Akaun Anda Hantar Artikel Forums Prosedur Iklan Hubung Kami Top Hits Keluar RSS TKO Versi 12 Facebook TKO Twitter TKO TranungKite Online Melihat Waktu Solat
     Create an account      
  TERKINI..   DAP sokong Azmin MB Selangor, selar pembelotan 4 exco PAS    RTM, TV3, ASTRO, Mahathir Sokong Azmin - Adakah Azmin Jahat?    Abdul Hadi ucap tahniah pelantikan Azmin sebagai MB Selangor    Ucapan Dr Abdul Muíti wakil HAMAS dalam Muktamar Dewan Ulama ke 53:    Dosa Khalid Cuma Satu    Pemimpin utama PKR, DAP belum muncul di Pengkalan Kubor    Exco Selangor baharu angkat sumpah Jumaat ini, kata Azmin    PKR: Pelantikan Azmin tak ikut perlembagaan    Tiada wang pun kita boleh bantu bina Sekolah Tahfiz ini    MB Selangor: PAS ucap tahniah kepada Azmin  
Iklan Kiri

Produk Untuk Suami

Rawatan Dadah Secara Islam


Natural Energy Enchancer

Super Baja Super Hasil

Biofactor 9

Rahsia Suami Gagah Istrei Sayang

Produk Puas

Produk Keluarga Bahagia

DAPATKAN IKLAN BERPATUTAN DENGAN KAMI -- KLIK DI SINI
Menu Utama
 Asas Laman
    · Home
    · 10 Teratas
    · Akaun Anda
    · Album
    · Arkib Artikel
    · Beritahu Kawan
    · FAQ
    · Forum
    · iklan
    · Kajian
    · Kotak Sembang
    · Masej Peribadi
    · Muat Turun
    · Pencarian
    · PHPNuke Editor
    · PRK Sg. Limau
    · Statistik
    · Sudut Cetak
    · Sudut Video
    · Topik
    · Tragedi MH17
    · Waktu Solat

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Rangking TKO
Rebutlah ranking ini... © 2009 Tranung Kite
Pembaca Online
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: reiscare
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 33357

People Online:
Visitors: 0
Members: 63
Total: 63

Online Now:
01 : EXBEEND
02 : kaywhy
03 : ParkTheMan
04 : naoki
05 : muslimin23
06 : irwan_budiman
07 : matjen
08 : osman_jailani
09 : awanbiru
10: qaffah
11: factor9
12: unser-kuning
13: HishamAhmad
14: katilempuk
15: sumbaq
16: serban7
17: ulitmayang
18: tukulbulat
19: ducktape
20: muhad
21: sebatang_kara
22: mailman
23: tok_batin
24: Mena0L
25: the_farmer
26: orang_awam
27: boloqaroq
28: Pejuang_Islam
29: bigbossking
30: A07
31: powerlogic
32: anuarrock
33: reformis
34: abanghensem
35: razzims
36: sazazainal
37: sangkelembai20
38: keri
39: karimshariff
40: fisabilillah
41: lautanluas
42: al-bahanj
43: embunjantan
44: trillion
45: versatile
46: yeke
47: decx
48: mrshade
49: habaqmai
50: bobbong
51: alang
52: sober
53: indraputra80
54: gorbal2000
55: habibb
56: godeigogo
57: nanotech18
58: vdg
59: nasya
60: midmando
61: hijau
62: malaslayan
63: viva96
Statistik Pembaca
We received

296221495
page views since
1 September 2012

Jumlah Hits
· Hari Ini

151777

· Semalam

160899


Purata Hits
· Sejam

14,572

· Sehari

270,275

· Sebulan

8,228,375

· Setahun

98,740,498


Server Masa Server
· Masa

22:20:20

· Tarikh

23 Sep 2014

· Zon

+0800

Anonymous Online
TranungKite Online (TKO): Forum

www.tranungkite.net :: View topic - Moderator: Sila Ambil Tindakan Segera!
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Moderator: Sila Ambil Tindakan Segera!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Next
 
Post new topic   Reply to topic    www.tranungkite.net Forum Index -> Luahan, Coretan & Motivasi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
boloqaroq
Leftenan
Leftenan


Joined: Dec 31, 2007
Posts: 8359
Location: Jauhilah amNO Supaya Kita Tidak Terjerumus Dalam Kebinasaan...

