Akaun Anda Hantar Artikel Forums Prosedur Iklan Hubung Kami Top Hits Keluar RSS TKO Versi 12 Facebook TKO Twitter TKO TranungKite Online Melihat Waktu Solat
     Create an account      
  TERKINI..   Kongres PKR bakal jadi 'mesyuarat krisis', kata Kadir Jasin    Ustaz Nakhie Hj. Ahmad Keluar UMNO?    Mahathir jadi macam Sultan Melaka?    Umno nafi 'surat 7 tuntutan' Dr M pada PM    PAS tak akan rebut MB - PAS Selangor    Pertemuan dengan sultan ada maklumat tak tepat - Hadi    Apakah yang akan terjadi    Kisah Penyertaan Anwar Ibrahim Dalam UMNO    Kongres diharap pulih perpecahan dalam pemilihan PKR dan krisis MB    PEMILIHAN AMK 2014: Suara2 Sumbang Berkumandang Bila Pemimpin Pilihan Tumbang  
Iklan Kiri

Produk Untuk Suami

Rawatan Dadah Secara Islam


Natural Energy Enchancer

Super Baja Super Hasil

Biofactor 9

Rahsia Suami Gagah Istrei Sayang

Produk Puas

DAPATKAN IKLAN BERPATUTAN DENGAN KAMI -- KLIK DI SINI
Menu Utama
 Asas Laman
    · Home
    · 10 Teratas
    · Akaun Anda
    · Album
    · Arkib Artikel
    · Beritahu Kawan
    · FAQ
    · Forum
    · iklan
    · Kajian
    · Kotak Sembang
    · Masej Peribadi
    · Muat Turun
    · Pencarian
    · PHPNuke Editor
    · PRK Sg. Limau
    · Statistik
    · Sudut Cetak
    · Sudut Video
    · Topik
    · Tragedi MH17
    · Waktu Solat

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Rangking TKO
Rebutlah ranking ini... © 2009 Tranung Kite
Pembaca Online
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: ibnurashid
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 33353

People Online:
Visitors: 0
Members: 5
Total: 5

Online Now:
01 : ducktape
02 : sebatang_kara
03 : Jomfikir
04 : mrbaubudu
05 : whitemoon
Statistik Pembaca
We received

283501647
page views since
1 September 2012

Jumlah Hits
· Hari Ini

75154

· Semalam

531570


Purata Hits
· Sejam

14,565

· Sehari

258,669

· Sebulan

7,875,046

· Setahun

94,500,549


Server Masa Server
· Masa

04:00:26

· Tarikh

22 Aug 2014

· Zon

+0800

Anonymous Online
TranungKite Online (TKO): Forum

www.tranungkite.net :: View topic - golongan yg enggan berpolitik!
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

golongan yg enggan berpolitik!
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
 
Post new topic   Reply to topic    www.tranungkite.net Forum Index -> Politik
View previous topic :: View next topic  
Author Message
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Thu Dec 20, 2012 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

abu_sirr wrote:




apa la harapan yg boleh kita impikan pada parti yg jadikan cite lucah sebagai modal kempen?
Back to top
View user's profile Send private message
-ABGJAY-
Rekrut
Rekrut


Joined: Dec 17, 2012
Posts: 68

PostPosted: Thu Dec 20, 2012 10:27 pm    Post subject: Reply with quote

org mukmin ..semau berpolitik.
tp org islam tak semua y berpolitik
tp org islam ramai yg berparti..
org mukmin tak semua yg berparti..
Back to top
View user's profile Send private message
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Thu Dec 20, 2012 10:35 pm    Post subject: Reply with quote

-ABGJAY- wrote:
org mukmin ..semau berpolitik.
tp org islam tak semua y berpolitik
tp org islam ramai yg berparti..
org mukmin tak semua yg berparti..



tapi org mukmin dituntuk untuk bagi tindak balas pada satu2 sikap?
yg beik disokong
yg zalim disanggah!

tak pernah dengak plak ada saranan soh langutttttttttt je...tunggu naseb.

