Balik Semula TranungKite Online Sertai Facebook TKO RSS Feed Hantar Artikel Forum Borak Siber Semakan Akaun Jalinan Siber Topik Artikel Topik Berita Topik Artikel Arkib Berita Iklaneka Hubung Kami Masuk Keluar

     Create an account     
Terbaru...   Team Pemikir Muhyiddin Segaja Untuk Singkirkan Najib    Seminar Guru "Kasih diSemai" Daerah Baratdaya P.Pinang: Pejabat Pelaja    Panas: PKR edar muka-muka penyerang masjid    Ostad-ostad Perkasa...    Pemimpin PR Beri Tazkirah Perlu Tauliah..Pemimpin UMNO Macam mana ?    Misteri Kisah Baitulmaqdis dan Haikal Sulaiman    Kawasan Bekas MB Kedah Di Serang Kehijauan    Mahfuz: ‘Kasut dibaling nyaris terkena saya’    AMK Selangor Kesal Kelewatan PDRM Tangani Isu Keganasan    Hantaran Petunangan Paling Sepoi!  
Modules
 Asas Laman
    · Home
    · AvantGo
    · coppermine
    · Downloads
    · FAQ
    · Forums
    · iklan
    · Journal
    · NukeSentinel
    · PHP-Nuke Tools
    · Recommend Us
    · Search
    · Shout Box
    · Statistics
    · Stories Archive
    · Surveys
    · Top 10
    · Topics
    · Video Stream

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Akhbar Hari Ini..
Berita-berita daripada akhbar tempatan hari ini untuk paparan anda melalui TKO Online. [Baca boleh, percaya kena fikir dulu!]
* Dibuka pada paparan windows yang sama
Bernama
Currently there is a problem with headlines from this site
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Rangking Forum
Rebutlah ranking ini... © 2009 Tranung Kite
User Info
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: keturah
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 32624

People Online:
Visitors: 0
Members: 0
Total: 0
Ahli TKO Online
Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!!
Posted on Wednesday, April 27 @ 09:28:24 MYT
Dilulus untuk paparan oleh CyberSniper

Analisis Isu Oleh: laniismaa

"Penyebaran bahagian kedua klip video lucah di internet hari ini adalah kegagalan teruk UMNO Production dengan 3Temberang selaku pengarahnya.

Video yang berjudul 'Papa Nurul Izzah Part II' yang dipertontonkan oleh 3Temberang kepada wartawan terpilih pada 21 Mac lalu boleh didapati di Youtube sejak jam 1.30 tengahari. Klip video sepanjang 1.46 minit itu dimuat-naik oleh seorang pengguna yang menggunakan nama "wakparjosudorno."

Nurul Izzah Anwar juga sekali lagi mengulangi bahawa orang dalam video lucah yang sebahagiannya lagi disebarkan di internet hari ini  bukan bapanya.

Kita lihat dengan lebih jelas imej yang telah diperbesarkan. Apa yang akan dijawab oleh pengarah 3Temberang terhadap bosnya UMNO Production selaku penerbit video tersebut.


 Boleh minta dengan Anwar formula melebatkan rambut dalam sehari!!!!!
"





Jom Ubah
Klik Untuk lihat paparan iklan
   * Sila e-mel kepada [email protected]. Dapatkan maklumat lanjut di SINI


 
Artikel Hari Ini

Team Pemikir Muhyiddin Segaja Untuk Singkirkan Najib

Seminar Guru "Kasih diSemai" Daerah Baratdaya P.Pinang: Pejabat Pelaja

Panas: PKR edar muka-muka penyerang masjid

Ostad-ostad Perkasa...

Pemimpin PR Beri Tazkirah Perlu Tauliah..Pemimpin UMNO Macam mana ?

Misteri Kisah Baitulmaqdis dan Haikal Sulaiman

Kawasan Bekas MB Kedah Di Serang Kehijauan

Mahfuz: ‘Kasut dibaling nyaris terkena saya’

AMK Selangor Kesal Kelewatan PDRM Tangani Isu Keganasan

Hantaran Petunangan Paling Sepoi!

