Akaun Anda Hantar Artikel Forums Prosedur Iklan Hubung Kami Top Hits Keluar RSS TKO Versi 12 Facebook TKO Twitter TKO TranungKite Online Melihat Waktu Solat
     Create an account      
  TERKINI..   Otai Reformis tolak Dr Mahathir, Saari Sungib lepas jawatan pengerusi    Amaran Keras Al-Qassam Berikutan Serangan Israel Terhadap Masjid Aqsa    Warna kegemaran Rasulullah    HARAPAN sedang muktamad perlembagaan, rancang daftar minggu depan    India Muslim boleh dianggap Melayu, tapi bukan Bumiputera, kata pakar    Tular 74 Kontena Daging Babi Konon Lolos Sah Palsu    Tingkatkan had umur perkahwinan sahaja tidak cukup, kata PAS    Sistem pengangkutan awam era Dr M muflis Kata Blogger Pro Kerajaan    PH raih lebih banyak sokongan ‘Melayu’ - Kata Kajian Invoke Rafizi    PAS minta PKR henti politik munafik  
Infomation
Iklan Kiri















               
UNTUK MAKLUMAT LANJUT BERKENAAN IKLAN - sila emelkan ke [email protected]/* */
 
 
Menu Utama
 Asas Laman
    · Home
    · 10 Teratas
    · Advertising
    · Akaun Anda
    · Album
    · Arkib Artikel
    · Beritahu Kawan
    · FAQ
    · Forum
    · iklan
    · Kajian
    · Kotak Sembang
    · Masej Peribadi
    · Muat Turun
    · Newsxxx
    · Pencarian
    · PHPNuke Editor
    · PRK Sg. Limau
    · Statistik
    · Sudut Cetak
    · Sudut Video
    · Topik
    · Tragedi MH17
    · Waktu Solat

 Tambahan
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempahan Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Warga Kerja TKO V12

Penasihat
Ust Jamaluddin Al Hafiz

Administrator
-Penasihat-
CyberShot
cybershot
@live.com.my

-Server-
Musafir
musafir
@myfikir.com


-WebDesign-
Tok Penghulu
tokpenghulu
@hotmail.com


WebMaster
Ketam Batu
ketambatu2010
@gmail.com


Pemengang Amanah
Mohamed Ibrahim Sini Mohamed
m.ibrahim786
@gmail.com

Bekas PA
Zulkfly Abdullah


Pemb. WebMaster
PenjualCendol 
(Ketua Editor)
Juragan
Teori
Lararatu
Aya (SOL)
BudakJalanan (DD)
PenorehGetah (TKOD)
KerisSakti
mmas_forever
wan_jtk
memo
KuntaKinte (MR)
Nabila (WK)
Munir (UO)
CikguCyber (CC)
 
Editor Sabah @ Sarawak
AnaqSabah
anaqsabah
@gmil.com


Lain-lain negeri masih kosong..
kalau berminat sila pohon!

Moderator Forum
Ketua Moderator
Insani
insaniyy
@yahoo.com.my


Penolong Mod
Voice
voice
@yopmail.com


Setiausaha Mod
khalilah
sushafareen
@yahoo.com


Untuk lain-lain moderator
sila lihat di Forum

Bahagian Pengiklanan
Abu Bakar bin Mat
tranung2006
@gmail.com


bekas PI

Abdullah Othman
dollahharimau
@gmail.com


Disebalik Tabir
[email protected]/* */
Alisha
Nabila
nabilaatiqah
@gmail.com
 


DJ TKO.fm
@Abdullah

Bekas WebMaster
Tok Ayah
tokayah
@hotmail.com

Abu Jihad
abujihad98
@gmail.com

Tok Penghulu
tokpenghulu
@hotmail.com

Cucu Bavoo
monelbavoo
@hotmail.com

Linux Pro
linuxpro99
@hotmail.com

 Din.Cryptos
tranung2006
@yahoo.com

Songkok Putih
songkokputih
@gmail.com

Cybersnipper
cybersnipper09
@gmail.com

PenjagaKubur
penjagakubur96
@gmail.com

  
Semenjak
13 Mac 1999
© Tranung Kite™

Rangking TKO
Rebutlah ranking ini... © 2009 Tranung Kite
Pembaca Online
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: antilebong
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 33381

People Online:
Visitors: 0
Members: 0
Total: 0
Statistik Pembaca
We received

467574079
page views since
1 September 2012

Jumlah Hits
· Hari Ini

42752

· Semalam

41195


Purata Hits
· Sejam

9,815

· Sehari

213,309

· Sebulan

6,494,084

· Setahun

77,929,013


Server Masa Server
· Masa

22:47:49

· Tarikh

16 Aug 2017

· Zon

+0800

Anonymous Online

Tawaran Istimewa Web Hosting
- masih ada satu iklan kosong di ruang ini -

Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO
Posted on Wednesday, November 28 @ 22:00:08 MYT
Dilulus untuk paparan oleh PenjagaKubur