PostPosted: Mon Jul 01, 2013 11:40 pm    Post subject: Reply with quote

bijigetah wrote:
MOD tolong banned kamalbilis.
menganggu kedamaian malam dan kewarasan thread aduan ni.
Kang ana layan sah thread ni kena locked Laughing Laughing

ramai ramai orang dalam TKO wahabi juga yang kaget takut pekung terbarai dalam sotbox Laughing Laughing


Ikat kamalbilis bulan pose nanti...ops silap...ingatkan kamaliblis...maaf ye...kamalbilis boleh teruskan macam biasa... Mr. Green Mr. Green

Kang tadok pulok orang nok jual bilis nok wat nasik lemoC... Very Happy Very Happy
_________________
MUNAFIK BESAR Hakikatnya Adalah KAFIR...Mereka KEKAL Selamanya Di Dalam NERAKA...
Back to top
View user's profile Send private message
bijigetah
VeteranTKO
VeteranTKO


Joined: Jan 31, 2008
Posts: 3580
Location: Didalam Rahmat dan Redha Allah insyaallah.

PostPosted: Mon Jul 01, 2013 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

voice wrote:
bijigetah wrote:
k4malbilis wrote:
xda yg paling banyak menyondol,mengada-ngada, menyalak melainkan bijigetah...


Hanya yang taksub dengan wahabi akan rasa terancam Laughing Laughing
Dah lepas tu elok la, jangan dok buat macam kamal kata tu lagi.

Nak gaduh pasai mazhab, hang bukak thread lain la, tak payah usung kat sini.


kekadang sedap juga usung masuk sini.
kalau ana buat thread MOD laju ajer jari nak LOcked.
itu sebab wahabi lemak berkirm , manja ya amat dalam TKO.
dah sampai masa anak cucu balik rumah cakap kat tok nenek nya kafir sebab baca yasin malam jumaat baru laaa nak tersekema minda mengimbau kenangan masa lampau akan tindakkan yang tak diambil dan yang telah diambil.

jangan mare haaaa......

wahabi dok panas memancing dalam sini daaaa..... Laughing Laughing

jangan salahkan ana saja nanti yaaa Laughing Laughing Laughing

_________________
BG signature
Back to top
View user's profile Send private message
abuadil_alkaff
Leftenan
Leftenan


Joined: Jun 30, 2007
Posts: 8727
Location: pondok salafi

PostPosted: Mon Jul 01, 2013 11:43 pm    Post subject: Reply with quote

bijigetah wrote:
voice wrote:
bijigetah wrote:
k4malbilis wrote:
xda yg paling banyak menyondol,mengada-ngada, menyalak melainkan bijigetah...


Hanya yang taksub dengan wahabi akan rasa terancam Laughing Laughing
Dah lepas tu elok la, jangan dok buat macam kamal kata tu lagi.

Nak gaduh pasai mazhab, hang bukak thread lain la, tak payah usung kat sini.


kekadang sedap juga usung masuk sini.
kalau ana buat thread MOD laju ajer jari nak LOcked.
itu sebab wahabi lemak berkirm , manja ya amat dalam TKO.
dah sampai masa anak cucu balik rumah cakap kat tok nenek nya kafir sebab baca yasin malam jumaat baru laaa nak tersekema minda mengimbau kenangan masa lampau akan tindakkan yang tak diambil dan yang telah diambil.

jangan mare haaaa......

wahabi dok panas memancing dalam sini daaaa..... Laughing Laughing

jangan salahkan ana saja nanti yaaa Laughing Laughing Laughing
BG, anda ditahan dibawah akta hasutan..
Back to top
View user's profile Send private message
boloqaroq
Leftenan
Leftenan


Joined: Dec 31, 2007
Posts: 8359
Location: Jauhilah amNO Supaya Kita Tidak Terjerumus Dalam Kebinasaan...

PostPosted: Mon Jul 01, 2013 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

bijigetah wrote:

kekadang sedap juga usung masuk sini.
kalau ana buat thread MOD laju ajer jari nak LOcked.
itu sebab wahabi lemak berkirm , manja ya amat dalam TKO.
dah sampai masa anak cucu balik rumah cakap kat tok nenek nya kafir sebab baca yasin malam jumaat baru laaa nak tersekema minda mengimbau kenangan masa lampau akan tindakkan yang tak diambil dan yang telah diambil.

jangan mare haaaa......

wahabi dok panas memancing dalam sini daaaa..... Laughing Laughing

jangan salahkan ana saja nanti yaaa Laughing Laughing Laughing


Wahabi lemak berkrim? ha...ha...ha...lawak betul sheikh...

Jangan sampai mengalahkan lemak vavi dah ler... Very Happy Very Happy Very Happy
_________________
MUNAFIK BESAR Hakikatnya Adalah KAFIR...Mereka KEKAL Selamanya Di Dalam NERAKA...
Back to top
View user's profile Send private message
bijigetah
VeteranTKO
VeteranTKO


Joined: Jan 31, 2008
Posts: 3580
Location: Didalam Rahmat dan Redha Allah insyaallah.

