Balik Semula TranungKite Online Sertai Facebook TKO RSS Feed Hantar Artikel Forum Borak Siber Semakan Akaun Jalinan Siber Topik Artikel Topik Berita Topik Artikel Arkib Berita Iklaneka Hubung Kami Masuk Keluar

     Create an account     
Terbaru...   Team Pemikir Muhyiddin Segaja Untuk Singkirkan Najib    Seminar Guru "Kasih diSemai" Daerah Baratdaya P.Pinang: Pejabat Pelaja    Panas: PKR edar muka-muka penyerang masjid    Ostad-ostad Perkasa...    Pemimpin PR Beri Tazkirah Perlu Tauliah..Pemimpin UMNO Macam mana ?    Misteri Kisah Baitulmaqdis dan Haikal Sulaiman    Kawasan Bekas MB Kedah Di Serang Kehijauan    Mahfuz: ‘Kasut dibaling nyaris terkena saya’    AMK Selangor Kesal Kelewatan PDRM Tangani Isu Keganasan    Hantaran Petunangan Paling Sepoi!  
Modules
 Asas Laman
    · Home
    · AvantGo
    · coppermine
    · Downloads
    · FAQ
    · Forums
    · iklan
    · Journal
    · NukeSentinel
    · PHP-Nuke Tools
    · Recommend Us
    · Search
    · Shout Box
    · Statistics
    · Stories Archive
    · Surveys
    · Top 10
    · Topics
    · Video Stream

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Akhbar Hari Ini..
Berita-berita daripada akhbar tempatan hari ini untuk paparan anda melalui TKO Online. [Baca boleh, percaya kena fikir dulu!]
* Dibuka pada paparan windows yang sama
Bernama
  404 Not FoundNot Found

The requested URL /bernama/v5/rss/malay.php was not found on this server.

" target="new">404 Not Found


read more...
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Rangking Forum
Rebutlah ranking ini... © 2009 Tranung Kite
User Info
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: keturah
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 32624

People Online:
Visitors: 0
Members: 0
Total: 0
Ahli TKO Online
Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita
Posted on Wednesday, April 27 @ 06:00:00 MYT
Dilulus untuk paparan oleh Juragan

Analisis Isu Oleh: tiongmas

"Selama hampir 14 tahun Malaysia diselubungi oleh episod suka duka seorang manusia bernama Anwar Ibrahim. Sama ada anda penyokong atau musuhnya, kita sama akui bahawa tiada warganegara atau manusia yang begitu diberi perhatian sebagai musuh oleh pemerintah negara kita sejak merdeka. Kita juga sama akui dia telah dikenakan pelbagai tuduhan, tahanan dan liputan negatif oleh media massa rasmi negara, namun dia kelihatannya masih berani menentang. Juga nampaknya majoriti rakyat masih enggan percaya kesalahannya. bahkan perbicaraannya dianggap memalukan sistem pendakwaan dan perundangan negara yang sebelumnya dianggap suci meski pun ada cacat celanya

Kebelakangan ini ada yang telah muak dengan fenomena ini. Di sebalik mereka yang makin keras mengutuk kerajaan yang semakin tersasar haluan politik dan hilang pertimbangan kemanusiaan, terdapat mereka yang `patah hati'. Mereka sebaliknya menyalahkan orang yang ditimpa malang dalam episod suram pertimbangan rasional keadilan di negara ini. Maka kedengaran suara mereka yang meminta di`hapuskan' sahaja watak malang itu kononnya agar perjuangan politik negara ini terus berkembang mencapai kejayaan yang sepatutnya. Kemungkinan mereka adalah golongan yang diupah untuk mencetuskan `reformasi songsang' atau golongan keliru atau juga mereka yang termakan umpan propaganda bernilai ratusan juta. Atau kanak-kanak jalanan politik yang kurang membaca dan merasa.

Fitnah terhadap Anwar adalah ujian terhadap kita. Justeru Anwar dihukum lantaran berjaya menyuntik kesedaran dan kebangkitan rakyat. Oleh itu Anwar mesti dihukum lagi agar dia tidak mampu menerajui rakyat membuat perubahan sebagai mana yang sepatutnya. Anwar mungkin silap dalam tindakan dan perancangan bahkan mungkin lemah sehingga diambil kesempatan oleh musuh. Namun siapa lagi yang sanggup dan terbukti berwibawa untuk menyelamatkan negara ini sebagaimana yang disedari? Mulut yang berkata tidak sama seperti bahu yang memikul perjuangan. Meski pun lisan dan pena boleh menjadi senjata ampuh perjuangan, namun perwira sejatilah yang menahan senjata di medan pertempuran.

