Akaun Anda Hantar Artikel Forums Prosedur Iklan Hubung Kami Top Hits Keluar RSS TKO Versi 12 Facebook TKO Twitter TKO TranungKite Online Melihat Waktu Solat
     Create an account      
  TERKINI..   Tragedi Tanah Runtuh Pulau Pinang : JAS Sudah Tolak Permohonan Pemaju    Mahkamah putuskan mangsa kren tumbang tak dapat pampasan    “Saya Juga Jadi Mangsa Buli Siber” kata Rosmah    Himpunan Anti-Kleptokrasi: Sasaran 100,000 'Propa' Sahaja kata Mat Sabu pulak    “Kereta Saya Kena Clamp, Tapi VIP Ni Tak Kena?”    PAS Minta Kerajaan Terus Pertahan Zakir Naik    Mahkamah benarkan reman Shafie dilanjut empat hari lagi    Speaker tolak 10 lagi soalan berkaitan 1MDB    Tubuh RCI siasat tanah runtuh di Pulau Pinang    PDRM mohon bantuan Interpol kesan Jho Low  
Infomation
Iklan Kiri


UNTUK MAKLUMAT LANJUT BERKENAAN IKLAN - sila emelkan ke [email protected]
Menu Utama
 Asas Laman
    · Home
    · 10 Teratas
    · Advertising
    · Akaun Anda
    · Album
    · Arkib Artikel
    · Beritahu Kawan
    · FAQ
    · Forum
    · iklan
    · Kajian
    · Kotak Sembang
    · Masej Peribadi
    · Muat Turun
    · Newsxxx
    · Pencarian
    · PHPNuke Editor
    · PRK Sg. Limau
    · Statistik
    · Sudut Cetak
    · Sudut Video
    · Topik
    · Tragedi MH17
    · Waktu Solat

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Statistik Pembaca
We received

472030139
page views since
1 September 2012

Jumlah Hits
· Hari Ini

23584

· Semalam

80937


Purata Hits
· Sejam

9,566

· Sehari

215,342

· Sebulan

6,555,974

· Setahun

78,671,690


Server Masa Server
· Masa

08:07:23

· Tarikh

24 Oct 2017

· Zon

+0800

Anonymous Online
TranungKite Online (TKO): Forum

www.tranungkite.net :: View topic - Ambe profesional, Ambe sokong penuh kepimpinan Ulamak
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ambe profesional, Ambe sokong penuh kepimpinan Ulamak
Goto page 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Next
 
Post new topic   Reply to topic    www.tranungkite.net Forum Index -> Politik
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sebatang_kara
Kadet
Kadet


Joined: Mar 18, 2010
Posts: 4726

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:01 pm    Post subject: Ambe profesional, Ambe sokong penuh kepimpinan Ulamak Reply with quote

Bukan niat nak menunjuk2, tapi nok habaq, dalam PAS, Ulamak dan Profesional tiada berpisah jua. Cumanya ada 2-3 kerat yang perasan bagus kononnya duk megah2 dengan gelaran Profesional yang ada. Padahal dalam UMNO pun ramai golongan Profesional yang duk jadi penyamun.

Ambe seorang Jurutera(belum ada title Ir supor Khalid Samad) , Alhamdulillah telah dianugerahkan dengan 2 Ijazah Masters (Sains dan MBA), memerlukan Ulamak untuk memandu ke arah jalan yang diredhai dan menyokong penuh kepimpinan Ulamak.

Ambe harap member2 seangkatan profesional di sini mari sama2 kita berdiri teguh di belakang Ulamak.
Back to top
View user's profile Send private message
kapt_shiqaqi
Koperal
Koperal


Joined: Dec 13, 2007
Posts: 697

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:07 pm    Post subject: Re: Ambe profesional, Ambe sokong penuh kepimpinan Ulamak Reply with quote

sebatang_kara wrote:
Bukan niat nak menunjuk2, tapi nok habaq, dalam PAS, Ulamak dan Profesional tiada berpisah jua. Cumanya ada 2-3 kerat yang perasan bagus kononnya duk megah2 dengan gelaran Profesional yang ada. Padahal dalam UMNO pun ramai golongan Profesional yang duk jadi penyamun.

Ambe seorang Jurutera(belum ada title Ir supor Khalid Samad) , Alhamdulillah telah dianugerahkan dengan 2 Ijazah Masters (Sains dan MBA), memerlukan Ulamak untuk memandu ke arah jalan yang diredhai dan menyokong penuh kepimpinan Ulamak.

Ambe harap member2 seangkatan profesional di sini mari sama2 kita berdiri teguh di belakang Ulamak.


wa pon ada degree in Elect. Engineering , gaji wa baru 5 digit. wa dulu kini selamanya bersama kepimpinan ulama' , Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Sober
Koperal
Koperal


Joined: Apr 05, 2008
Posts: 937

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:13 pm    Post subject: Reply with quote

Ambe pn engineer O&G.. alhamdulillah, stakat ni ambe xfikir kemampuan akal manusia melebihi panduan Islam.. ambe perlukan Ulama utk memimpin.
Back to top
View user's profile Send private message
KMM
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Joined: Oct 15, 2012
Posts: 2610

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?
Back to top
View user's profile Send private message
sebatang_kara
Kadet
Kadet


Joined: Mar 18, 2010
Posts: 4726

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

Bakper, ada ulamak suruh dema berhenti kerja ker. Kalu profesional tunjuklah komen hok napok cerdik sikit.


KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?
Back to top
View user's profile Send private message
KMM
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Joined: Oct 15, 2012
Posts: 2610

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:20 pm    Post subject: Reply with quote

Jadi,,ulamak kita kira flexible gak ye....

sebatang_kara wrote:
Bakper, ada ulamak suruh dema berhenti kerja ker. Kalu profesional tunjuklah komen hok napok cerdik sikit.


KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?
Back to top
View user's profile Send private message
nyortua
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Joined: May 24, 2007
Posts: 2603

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?


mate, are u really a professional?

ur statement doesn't sound like one!!
Back to top
View user's profile Send private message
kapt_shiqaqi
Koperal
Koperal


Joined: Dec 13, 2007
Posts: 697

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?


haprak Lu punya professinal, boss finance sign gaji Lu pon Lu susah ati, procedure kewangan pon Lu hampeh, klu dia tak sign Lu punya gaji mmg wa rasa patut dah pon...hahaha
Back to top
View user's profile Send private message
sebatang_kara
Kadet
Kadet


Joined: Mar 18, 2010
Posts: 4726

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

Profesional haprak. Takdak isu pun. Tempat ambe pun segala gaji, claim dan elaun semua boss akaun pompuan sain.

kapt_shiqaqi wrote:
KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?


haprak Lu punya professinal, boss finance sign gaji Lu pon Lu susah ati, procedure kewangan pon Lu hampeh, klu dia tak sign Lu punya gaji mmg wa rasa patut dah pon...hahaha
Back to top
View user's profile Send private message
KMM
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Joined: Oct 15, 2012
Posts: 2610

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

kapt_shiqaqi wrote:
KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?


haprak Lu punya professinal, boss finance sign gaji Lu pon Lu susah ati, procedure kewangan pon Lu hampeh, klu dia tak sign Lu punya gaji mmg wa rasa patut dah pon...hahaha


Isu nya bukan pasal gaji....read between the line..isu nya mengenai ketua wanita yg tidak di benar kan oleh ulamak...
Back to top
View user's profile Send private message
sebatang_kara
Kadet
Kadet


Joined: Mar 18, 2010
Posts: 4726

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

Ambe nasihat buanglah title profesional demo, napok koho bodo dan jahil komen demo.

KMM wrote:
Jadi,,ulamak kita kira flexible gak ye....

sebatang_kara wrote:
Bakper, ada ulamak suruh dema berhenti kerja ker. Kalu profesional tunjuklah komen hok napok cerdik sikit.


KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?
Back to top
View user's profile Send private message
KMM
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Joined: Oct 15, 2012
Posts: 2610

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

nyortua wrote:
KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?


mate, are u really a professional?

ur statement doesn't sound like one!!


Please read between the line and understand the issues...
Back to top
View user's profile Send private message
KMM
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Joined: Oct 15, 2012
Posts: 2610

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

So far dah berapa byk professional yg menyokong ulama yg kita dah kumpul?....
Back to top
View user's profile Send private message
sebatang_kara
Kadet
Kadet


Joined: Mar 18, 2010
Posts: 4726

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

Thread nihh baru berusia setengah jam. Kita bukan gopoh cam PKR, jadi parti paling baru pun dah giler kuasa nak jadi PM ikut jalan belakang.

KMM wrote:
So far dah berapa byk professional yg menyokong ulama yg kita dah kumpul?....
Back to top
View user's profile Send private message
kapt_shiqaqi
Koperal
Koperal


Joined: Dec 13, 2007
Posts: 697

PostPosted: Sat Sep 06, 2014 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

KMM wrote:
kapt_shiqaqi wrote:
KMM wrote:
Saya pun professional gak,,ada mba...cuma masalah nya tempat saya bhg finance boss dia perempuan...so tu lah masalah nya, ulamak yg saya sokong kata perempuan tak boleh jadi ketua,,,so mcm mana...gaji saya dia yg sain?

Ps: demi ulama kita, patut ke kita berenti kerja?


haprak Lu punya professinal, boss finance sign gaji Lu pon Lu susah ati, procedure kewangan pon Lu hampeh, klu dia tak sign Lu punya gaji mmg wa rasa patut dah pon...hahaha


Isu nya bukan pasal gaji....read between the line..isu nya mengenai ketua wanita yg tidak di benar kan oleh ulamak...


bro, Lu punya ilmu ciput xyah sembangla, lg Lu sembang lg org tau Lu punya akai .. sori to say bro lebey baik diam org xtau kita bodo ke kita cerdik . Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.tranungkite.net Forum Index -> Politik All times are GMT + 8 Hours
Goto page 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Next
Page 1 of 18

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©

BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman [email protected]
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!
Malaysia Transform Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
UMNO & BN
Dr. Fathul Bari
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER @ IBT
(IKATAN BLOGGER TERENGGANU - IBT)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : [email protected] atau Webmaster : [email protected]

764 Lorong 5 Kiri, Jalan Nibong Stesyen,
23000 Dungun, Terengganu Darul Iman
Tel/Faks : 09-844 8001



All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.