Umum "

Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO semalam.Antara doa yang di bacakan ialah

Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Allah!
Jadikanlah perhimpunan ini perhimpunan yang dirahmati
Janganlah engkau leraikan hati kami dari mentaatiMu
Satukanlah hati-hati kami di jalanMu
Ya Allah Ya Tuhan Kami!
Terimalah doa kesejahteraan buat sekalian kami
Jauhkanlah hati kami daripada menjahanamkan sesama sendiri
Kembalikanlah mereka yang tersasar ke jalanMu yang diredhai

Ya Allah
Bimbinglah kami di jalan yang lurus
Redakanlah jalan perjuangan kami
Tetapkanlah kami di jalanMu Ya Allah

Ya Allah
Engkaulah Tuhan Rabbul Jalil
Engkau kurniakanlah ketabahan di setiap hati kami
Engkau kurniakanlah kekuatan di jiwa kami
Engkau perteguhkanlah daya juang kami

Dengan rahmatmu Ya Allah
Engkau kurniakanlah kemenangan buat kami
fai’za ‘azamta fatawakkal ‘alallah
Hidup UMNO! Hidup UMNO! Hidup UMNO!
Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar! Walillahilhamd.

Pemuda Dungun
http://lensahandphone.blogspot.com "


................................
Dihantar untuk paparan TKO (Tranungkite)
Oleh:
LensaHandPhone
Posted on Wednesday, November 28 @ 22:00:08 MYT
Dilulus untuk paparan oleh PenjagaKubur







Jom Ubah
Klik Untuk lihat paparan iklan
   * Sila e-mel kepada [email protected]. Dapatkan maklumat lanjut di SINI

  1. BISNES Makanan POPULAR - KEK, Putu, BUN, Pau, PIZZA, Taufufah, CAKOI, Murtabak, BisnesAir & Banyak.Pelajari Disini >>>

  2. Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift! 

  3. Ingin Jadi Tokey EMAS? Modal Hanya RM380 (Seumur Hidup). PERCUMA Syiling 0.5g 999.9 

  4. Income pencen saya setiap hari. 1 point =Rm1... selama guna Tronexus saya dibayar… 


 
Klik untuk pakej iklan

* terdapat ruang iklan kosong di sini sila hubungi tranung2006@ gmail.com
Artikel Hari Ini

Otai Reformis tolak Dr Mahathir, Saari Sungib lepas jawatan pengerusi

Amaran Keras Al-Qassam Berikutan Serangan Israel Terhadap Masjid Aqsa

Warna kegemaran Rasulullah

HARAPAN sedang muktamad perlembagaan, rancang daftar minggu depan

India Muslim boleh dianggap Melayu, tapi bukan Bumiputera, kata pakar

Tular 74 Kontena Daging Babi Konon Lolos Sah Palsu

Tingkatkan had umur perkahwinan sahaja tidak cukup, kata PAS

Sistem pengangkutan awam era Dr M muflis Kata Blogger Pro Kerajaan

PH raih lebih banyak sokongan ‘Melayu’ - Kata Kajian Invoke Rafizi

PAS minta PKR henti politik munafik

[ Artikel seterusnya.. ]
Login
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Related Links
· More about Umum
· News by PenjagaKubur


Most read story about Umum:

KANTOI Gambar Rumah Terbuka Najib di Photoshopped

PANAS: Majlis Harijadi Sultan Pahang di UK dicemari

Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO

Allah Hu Akhbar : Terharu dan Gembira , rasa sejuk mata Lihat Gambar Nie.!!!!.

Abby Abadi-Gambar yang merosakKan
Article Rating
Average Score: 3
Votes: 2


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Options

 Printer Friendly Cetak Artikel

 Send to a Friend E-Mel kpd Kawan

"Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO" | Login/Create an Account | 18 comments | Search Discussion
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by archery on Wednesday, November 28 @ 22:17:37 MYT
(User Info | Send a Message)

dah takder isu lain ker selain dari isu bukak aib orang.

Orang ataih pagar duk pandang dgn perasaan meluat yg semakin bertambah-tambah dlm jiwa.

 




Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by kibodo on Wednesday, November 28 @ 22:25:35 MYT
(User Info | Send a Message)
Atas pagar suka BN doa KO BN sendiri...



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by nonok on Wednesday, November 28 @ 22:28:26 MYT
(User Info | Send a Message)
Kenapa nak tunjuk gambar anak ustaz? Tak ade isu lain lagi?



