmaster : tranungkite@hotmail.com

Lot 3672, Bangunan PAS Kawasan Dungun,
Kg. Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu.
Tel/Faks : 09-848 5001



All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.