tak gitu jay?
Back to top
View user's profile Send private message
-ABGJAY-
Rekrut
Rekrut


Joined: Dec 17, 2012
Posts: 68

PostPosted: Thu Dec 20, 2012 10:37 pm    Post subject: Reply with quote

beend13 wrote:
-ABGJAY- wrote:
org mukmin ..semau berpolitik.
tp org islam tak semua y berpolitik
tp org islam ramai yg berparti..
org mukmin tak semua yg berparti..



tapi org mukmin dituntuk untuk bagi tindak balas pada satu2 sikap?
yg beik disokong
yg zalim disanggah!

tak pernah dengak plak ada saranan soh langutttttttttt je...tunggu naseb.

tak gitu jay?


ko dah cuci wirid umno umno umno....
Back to top
View user's profile Send private message
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Thu Dec 20, 2012 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

-ABGJAY- wrote:
beend13 wrote:
-ABGJAY- wrote:
org mukmin ..semau berpolitik.
tp org islam tak semua y berpolitik
tp org islam ramai yg berparti..
org mukmin tak semua yg berparti..



tapi org mukmin dituntuk untuk bagi tindak balas pada satu2 sikap?
yg beik disokong
yg zalim disanggah!

tak pernah dengak plak ada saranan soh langutttttttttt je...tunggu naseb.

tak gitu jay?


ko dah cuci wirid umno umno umno....



LUM LAGI.........dok tunggu hang basuh mulut ngan ayak sabun dari wirid anwar....liberal...pkr....anwar....liberal...pkr!

kehkehkeh
Back to top
View user's profile Send private message
abu_sirr
Kapten
Kapten


Joined: Apr 06, 2011
Posts: 12667
Location: Bawoh langit.. ataih bomi..

PostPosted: Mon Dec 24, 2012 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

Carta Pengkhianatan UMNO/BN selama 53 Tahun Berkuasa (v11)




SILA KLIK
_________________
"SINGKATNYA HIDUP INI"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Tue Dec 25, 2012 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

wakres wrote:
Politik dan kehidupan kita tak boleh dipisahkan



kehkehkeh 2 hari dok hotel........tenet tak masok kat bilik.....maleh nak turun........mlm ni baru leh masuk balik tko.........tengok2 thread ni idup lagi........kita sambung lagi!

kehkeh...ni keja cu abu dok tepek gambak kasi up thread ni!

balik pada cakap wakres.....tok wan sokong.......mana leh pisah pilitik dari idup kita.....politik tu berkait susun dan tata cara idup kita dlm negara yg kita idup.........Islam tu penunjuk cara supaya politik tu berjalan lurus!

klu pisah politik dari idup kita........sapa nak jadi pemimpin....klu tak dak pemimpin plak camna kita nak urus idup?

klu ada org buat baik....sapa yg nak iktiraf...klu yg buat jahat sapa nak hukum?

tuuuuuuuu....nak penuh tuntutan idup tu...sapa yg nak buat peratoran.....spa plak nak pertahan negara klu kena ancam?.........takkan terserah ikut sapa2 saja yg rasa syok nak pertahan negara?

nak ngaji plak...sapa nak wat sekolah?

deware yg tak nak politik tu pun........tentu nak hantak anak dia masok u.....tapi sapa nak buat u............bukan kah ni sume di rancang oleh orang politik!

dah tu apasai tak nak politik.....?
Back to top
View user's profile Send private message
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Tue Dec 25, 2012 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

abu_sirr wrote:
Carta Pengkhianatan UMNO/BN selama 53 Tahun Berkuasa (v11)




SILA KLIK



politik ni ada 2 jenis...politik baik dan politik loklak!

cu abu tepek sini....contoh politik loklak....oleh satu puak yg pernah pentah kedah......lepas depa kalah.....bukan mein ....cari debu bawah karpet kerajaan pas kedah...konon pas/pr tak reti pentah.........


tapi tengok tu....cu abu dah tepek bukti...........pasaitu org cerdik sepatutnya kena jadi betoi2 cerdik........bandingkan cakap2 cai tentang kemampuan kerajaan pas/pr kedah dgn apa yg berlaku kat kedah masa cai pentah dulu!