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by bung on Wednesday, November 28 @ 22:41:30 MYT
(User Info | Send a Message)

bapak dia x pandai didik anak

cakap besar nak perintah negara




Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by tukulbulat on Wednesday, November 28 @ 23:05:37 MYT
(User Info | Send a Message)
Sorang tak pandai jaga anak dara, sorang lagi tak pandai jaga bini. Yg dekat pun tak boleh jaga macam mana nak jaga rakyat. Masa doa nak suruh tuhan tolong tapi buat yg tuhan larang, atau doa sekadar nak tunjuk ada unsur2 islamik dlm umno, sekadar itu saja..



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by atomzz on Wednesday, November 28 @ 23:13:36 MYT
(User Info | Send a Message)
anak sapa ni weiii...?



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by smart on Wednesday, November 28 @ 23:44:05 MYT
(User Info | Send a Message)

Mood harap ambil perhatian dalam hal ini. Perjuangan kita berteraskan Islam.

TGNA selaku MB Kelantan telah mengharamkan penggunaan gambar perempuan yang tidak menutup aurat pada papan-papan iklan di Kelantan,

Setahu saya, bahan ini sebelum dipaparkan, ia ditapis dulu oleh pihak mood. 

Harap mood maklum, sumbangan daripada pihak kami telah mood gunakan untuk memaparkan benda-benda yang menjurus kepada maksiat.




Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by MERONG on Thursday, November 29 @ 08:26:29 MYT
(User Info | Send a Message)
go go go



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by Gelapan on Thursday, November 29 @ 15:08:47 MYT
(User Info | Send a Message)

Aku memang tak setuju buka aib orang lain, dan aku harap orang lain pun tak suka buka aib aku, tiada manusia yang terlepas dari aib melaikan Allah tutupkan kecualilah mereka yang bukakan sendiri. Sila rujuk Kitab Riadhus salihin bab Buka Aib. Ada sejenis Insan yang dinamakan Mujahara. Mujahara ini mereka panggil juru photo dan pemberita lalu di bukakan aib sendiri, cerita begitu begini dan buka sana sini suruh ambik gambar.

Aku bagi nasihat macam ini lah ... sebelum tarah orang lain jahil, songsang, sesat, lebai malang dsbnya .. silalah beli cermin banyak2 kat rumah cermin diri sendiri.




Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by KualaMedangMan on Thursday, November 29 @ 22:18:01 MYT
(User Info | Send a Message)
Kesian,laungan hidup umno dulu,pas tu baru allahu akbar. 



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by akuu on Friday, November 30 @ 00:35:13 MYT
(User Info | Send a Message)
bukak aib org kalau hang pegi selak kain dia, pastu post gmbq seluar dlm dia.. gmbq yg kt ats tu mmg dia sndri yg bukak, tkdak sapa2 paksa aihh..tuan bdn pun tumpng bangga gmbq dia rmai org tgk, mak bapak dia dia pun support.. moral of the story?



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by akula70 on Sunday, December 02 @ 10:30:55 MYT
(User Info | Send a Message)

...pada pandangan aku ini bukanla membuka aib orang..tapi mendedahkan kemunafiqan sesuatu pak agar masyarakat tidak terpedaya....boleh dikira buka keaiban jika orang yang didedahkan itu memang secara bersungguh-sungguh tidak mahu masyarakat tahu bahawa : 1)dia anak ustaz  2)dia suka dan bangga  mendedahkan aurat 3) dia tidak bersungguh memeihara agama dan akhlaknya mengikut ketetapan syariat.

tapi yang jelasnya....semua orang dah tau dia anak ustaz dan pendedahan urat merupakan cara hidupnya disamping agama merupakan bahan mainannya sahaja......APA LAGI AIB YANG ORANG DIDEDAHKAN..MEMANG DAH TERDEDAH.......YEEE TAK... 




Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by monhar on Thursday, December 13 @ 16:18:08 MYT
(User Info | Send a Message)
AIb pemimpin rakyat kena tahu, sbb rakyat yg nak pilih dia. kalau dia ada aib, tapi rakyat tak tahu. tgklah apa dah jadi. terus mengagungkan dia. sedangkan dia tak layak jadi pemimpin.

Yg tak bolehnya aib sesama sendiri. yg tidak ada kemaslahatan untuk org lain.



Re: Anak dara Ustaz yang baca doa dalam perhimpunan pemuda wanita dan puteri UMNO (Score: 1)
by monhar on Thursday, December 13 @ 16:24:10 MYT
(User Info | Send a Message)
perbandingan kereta dan pen. yg manasatu kalau ada aib, harus di bagitau?? pen atau kerete. dah tentu kereta. sbb kereta nilai dia mahal dan tinggi berbanding pen yg mana2 boleh dapat. sbb itu aib yg ada pada kereta harus di jelaskan kepada pembeli. 