[ Artikel seterusnya.. ]
Login
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Related Links
· More about Analisis Isu
· News by CyberSniper


Most read story about Analisis Isu:

Penderitaan Batin Seorang Permaisuri, terpaksa guna 'benda itu'

Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!!

Mana ANWAR Dari Jam 9.20 Hingga 11.49Pm Pada 21 FEB? Ni Jawapan Hamba

Bukti ZAKAYA, Setiausaha Sulit Najib ada rumah bernilai RM5juta

Tunku Mahkota Johor tidak menunjukkan contoh yang baik kepada rakyat?

Bumbung Istana Runtuh ~ Raja Cedera Parah

Teguran Kerajaan Rakyat kepada DYMM SULTAN SELANGOR

RM65 juta untuk Rosmah Mansur sekeluarga?

Dr Asri Zainul Abidin ulama parasit tertinggi di Malaysia

Kalau benar berita ini, Hassan Ali, you are too much!
Article Rating
Average Score: 0
Votes: 0

Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Options

 Printer Friendly Cetak Artikel

 Send to a Friend E-Mel kpd Kawan


Klik untuk pakej iklan

Iklan F
"Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!!" | Login/Create an Account | 177 comments | Search Discussion
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 10:17:58 MYT
(User Info )

ape bende ni labu? ko baru nak belajar photoshop ka? gambar dgn video ni adalah media yg berbeza. ko ambik dari video pastu pause dan besarkan? for sure pixel akan pecah dan image akan berbayang.

sebab tu gambar enlarge ko ni blur nak mampus. pastu boleh cakap itu bukan anwar. hebatnya mata ko..kalau gitu cuba ko check video adik nurul jasmin? boleh tak ko cam penjenayah tu. pro pun x leh buat, fbi pun x mampu..apa teknik yg ko pakai ni.?.HEBAT GILA...kalau dah taksub gaban nilah jadinya.

udah2 ler tu, itu baru video 2-3 minit rakyat dah boleh cam siapa. belum lagi tgk yg penuh 20mnt.

TAUBATLAH WAHAI SI ANWAR...




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by keraskekong on Wednesday, April 27 @ 10:21:50 MYT
(User Info )
Hoooit !! 3 temberang, korang tak takut dipersoalkan dalam kubur kalian nanti???? Sekiranya DSAI tak maafkan kamu......payah kamu ni nanti. Aku takut sebelum mati nanti ALLAH bayar tunai kat kamu... 



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by Mchinese on Wednesday, April 27 @ 10:21:56 MYT
(User Info )
apa pasal filem tu kabur?



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 10:30:55 MYT
(User Info )
video tu jelas, cuma apabila dah masuk dlm youtube maka kualti akan kurang. sebab tu polis berani dedahkan siapa sebab video asli mmg jelas dan clear..sekali tgk dah boleh cam. ini polis kata laa...



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by ex_avantz on Wednesday, April 27 @ 10:32:38 MYT
(User Info )
tunggulah azab dari Allah kepada penfitnah2.... nauzubillah



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by mdbotok on Wednesday, April 27 @ 12:20:58 MYT
(User Info )

Ini bukan Anwar..ni ayah paip ni.....

 




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by cikgukomando on Wednesday, April 27 @ 12:26:08 MYT
(User Info )
PAIP baru nak cover..korang dah pecah LOBANG...kesian BAPAK PAIP..!!!



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by raynhaz on Wednesday, April 27 @ 12:32:43 MYT
(User Info )

t

cuba tengok kat tarikh dan masa tu.... ada background.... biasanya kalau cctv mana ada background kat tarikh dan masa tu... yg peliknya background tu sama plak dengan image belakang dia dalam video tu nampak sangat benda tu edit... tgk kt tarikh no 20 backgroud hitam mcm kt blakg dia kat 11 plak separuh putih separuh hitam... pastu garisan htam putih tu selari plak tu dengan imej kat atas tarikh tu,,, masa org tu melintas x nampak plak bayang dia kt blkng no 20 tu mknanya bground 2 statik....yg peliknya video 1 dulu xda tarikh dan masa.. cuma ada tulisan siam

 

sebenarnya video niberlaku pada tarikh ln tp ada org edit letak tarikh 21/2/2011 tu.....