tengok elok2 dan buat keputusan....sapa lbey beik...pas/pr ataw...amno/bn?

tapi klu pilih nak jadi org tak cerdik...nak terus kata pas/pr tak reti pentah gak berbanding amno/bn..........tok wan nak kata apa lagi......gelak ajalaaaaaaaaaaasai ada org pilih jadi bodo!


kehkehkehkeh
Back to top
View user's profile Send private message
abu_sirr
Kapten
Kapten


Joined: Apr 06, 2011
Posts: 12667
Location: Bawoh langit.. ataih bomi..

PostPosted: Mon Dec 31, 2012 12:48 am    Post subject: Reply with quote

Wajib Ubah Sebelum Negara Parah


SILA KLIK
_________________
"SINGKATNYA HIDUP INI"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
abu_sirr
Kapten
Kapten


Joined: Apr 06, 2011
Posts: 12667
Location: Bawoh langit.. ataih bomi..

PostPosted: Tue Jan 01, 2013 1:39 am    Post subject: Reply with quote



Saiz Besor
_________________
"SINGKATNYA HIDUP INI"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Tue Jan 01, 2013 10:56 am    Post subject: Reply with quote

abu_sirr wrote:
Carta Pengkhianatan UMNO/BN selama 53 Tahun Berkuasa (v11)




SILA KLIK


cam abu tepek..........ada 2 jenis politik!
politik kotor dan politik bersih!
org politik kotor.........guna kuasa untuk bolot reta.......ni kerja tak baik.....berdosa.......org buat kerja tak baik........islam soh kita cegah!

nak cegah org politik kotor........kena org politik beik yg buat...pasai kaedah utk cegahnya yg ada disini.....diparlimen.......dan ditempat ceramah dan media politik!........

makna klu kita tak politik.......kita nak cegah org politik kotor camna?

takkan nak cegah depan tv sorang2 je?

simpulannya....org tak berpolitik seolah geng yg tak amik kisah dgn kerja orang politik kotor yg asik buat kotor............depa asik relaxxxxx je pasai maybe depa tergolong dlm kelompok yg serba ada dan serba cukup.......lalu pada depa........org lein biak pi laaaaaa!


Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Tue Jan 01, 2013 11:07 am    Post subject: Reply with quote

abu_sirr wrote:
Wajib Ubah Sebelum Negara Parah


SILA KLIK



sepatutnya!

bila ada keraguan...........pada satu kebenaran.........org cerdik tak akan terus tuduh...segala keraguan tu adalah fitnah dan pembohongan!

ada kalanya keraguan itu adalah satu kenyataan!

bn diragui dalam banyak perkara!.......beruntung lah kita sekiranya sume keraguan itu sekadar satu cerita karut....tapi camna klu keraguan itu nyata?

pr diragui oleh cai dan org tak berpolitik........seolah pr tak dak upaya urus negara..........camna klu keraguan tu satu karut.......sedangkan hakikatnya pr cukup berkeupayaan.......bukankah ini bermakna kita sudah meragui satu peluang yg datang depan mata....rugi besarlah anak cucu kita nanti...gara2 tindakan tu!

spt kata cu abusirr.............yg belum daftar.....pi pos ofis...daftar......pastu tekad untuk jadi org politik yg kreatif dgn undi pr! Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
abu_sirr
Kapten
Kapten


Joined: Apr 06, 2011
Posts: 12667
Location: Bawoh langit.. ataih bomi..