PostPosted: Mon Jul 01, 2013 11:55 pm    Post subject: Reply with quote

abuadil_alkaff wrote:
bijigetah wrote:
voice wrote:
bijigetah wrote:
k4malbilis wrote:
xda yg paling banyak menyondol,mengada-ngada, menyalak melainkan bijigetah...


Hanya yang taksub dengan wahabi akan rasa terancam Laughing Laughing
Dah lepas tu elok la, jangan dok buat macam kamal kata tu lagi.

Nak gaduh pasai mazhab, hang bukak thread lain la, tak payah usung kat sini.


kekadang sedap juga usung masuk sini.
kalau ana buat thread MOD laju ajer jari nak LOcked.
itu sebab wahabi lemak berkirm , manja ya amat dalam TKO.
dah sampai masa anak cucu balik rumah cakap kat tok nenek nya kafir sebab baca yasin malam jumaat baru laaa nak tersekema minda mengimbau kenangan masa lampau akan tindakkan yang tak diambil dan yang telah diambil.

jangan mare haaaa......

wahabi dok panas memancing dalam sini daaaa..... Laughing Laughing

jangan salahkan ana saja nanti yaaa Laughing Laughing Laughing
BG, anda ditahan dibawah akta hasutan..


Tak apa bawah akta.
Jangan dalam nuraka udah le.
Wahabi penebar roti ada sihat ini malam Laughing Laughing


boloqaroq wrote:
bijigetah wrote:
MOD tolong banned kamalbilis.
menganggu kedamaian malam dan kewarasan thread aduan ni.
Kang ana layan sah thread ni kena locked Laughing Laughing

ramai ramai orang dalam TKO wahabi juga yang kaget takut pekung terbarai dalam sotbox Laughing Laughing


Ikat kamalbilis bulan pose nanti...ops silap...ingatkan kamaliblis...maaf ye...kamalbilis boleh teruskan macam biasa... Mr. Green Mr. Green

Kang tadok pulok orang nok jual bilis nok wat nasik lemoC... Very Happy Very Happy


Jangan cakap macam tu tersedak sahabat kita yg tengah makang Nasic LemoCarls...... sambil diajak minum babriken oleh kawang kawang nya Laughing Laughing
_________________
BG signature
Back to top
View user's profile Send private message
voice
Major General @ Super Mod
Major General @ Super Mod


Joined: Dec 11, 2006
Posts: 1789
Location: Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience

PostPosted: Mon Jul 01, 2013 11:58 pm    Post subject: Reply with quote

Buang masa saja buat posting kat sini... sampai masa saya buat clearence, saya delete posting yang tak berkenaan. Posting kat sini kalau kena delete tak boleh argue
Back to top
View user's profile Send private message
Azraie
Major Jeneral @ Moderator
Major Jeneral @ Moderator


Joined: Nov 30, 2005
Posts: 1584

PostPosted: Tue Jul 02, 2013 12:00 am    Post subject: Reply with quote

jadi kedai kopi pulak dah...
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
bijigetah
VeteranTKO
VeteranTKO


Joined: Jan 31, 2008
Posts: 3580
Location: Didalam Rahmat dan Redha Allah insyaallah.

PostPosted: Tue Jul 02, 2013 12:05 am    Post subject: Reply with quote

voice wrote:
Buang masa saja buat posting kat sini... sampai masa saya buat clearence, saya delete posting yang tak berkenaan. Posting kat sini kalau kena delete tak boleh argue


Bukan salah ana haaa.... Laughing Laughing
_________________
BG signature
Back to top
View user's profile Send private message
bijigetah
VeteranTKO
VeteranTKO


Joined: Jan 31, 2008
Posts: 3580
Location: Didalam Rahmat dan Redha Allah insyaallah.

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 12:06 am    Post subject: Reply with quote

Soalan kepada PBT TKO an WM TKO

Sheikh CpuRosak maklumkan kepada ana dia dah tak boleh login ke akaunnya kerana password yang digunakan olehnya adalah 'incorrect' popup info dari forum TKO. Tetapi username masih ada kabonya.

Adakah benar akauannya dah kena padam?
Mohon perhatian atas laporan sahabat ana ni.

SIla berikan pencerahn apa yang berlaku atas akaunnya setelah tindakan digantung dilaksanakan.

wallahu a'lam


_________________
BG signature
Back to top
View user's profile Send private message
bijigetah
VeteranTKO
VeteranTKO


Joined: Jan 31, 2008
Posts: 3580
Location: Didalam Rahmat dan Redha Allah insyaallah.