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by mdbotok on Wednesday, April 27 @ 12:48:40 MYT
(User Info )
 ni tukang edit tak lain tak bukan mesti si paip..tu sebab tak berapa nak elok..hai.. paip..paip..lain kali buat keja elok elok sikit...



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by Pendekar_Kelantan on Wednesday, April 27 @ 14:41:48 MYT
(User Info )
Polis kata dah kenal pasti orang tersebut .



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by keri on Wednesday, April 27 @ 15:10:58 MYT
(User Info )
Kenapa kenyataan celaka2 Datuk T kata vidoe di rakam kat hotel dgn pelacur? baru2 ni polis kata di rakam di kondo dan pelacur tu pelajar asing kolej swasta? Kenapa lembu2 umnoporno x faham2 lagi...



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 15:56:55 MYT
(User Info )

datuk t x pernah tuduh anwar, mereka hanya kata pelaku video seks ni mirip pemimpin pembangkang.

tapi tiba2 anwar melenting, dan bangkit membela diri. apa pasal?? hehe..itulah politik psikologi nak suruh org mengaku..nampaknya politik datuk t lebih tinggi dari anwar.dan yg paling penting BERJAYA..

soalan aku sorang pun tak jawap..lagak tunjuk pandai je lebih mcm si cikgukomodo tu.

1. kenapa susah sangat nak bagi dna?

2. kenapa takut nak bersumpah laknat? najib buat ok je..

3. mana jam omega?

bab omega ni, datuk t mendakwa pelaku video itu MIRIP seorg pemimpin pembangkang, tapi kenapa anwar kata bukan dirinya? x pernah datuk t sebut nama dsai..kenapa pula dsai bangkit membela dirinya? kemudian..datuk t kata jam omega milik pemimpin pembangkang itu tertingal dan ada dgnnya. TAPI kenapa pula anwar mengaku yg jam itu mmg miliknya dan ada dlm simpanan isterinya? kenapa nak simpan? kenapa x pakai? kenapa x tunjuk?

mmg terkangkang habis nak jawap yg ni. opss..jgn pula ada si lembu2 yg nak lagak cerdik bagi jawapan x logik plak. pas ni kan ego tinggi..mana boleh mengaku kalah..hahahahahahahahahahahaaaaaahahahahaaaaa..gelak lagi..hahahahahahahahaha...lagi..hahahahahaaaaa...




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by diman on Wednesday, April 27 @ 16:01:49 MYT
(User Info )
paip boddo bin lembu kalau dah tahu bende tu tak sure nape mung percaya membabi buta ke mung pun buta sekali lagi...mung boddoohhhh



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 16:03:53 MYT
(User Info )

Nurul Izzah Anwar juga sekali lagi mengulangi bahawa orang dalam video lucah yang sebahagiannya lagi disebarkan di internet hari ini  bukan bapanya.

mana boleh pakai kenyataan seorg yg ada hubungan darah yakni keluarga. mmg ler x akan mengaku sebab dikira assabiyah keluarga. yg mahkamah dah sabitkan bersalah pun keluarganya tetap kata x salah. inikan pula cerita yg belum lagi masuk mahkamah?

kalau betul sekalipun, adakah seorg anak akan mengaku yg bapanya bersalah kat public?? paling tidak pun berdiam diri? tak akan terkeluar dari lidah seorg anak mengatakan 'ya, mmg bapa saya bersalah..".

ni pun x leh fikir ke? opsss..lupa, pas=lembu.




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by ucop on Wednesday, April 27 @ 16:16:10 MYT
(User Info )
PAIP AKU NAK TANYA SATU JER....HANG NI KAFIR ATAU ISLAM..FIKIRKAN SENDIRI LAA..HIDUP BUKAN LAMA



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by mdmae on Wednesday, April 27 @ 16:23:49 MYT
(User Info )
kalau tengokkan potongan rambut tu mcm pesyen rambut orang Siam jaa................