Anwar bukan manusia sempurna. jauh sekali malaikat, nabi atau insan karamat. Namun jika ada yang mengangkat P. Ramlee sebagai insan seni bertaraf wali, kenapa manusia ini yang menongkah setiap hari dengan caci maki pemerintah hanya kerana berjuang untuk ummah tidak layak digelar sebuah anugerah? Bila para nabi difitnah, dihina dan didera, pengikutnya turut berkongsi azab bahkan hilang nyawa. Namun mereka redha dan terus berjuang walau pun para nabi telah hilang ditelan zaman. Perjuangan kemanusiaan dan kemerdekaan di seluruh dunia pun begitu jua. Tiada batasan bangsa mahu pun agama. Pimpinanlah yang berada di puncak penindasan dan sasaran fitnah. Manakala pengikut sentiasa bersedia melindungi pimpinan dan bersedia pula meneruskan perjuangan.

Anwar telah diuji. Jasad dan mindanya telah berhadapan dengan ujian. Kita yang mengaku cintakan keadilan bagaimana? Perjuangan keadilan ini untuk Anwar sahaja atau untuk kita dan keturunan kita? Anwar sedang berjuang. Kita lebih banyak memerhati dan membuat kesimpulan. Anwar telah menawarkan diri sebagai pemimpin dan bersedia menghadapi apa juga cabaran. Kita layak untuk menjadi orang yang dipimpin dan seharusnya bertindak seperti orang yang dibawah pimpinan. Anwar berani berhadapan isu tetapi tidak hilang fokus dengan perjuangan. Kita tiada isu, mungkin tidak berani berhadapan jika ditakdirkan dan apakah jaminan kita masih fokus kepada perjuangan untuk anak cucu cicit kita?

Anda yang mengkritik pimpinan Pakatan Rakyat secara leluasa konon atas dasar muhasabah meski pun ada kala lupa adab dan sedar status dan tahap diri anda. Mereka sedang  berjuang. Anda sedang mengintip ruang untuk dibicarakan. Mereka sedang membina laluan kejayaan (di dunia dan akhirat) lantaran kedudukan pemimpin amanah dan mujtahid sentiasa berpeluang menerima ganjaran Allah. Anda rasa anda masih di medan?

Lihatlah Anwar. Dia adalah seorang tua yang suatu ketika akan meninggalkan kita. Dialah seorang tua yang sedang mengukir sejarah untuk kita. Tidakkah anda boleh mengasihani dia. Sekurang-kurangnya kerana orang tua itulah terbuka jalan bagi kita mengenal kejahatan dan keangkuhan sebuah pemerintahan regim bernama Barisan Nasional.

JOM SELAMATKAN MALAYSIA. MULAKAN DARI DIRI KITA."

Jom Ubah
Klik Untuk lihat paparan iklan
   * Sila e-mel kepada [email protected]. Dapatkan maklumat lanjut di SINI


 
Artikel Hari Ini

Team Pemikir Muhyiddin Segaja Untuk Singkirkan Najib

Seminar Guru "Kasih diSemai" Daerah Baratdaya P.Pinang: Pejabat Pelaja

Panas: PKR edar muka-muka penyerang masjid

Ostad-ostad Perkasa...

Pemimpin PR Beri Tazkirah Perlu Tauliah..Pemimpin UMNO Macam mana ?

Misteri Kisah Baitulmaqdis dan Haikal Sulaiman

Kawasan Bekas MB Kedah Di Serang Kehijauan

Mahfuz: ‘Kasut dibaling nyaris terkena saya’

AMK Selangor Kesal Kelewatan PDRM Tangani Isu Keganasan

Hantaran Petunangan Paling Sepoi!

[ Artikel seterusnya.. ]
Login
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Related Links
· More about Analisis Isu
· News by Juragan


Most read story about Analisis Isu:

Penderitaan Batin Seorang Permaisuri, terpaksa guna 'benda itu'

Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!!

Mana ANWAR Dari Jam 9.20 Hingga 11.49Pm Pada 21 FEB? Ni Jawapan Hamba

Bukti ZAKAYA, Setiausaha Sulit Najib ada rumah bernilai RM5juta

Tunku Mahkota Johor tidak menunjukkan contoh yang baik kepada rakyat?