PostPosted: Wed Jul 10, 2013 8:01 am    Post subject: Reply with quote



Kepada MOD & WM tolong banned Ibnu Hasan.
Kalau rasa tak aper di manipulasi isu ibubapa Nabi ﷺ sebagai ahli neraka dan sanggup tahan azab Allah terserah pada kalian pihak berkuasa TKO.

Ana tidak redho isu ini diperbelitkan oleh wahabi mujassimah ni.

Kalau kalian setuju dengan kalam wahabi mujassimah ni biarkan saja beliau menyesatkan akidah umat islam ASWJ dalam TKO.

Ana berlepas diri dan akan menuntut dihadapan Allah akan keadilan nanti.

wallahu a'lam

_________________
BG signature
Back to top
View user's profile Send private message
MawarBiru
Pegawai Waran II
Pegawai Waran II


Joined: Jun 17, 2008
Posts: 2408
Location: ~ With MUJAHIDIN ibu... ~

PostPosted: Wed Jul 10, 2013 8:09 am    Post subject: Reply with quote

Assalammualaikum Tuan Mod,

Tolong ambil tindakan dgn FORUMNER ini di link ini :

http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11257&postdays=0&postorder=asc&start=105

Mengenai rambut sebagai aurat dan perhiasan wanita di salah ertikan oleh forumner tersebut dalam erti kata sebenarnya. Mohon Mod ambil tindakan dgn SEGERA. Terima kasih. Exclamation
_________________
~ .........having hearts wherewith they understand not, and having eyes wherewith they see not, and having ears wherewith they hear not. These are as the cattle - nay, but they are worse! These are the neglectful. (Al'A'raf : 179) ~
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Tibai
Kadet
Kadet


Joined: Dec 30, 2009
Posts: 4395
Location: Hujah berpandukan logik semata2, agak keterlaluan dlm hujah yg melibatkan sunnah dan hadis - Juragan

PostPosted: Tue Jul 16, 2013 8:49 am    Post subject: Reply with quote

.
Mintak betulkan>>>
.


.
.
Trima kasehhh!
_________________
Aman!
Back to top
View user's profile Send private message
syioksendiri
Staf Sarjan
Staf Sarjan


Joined: Sep 30, 2011
Posts: 1572

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

assalamualaikum mod2 sekelian alam...

ni x dkire hina hadis ke mod?

x diban ke Tibai ni
rasenye

banyak kali da kes beliau

tp pakat lepas jeeee

awat2?

dia pemegang sher terbesar TKO ke??

Laughing Laughing Laughing

http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7891#392640
Back to top
View user's profile Send private message
bijigetah
VeteranTKO
VeteranTKO


Joined: Jan 31, 2008
Posts: 3580
Location: Didalam Rahmat dan Redha Allah insyaallah.

PostPosted: Tue Aug 13, 2013 10:18 am    Post subject: Reply with quote

Tolong LOCKED thread ini.

http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11910&postdays=0&postorder=asc&start=45


Nanti ana buat lain.
Susah kalau dalam thread ada otai yang MOD takut nak tegur.
Jadi kucalana.

_________________
BG signature
Back to top
View user's profile Send private message
RAMLISDAR
Pegawai Waran I
Pegawai Waran I


Joined: Jul 20, 2011
Posts: 3178

PostPosted: Tue Aug 13, 2013 10:20 am    Post subject: Reply with quote

bijigetah wrote:
Tolong LOCKED thread ini.

http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11910&postdays=0&postorder=asc&start=45


Nanti ana buat lain.
Susah kalau dalam thread ada otai yang MOD takut nak tegur.
Jadi kucalana.





Saya pula mohon agar thread ni jangan di LOCK

Juga saya mohon MOD jangan masok thread ni


Kerana nanti MOD di tudoh BACKING



Jika di lihat thread ni banyak sumber maklumat dan info

ilmu sains yang bermenafaat pon Pak abu ada sampaikan juga


Oleh itu thread yang ilmiah dan berilmu patut di beri galakkkan


Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


Last edited by RAMLISDAR on Tue Aug 13, 2013 11:55 am; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.tranungkite.net Forum Index -> Luahan, Coretan & Motivasi All times are GMT + 8 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14, 15, 16  Next
Page 4 of 16

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©

BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman M@rhean
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!
Malaysia Transform Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER @ IBT
(IKATAN BLOGGER TERENGGANU - IBT)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : tranung2006@yahoo.com atau Webmaster : tranungkite@hotmail.com

764 Lorong 5 Kiri, Jalan Nibong Stesyen,
23000 Dungun, Terengganu Darul Iman
Tel/Faks : 09-844 8001



All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.