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 16:34:28 MYT
(User Info )

ada pulak soalan bodo tanya aku ni islamkah?

habis tu kau tu islamkah? menuduh najib membunuh altantuya, bahkan berzina dgn perempuan itu? dgn takde bukti dan saksi, main agak2 je..pastu tuduh. itu bukan fitnah ke?

kes dsai ni ada bukti..video, jam, saksi, sumpah tapi MASIH TAK NAK PERCAYA?. maka aku pulak tanya, kamu tu islam kah?

antara 2 kes (najib dan anwar) rasanya bukti kes anwar lebih byk dan kuat utk dakwaan. tapi kes najib ko percaya 100% dan sebarkan kpd rakyat. kes dsai kau tak percaya 100% dan kata umno penipu.

apa semua ni??




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by JanggutMerah on Wednesday, April 27 @ 17:27:06 MYT
(User Info )

"Ya Allah berilah mereka 2 kali azab seksa, dan laknatlah mereka dgn laknat yg dahsyat" .., Allahuma 'alaka bil PAIP, 'alaika bil PAIP, 'alaika bil PAIP.....

 

 




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by faizol699 on Wednesday, April 27 @ 17:47:01 MYT
(User Info )
ramainya pencacai makan tahit



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by lelakidicermin on Wednesday, April 27 @ 17:50:29 MYT
(User Info )

paip yg bodoh melantun2.......

1.DNA klu kau nak tahu pelengkap utk satu kes... tak boleh jd bukti... nape anuar tak bg fikir sendiri lah.... liwat 1 dulu dah bagi... Dinasur punya DNA pun ada lagi skg..... nape nak mintak lagi

2.kau ni bangang ke... anuar pernah sumpah di johor masa liwat 1. tp kena belasah gak dgn ketua polis negara.. mcm2 gak tekanan mahathir bagi

3. nape pasal jam omega polis senyap.... dah dpt maklumat ke jam tu pemberian kerabat raja arab saudi.... klu nak gunakan gak.... polis kena siasat kerabat arab tu...

pada paip.... mufti perak dan mufti perlis org2 pro pada umno... tolong dengar ckp mufti berkenaan vedio tu.... takkan nak dengar ckp bapak kau... nape lah kau ni bodoh melantun2. kes altantuya..... aku masuk umno kalau najib berani bawa kes dia di fitnah terbabit kes itu.... nape najib takut pegi mahkamah.... sedang kan anuar berapa kes berani menghadapi cabaran....sedangkan media BN yg pegang.....kemuncak cetanya..... najib tu penakut.....




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by petehkaki on Wednesday, April 27 @ 17:56:33 MYT
(User Info )

paip oo paip,

hope you wrong...




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by 10cent on Wednesday, April 27 @ 18:10:45 MYT
(User Info )

Kau org semua layan si PAIP ni macam tu juga lah dia...

Ibarat pepatah "bulat air kerana paipnya" tak leh nak ubah dah sebab otaknya jenis pencacai UMCO.

Asyik ulang2 benda yg dah pun diterangkan oleh pelbagai pihak benda tu tak betul..... Ada ka pihak menuduh suruh org dituduh kemukakan bukti sepatutnya org menuduh kena kemukakan bukti?

Dah le PAIP oiiii, pembuat filem melayu ni mana ada yg fikir panjang, cam filem melayu, 50% cerita mesti kat meja makan dan wajib bagi setiap filem atau drama melayu...




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by zaitun_0123 on Wednesday, April 27 @ 19:42:11 MYT
(User Info )
Kah! kah! kah! Sekupang punya komen bab drama melayu tu memang betoi. Adegan makan takleh tidak mesti ada dlm semua drama melayu.



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by IbuModen on Wednesday, April 27 @ 20:04:40 MYT
(User Info )
UMNO PORNO



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by zonan on Wednesday, April 27 @ 20:37:21 MYT
(User Info )

hehehe...

klu pcacai umNO aka YAHUDI aka PORNO paip ada telur...

komen la kat forum...

klu ada telur la...

biasa nya pcacai umNO aka YAHUDI aka PORNO x de telur...

mnyalak je lebih...mcm pondan la...

hahahahahahaha




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by MrEmas on Wednesday, April 27 @ 20:44:37 MYT
(User Info )

untuk sesuatu isu kena cepat bagi komen

nanti kang, pencacai komen dulu, diorang ni macam sentiasa ready je




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by sazazainal on Wednesday, April 27 @ 21:12:29 MYT
(User Info )

aku SETUJU 200% dg Matbotok dan Cikgukomando...