PostPosted: Sat Jan 12, 2013 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

beend13 wrote:
sepatutnya!

bila ada keraguan...........pada satu kebenaran.........org cerdik tak akan terus tuduh...segala keraguan tu adalah fitnah dan pembohongan!

ada kalanya keraguan itu adalah satu kenyataan!

bn diragui dalam banyak perkara!.......beruntung lah kita sekiranya sume keraguan itu sekadar satu cerita karut....tapi camna klu keraguan itu nyata?

pr diragui oleh cai dan org tak berpolitik........seolah pr tak dak upaya urus negara..........camna klu keraguan tu satu karut.......sedangkan hakikatnya pr cukup berkeupayaan.......bukankah ini bermakna kita sudah meragui satu peluang yg datang depan mata....rugi besarlah anak cucu kita nanti...gara2 tindakan tu!

spt kata cu abusirr.............yg belum daftar.....pi pos ofis...daftar......pastu tekad untuk jadi org politik yg kreatif dgn undi pr! Laughing Laughing Laughing



Nasihat kepada yg masih FENIN menjelang PRU13 dan mungkin keliru dgn pelbagai isu dan propaganda yg diputarkan...bagi golongan ini mungkin ada yang kata Umno/BN memang teruk tapi PR tak tentu elok... jadi cara terbaik membuat pilihan, kita gunakan kaedah ini...

Dalam kitab fiqh dikatakan: Jika ada dua mudharat (bahaya) saling berhadapan maka diambil yang paling ringan

P/S : Maka mudharat yang lebih besar tentulah Umno/BN dan sudah terbukti mudharatnya dengan berbagai2 skandal penyalahgunaan kuasa, penyelewengan, ketidakadilan, keborosan berbanding PR yang telah membuktikan prestasi terbaik sepanjang 4 tahun ini.. oleh itu buatlah pilihan yang BIJAK antara Kolonial Master Goverment @ Government of People.
_________________
"SINGKATNYA HIDUP INI"


Last edited by abu_sirr on Sun Jan 13, 2013 4:23 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
abu_sirr
Kapten
Kapten


Joined: Apr 06, 2011
Posts: 12667
Location: Bawoh langit.. ataih bomi..

PostPosted: Sun Jan 13, 2013 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

Wajib Ubah Sebelum Parah Tergadai!!!

Renungkan buat yang masih boleh berfikir. Yang tak boleh nak berfikir....duduk diam-diam jer dan renungkanlah kerosakan yang selama ini telah dilakukan oleh "PEMBELA MELAYU KONON''



P/S : 22 tahun Kelantan diperintah PAS baki keluasan tanah Rizab Melayu adalah yang tertinggi di Semenanjung.


Baik punya slogan...."BIAR HILANG TANAH JANGAN HILANG BN"....hehehehe... Laughing Laughing Laughing
_________________
"SINGKATNYA HIDUP INI"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
beend13
Leftenan
Leftenan


Joined: Jan 29, 2009
Posts: 9180
Location: meh kita royankan cai dengan bersatu teguh sesama kita....PAS ADIL dan DAP...kita besatu depa TEKEDU

PostPosted: Sun Jan 13, 2013 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

abu_sirr wrote:
Wajib Ubah Sebelum Parah Tergadai!!!

Renungkan buat yang masih boleh berfikir. Yang tak boleh nak berfikir....duduk diam-diam jer dan renungkanlah kerosakan yang selama ini telah dilakukan oleh "PEMBELA MELAYU KONON''



P/S : 22 tahun Kelantan diperintah PAS baki keluasan tanah Rizab Melayu adalah yang tertinggi di Semenanjung.


Baik punya slogan...."BIAR HILANG TANAH JANGAN HILANG BN"....hehehehe... Laughing Laughing Laughing


patut la bangsa kita kat pp jadi lagu tuuuuuuuuuu!

patutla batu utih ilanggggggggggg!

patut la tanjung pagak leh kat oranggggggggggg!

patut la bodhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...... manjangggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.....falsafah camtu yg depa gunapakaiiiiiii................adoi laaaaaaaaa!


buduh betoi!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.tranungkite.net Forum Index -> Politik All times are GMT + 8 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
Page 20 of 23

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©

BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman M@rhean
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!
Malaysia Transform Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER @ IBT
(IKATAN BLOGGER TERENGGANU - IBT)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : [email protected] atau Webmaster : [email protected]

764 Lorong 5 Kiri, Jalan Nibong Stesyen,
23000 Dungun, Terengganu Darul Iman
Tel/Faks : 09-844 8001



All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.