Bumbung Istana Runtuh ~ Raja Cedera Parah

Teguran Kerajaan Rakyat kepada DYMM SULTAN SELANGOR

Dr Asri Zainul Abidin ulama parasit tertinggi di Malaysia

RM65 juta untuk Rosmah Mansur sekeluarga?

Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much!
Article Rating
Average Score: 5
Votes: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Options

 Printer Friendly Cetak Artikel

 Send to a Friend E-Mel kpd Kawan


Klik untuk pakej iklan

Iklan F
"Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita" | Login/Create an Account | 12 comments | Search Discussion
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita (Score: 1)
by infiru on Wednesday, April 27 @ 07:14:07 MYT
(User Info )
Salam, dah saya katakan DSAI adalah pejuang tulen, sebagai pejuang tulen beliau telah bersedia untuk menghadapi segala macam penghinaan malah bersedia untuk dipenjarakan atau dikorbankan. Lihat sejarah berapa ramai pejuang tulen dihina, dipenjara dan dibunuh. Mereka ini tidak mengharapkan apa-apa dari manusia selain ALLAH. So.... rakyat mesti melahirkan ramai lagi ANWAR hingga matlamat tercapai. Pada hemat saya solusi yang terbaik adalah campurtangan PUM dan Raja-Raja Melayu, itupun kalau hendakan cara yang aman. Solusi terakhir adalah ala medan tahXXr. Cara ini semangat anak muda perlu dikobarkan dari sekarang....bila lagi... dah sampai masanya untuk.............................................................Re: Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita (Score: 1)
by stars on Wednesday, April 27 @ 08:27:35 MYT
(User Info )
REFORMASI!!! 3xRe: Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 10:21:04 MYT
(User Info )
pejuang kepala hotak dia..nak bersumpah pun takut.Re: Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita (Score: 1)
by freedomthatgone on Wednesday, April 27 @ 16:52:06 MYT
(User Info )
oi paip. kau ni mmg jenis takda didikan Islam langsung laa. mak bapak kau tak ajar ker.Re: Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita (Score: 1)
by bigfoot on Wednesday, April 27 @ 17:20:14 MYT
(User Info )
Kau ni paip yang kau tahu sumpah..sumpah..sumpah...sumpah kepala bapak,mak, atuk, nenek moyang kau la paip. kau nie betul-betul otak binatang, berhati syaitan...Re: Fitnah Terhadap Anwar, Ujian Terhadap Kita (Score: 1)
by mabah on Wednesday, April 27 @ 18:23:15 MYT
(User Info )

Salam...

ANWAR telah menjadi PERISTIWA PENCETUS terhadap SIAPA sebenarnya UMNO, pemimpin dan kepimpinannya...serta mereka yang BERSEKONGKONOL dengan UMNO itu sendiri...ANWAR jugalah yang telah membuka dan membetulkan PERSPEKTIF (paradigma) ramai orang tentang betapa ZALIM, HODOH dan RAKUSnya para PEMIMPIN UMNO & Co MENJARAH hasil mahsyul  1 MALAYSIA dengan sewenang-wenang dan semahu-mahunya...ANWAR dengan PENGALAMAN dan INTEGRITInya telah mengusaikan segala KEKELIRUAN rakyat MARHAIN selama ini yang 'MENDEWA-DEWA' KEPIMPINAN UMNO sebagai BAPA KEMERDEKAAN, BAPA PEMBANGUNAN, BAPA PEMODENAN, BAPA KEHARMONIAN DAN BAPA TRANSFORMASI...slogan2 itu hanya sekadar PEMANIS MULUT sahaja...tiada PENGISIAN...pelbagai PERISTIWA yang melanda ANWAR telah menyerlahkan pelbagai KEBOBROKAN...MAHKAMAH, POLIS, SPRM, SPR...dan sejumlah rantaian institusi yang telah DIPERKUDAKAN....ANWAR telah memberi ILHAM dan FAHAM kepada rakyat yang mahui BERFIKIR...bahawa UMNO ITU JAHAT dan LAKNAT!

 
BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman [email protected]
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKD
(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN DUNGUN, TERENGGANU DARUL IMAN)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : [email protected] atau Webmaster : [email protected]

Lot 3672, Bangunan PAS Kawasan Dungun,
Kg. Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu.
Tel/Faks : 09-848 5001All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.