Aku ULANG.....

"Ini bukan Anwar..ni ayah paip ni....."




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by hitler2020 on Wednesday, April 27 @ 21:36:13 MYT
(User Info )
idup paipppppp



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by nurAiman on Wednesday, April 27 @ 22:28:51 MYT
(User Info )
Camni la.... walaupun betoi...kalau Anwar x ngaku x boleh diambil kira...video pulak...Kena 4 orang saksi yang "ADIL".... susah nak dapat kecuali anwar dan pros 2 ngaku.... kalau pros ngaku tapi anwar x ngaku....x dikira. Ingat senang hukum hudud...silap2 orang yang buat cerita kena hudud...padan muka...hehehehe



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by zonan on Wednesday, April 27 @ 22:36:05 MYT
(User Info )

hahahaha...

ksian kat ko ya lembu paip...

hahaha...

ajak la sekutu ko dlm myKEMUT tu...kn ramai..

ke semua x de hujah nk jwp..asyik konar baring je..

ke semua x de telur mcm ko?

x heran pcacai umNO aka YAHUDI aka PORNO x de telur..

hahahahaha...

ksian lembu paip...hahaha



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 23:06:50 MYT
(User Info )
wahai pencacai pas dan pkr..mana jawapan? dok mencarut je dari tadi...



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by zonan on Wednesday, April 27 @ 23:12:16 MYT
(User Info )

hahahaha...

best gak ada pcacai umNO aka YAHUDI aka PORNO paip...

x kn ko sorang je pcaya nie...hahahaha....

pelik2...

hahahaha...




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Wednesday, April 27 @ 23:48:31 MYT
(User Info )

Anwar masa dilucut dari umno dia cakap apa? "sebab sy ingin membenteras bapak2 rasuah dlm umno...umno takut dgn saya".

ya ke? sebenarnya dialah bapak rasuah, sebab tu la tun mahathir pecat. ayah dsai jadi jutawan segera (1 night millionaires) semasa dsai jadi TPM. ayahanda yg dok kampung takde pendidikan boleh jadi jutawan sekelip mata shj? anwar telah memberikan byk saham2 kerajaan dan melantik ayahnya jadi pengerusi ioi mall mcm tu shj..lepas tu dpt dato.

tu belum lagi aku cerita kroni2nya, berapa jumlah harta zahid hamidi semasa menjadi gurka dsai? siapa yg lantiknya jadi pengerusi kpd beratus syarikat glc? bukankah anwar?

anwar semasa menjadi pm telah mengalahguna kuasa, buat harta kerajaan ni mcm yg bapak dia punya. dah kena tendang keluar, guna modal rasuah kononnya umno ni takut padanya? piraahhh...

hellooo..pas ni bila nak sedar yg anda anwar sdg main wayang?




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by spitangbah on Thursday, April 28 @ 00:08:02 MYT
(User Info ) http://mobilecomcenter.blogspot.com/
ko jgn nak berlagak pandai plak labu paip..cakap org tak pandsai photoshop la,apa la..ko pandai sangat ke..dan satu lagi bagi komen jgn terlalu provoke ye paip..tak puas hati ko pm ja aku...nak kenal jg sape paip ni...



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Thursday, April 28 @ 02:29:53 MYT
(User Info )

sekali lagi aku ulang tajuk ni...

Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!!

hahahahaaa..lawak gaban. perrg..power betul, hanya perbesarkan image umno terus kecundang dgn teruknya? hahahahaaaa...mmg lawak. tak payah perbesarkan imej pun org dah boleh kenal, yg ko pi berbesarkan sampai lubang hidung si anwar ni dah x nampak buat apa? bodoh...

mana pejuang2 tegar pr ni..takkan senyap je?. soalan aku dari pagi sampai petang takde cabaran langsung. yg ada 100+ komen mencarut je. 

errrr..mmg pas ni suka mencarut ke?




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by Panglima_Jebat on Thursday, April 28 @ 04:21:55 MYT
(User Info )
SEGALA KEJAHATAN DAN FITNAH YANG TERANGCANG TERHADAP DSAI ..RAKYAT AKAN MENGHUKUM MANUSIA2 BANGSAT NI PADA PRU13 NI...INSYAALAH !



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by usahawan on Thursday, April 28 @ 04:47:13 MYT
(User Info )
lawak aku  tgk dajjal umNo ni....dah terkantoi  dok mempertahankan  dajjal apco kahkahkah  aduhai...........usia dunia dah  ke penghujungnya marilah bertaubat ingat mati.....sesungguhnya azab  kubur amatlah  pedih  ...ayuhhhhhhhhhhh nyahkan  umNo dr malaysia



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Thursday, April 28 @ 05:34:16 MYT
(User Info )

dah tgk berita mlm ni? soalan wartawan dibalas dgn marah..malah disoal balik wartawan tu dgn soalan.

wartawan soal 2 soalam yg TERSANGAT SIMPLE...

1.wartawan:"dato sri berani bersumpah esok bersama2 datuk t (selepas solat jumaat)??'. dsai:"sumpah apa? kamu tahu tak apa otu sumpah laknat"?...tahu tak? tak tahu? aaaa..diam".

2.wartawan:"dato seri sedia bagi dna jika diminta polis?". dsai:"dna apa? awak tahu tak dna tu apa? dna mana ni? kamu tv3 kan?aaaa..dna apa?

masyaallah, soalan yg hanya perlu dijawap 'YA' atau 'TIDAK' itupun diputarbelitkan oleh dsai sampai begitu sekali. PAS OH PAS..APA LAGI YG KAU MAHU LIHAT? DAH TERSERLAH SEGALA PEMBOHONGANNYA...DOK BERBELIT MCM ULAR SAWA.

apa semua ni????




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Thursday, April 28 @ 07:20:05 MYT
(User Info )

bisbossking: jawap la hujah aku tu..tak payah nak melalak kat sini. kamu ni perangai mcm budak tadika je. budak tadika kalau gaduh "bapak aku lagi terror."..."eh tak, bapak aku lagi hebat...".

kalau tak boleh jawap baik DIAM...




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Thursday, April 28 @ 07:41:48 MYT
(User Info )

cikgukomodo: kau kata ada video penuh 20mnt tu? kau juga kata kau ni pro dlm bidang videografi sampai makan dan tidur pun dgn video.

dgn itu cuba kau buktikan pelaku video ni bukan dsai. kau letak semua frame video tu kat sini supaya semua penyokong pas boleh tgk dan buat penilaian.

ya mmg betul itu video porno...tapi oleh kerana kau kata kau ni pakar videografi maka kau sensor dgn black box bahagian2 yg x penting tu..hanya muka si pelaku je yg penting. buat analisa, gunakan segala kepakaran ko tu buktikan ianya palsu. letak semua data2 teknikal supaya aku dan org lain faham. bukan mcm yg laniismaa buat ni, enlarge mcm tu je kemudian cam dgn mata..ini cara org yg x reti tapi berlagak reti.

melainkan ko ni penipu..tapi biasalah pas ni kan suka menipu.




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by paip on Thursday, April 28 @ 08:19:19 MYT
(User Info )

seorg penyokong pas tegar berkata: anwar ni sorg muslim yg baik, kita wajib mempertahankannya.

aku tanya: mcm mana ko tahu dia muslim yg baik?

jawap: aku tahulah..

aku: yelah..bagaimana? kalau rasul saw tu ada bukti dari alquran. anwar ni pulak bukti dari mana?

jawap: tgk mukanya pun aku dah tahu dia ni baik..

aku: tgk muka je?

jawap: ya..apa masalahnya?

aku: ada masalah, sebab mukanya x berubah masa dia dlm umno dulu..tapi masa tu ko benci semua pemimpin umno termasuk dsai?

jawap: tu lain, skrg lain..

aku: lain mcm mana?

jawap: skrg dia bersama pas

hahahahahaaa..nilah tahap mentaliti pas. masuk pas je terus jadi muslim baik, tak perlu susah2 nak buat amal. patutlah dsai ni tak nak bersumpah, sebab dia tahu pas akan cair kalau tgk mukanya shj. hahahahahaaaa....




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by zonan on Thursday, April 28 @ 10:10:00 MYT
(User Info )

hehehe...

pcacai paip nie x sokong mana2 rupa nya...BN pun x..PR pun x

jenis x de pdirian nie...pelik2

jenis x jantina pcacai paip nie..hehehe

ko jantan ke betina paip?

aku teka...pondan la sesuai ngan ko...hehehe

malu lak nk ngaku sokong umNO aka YAHUDI aka PORNO...

hahahaha....




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by ambo08 on Saturday, April 30 @ 07:12:19 MYT
(User Info )

 

mat paip cuba konar kononya eskay bukan tuduh anwar. kenapa suruh anwar serah dna?, suruh anwar sumpah ? bangang tahap manala mat paip ni. walau pun dia tak sebut nama anwar tp semua org tahu dia tuduh anwar.

setelah diteliti berkali2 video dan imej pelakun, ternyata anwar tak perlu bersumpah lagi sbb dia bukan pelakun dlm video tersebut. ntah2 mmber mat paip kut pelakun trsebut?




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by KetamBengis on Monday, May 02 @ 20:58:28 MYT
(User Info )

Kalaulah video ni boleh dibuat bukti maka org pertama yg melingkup dlm jail dah tentulah si VK Lingam.....tp disebabkan lingam bebas maka sepatutnya tentulah anwar pun akan bebas....

Tp pd akulah,katalah aku ni sorang pemimpin tinggi terkenal satu hari teringin nk main ngan pelacur....gerenti punye aku tkkan gi mana2 hotel...aku mesti suruh mana2 balaci aku gi jemput minah tu dtg tempat aku yg aku yakin selamat dan line clear...sebab abang soi lek dah terkantoi kt hotel tentulah aku tkkan wat benda yg sama...

Lepas tu tentulah sebelum main aku sendiri akan buat inspection kt semua area dlm bilik sebab aku tk caya kt sapa2 sebab aku tgh nk wat benda jahat...

Apa2 pun kalau betul lah si eskay tu ada kes kukuh kt anwar dah tentulah hal ni selesai cepat...dan tentulah kita sumer dah tahu sapa minah yg dimaksudkan dlm video tu....tentulah minah tu dah kuar buletin utama,mhi dan whi membuat pengakuan dan dah bergelar datuk atau datin skang atas jasanya yg besar....tp so far tk jadilah camtu.... 

Bak kata nabil,lu pikirlah sendiri...

 




Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by laserjoe on Saturday, October 29 @ 02:24:06 MYT
(User Info )
Engkau buat keje baiki paip lagi bagus, ini tidak tapi dudok baiki gambar yg datok eskay Pgkhianat II suruh. jangan makan elaun & komisen haram nanti engkau akan telan hidup2 bara api neraka nanti.



Re: Imej Video Diperbesarkan -UMNO Production Kecundang Teruk!! (Score: 1)
by Ichigo86 on Wednesday, April 25 @ 13:01:04 MYT
(User Info )

Analisis melalui perbincangan ini:

segala persoalan yg ditimbulkan Paip telah dijawab oleh beberapa org forumer. namun paip kerana ingin megelakkan diri terpaksa menimbulkan 1000 satu mcm persoalan lagi. pada satu tahap, apabila gagal mejawab, terpaksa dia ulang balik ayat yg sama disamping ayat2 "suruh taubat"nya.

 bak kata dr.M

"UMNO ni cuma tinggal org bodoh sahaja". 




BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman [email protected]
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKD
(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN DUNGUN, TERENGGANU DARUL IMAN)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : [email protected] atau Webmaster : [email protected]

Lot 3672, Bangunan PAS Kawasan Dungun,
Kg. Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu.
Tel/Faks : 09-848 5001



All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.