BERITA & INFORMASI
Alternatif...
Buletin Online
CPI Asia
Detik Daily
Free Malaysia Today
Gegar Kelantan
Harakah Daily
Kedah Lanie
KLToday
KLpos
Laman [email protected]
Mahasiswa Kini
Malaysia Digest
Malaysia Insider
Malaysia Kini
Malaysia Kini (BM)
Malaysia Today
Merdeka Review (BM)
Minda Rakyat
NewsKini
Pahang Kini
Peghelih La
Roket Kini
Sabahdaily
Sarawak Report
Selatan Online
Siasah
TranungKite Online
TVS News
Utara Online
Warta Utara Baru!
Malaysia Transform Baru!

Info Negeri PR...
Buletin Kelantan
Buletin Mutiara
Selangor Kini
Warta Kedah

Perdana...
Bernama
Berita RTM
Berita Harian
Harian Metro
Kosmo
News Staits Time
Sinar Harian
The Star
The Star (BM)
The Sun
Utusan Melaysia
AUDIO & VIDEO
Isu Semasa...
MalaysiaKini TV
MP PAS
Kelantan TV
Koleksi Video PR
Malaysia Tube
Radio Web Selangor
Terengganu Kini
TVceramah
WebTV PAS
Youtube Buletin Online
Youtube PAS
Youtube TerengganuKini

Lain-lain...
Grapes Nasyid
Koleksi Ust Azhar
Kuliah.net
My Ceramah
My Maktabaty
One Kuliah Baru!
Koleksi Radio Online Kandangan TV Online
LUAR NEGARA
Al Jazeera (English)
Al Manhaj
Al-Sofwah.or.id
Kavkazcenter.com
Palestine Kini
Republika Online
LAMAN PORTAL
Al-Ahkam
Halaqah.Net
Hanan.Com
I Luv Islam
Lowyat Net
Portal Pendidikan
My Pendidik
TKO Daily
Ukhwah.com
INSTITUSI PENDIDIKAN
KIDU
KUDQI
KUIZM
KUIN
Maahad Darul Quran
Markaz Darul Bayan
SMI Darul Bayan
SRI Darul Bayan
SRAB Zainal Abidin
SRI Darul Iman
SRI Al-Irsyad, Balok
SRI Al-Irsyad, Kuantan
SRI At-Taqwa, Perlis
SRI Al-Hafidz, Sabah
Maahad Al-Ansoriyy
Madrasah Insaaniyyah
Pondok Pinang Merah
PAKATAN RAKYAT
Pakatan Rakyat
Parti Islam Se-Malaysia
Parti KeAdilan Rakyat
Parti Tindakan Demokrasi
PAS
Dewan Ulamak Pusat
Dewan Pemuda Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Negeri
PAS Perlis
PAS Kedah
PAS Pulau Pinang
PAS Perak
PAS Selangor
PAS Negeri Sembilan
PAS Melaka
PAS Johor
PAS Kelantan
PAS Terengganu
PAS Pahang
PAS Sabah
PAS Sarawak
PAS W. Persekutuan

PAS Kawasan
P001 Padang Besar
P002 Kangar
P006 Kubang Pasu
P008 Pokok Sena
P009 Alor Star
P011 Pendang
P012 Jerai
P014 Merbok
P016 Baling
P028 Pasir Puteh
P030 Jeli
P031 Kuala Krai
P034 Setiu
P035 Kuala Nerus
P039 Dungun
P054 Gerik
P055 Lenggong
P057 Parit Buntar
P059 Bukit Gantang
P063 Tambun
P067 Kuala Kangsar
P068 Beruas
P072 Tapah
P073 Pasir Salak
P075 Bagan Datoh
P076 Teluk Intan
P077 Tanjung Malim
P082 Indera Mahkota
P085 Pekan
P086 Maran
P087 Kula Krau
P088 Temerloh
P090 Bera
P091 Rompin
P092 Sabak Bernam
P094 Hulu Selangor
P095 Tanjung Karang
P096 Kual Selangor
P108 Shah Alam
P111 Kota Raja
P125 Putrajaya
P126 jelebu
P129 Kuala Pilah
P131 Rembau
P133 tampin
P135 Alor Gajah
P137 Bukit Katil
P138 Kota Melaka
P139 Jasin
P141 Sekijang
P146 Muar
P166 Labuan
P182 Pensiangan

Pemuda PAS
Perlis
  Padang Besar
Kedah
  Langkawi
  Jerlun
  Kubang Pasu
  Padang Terap
  Sungai Petani
  Baling
  Padang Serai
  Kulim
Kelantan
  Machang
  Kuala Krai
  Jeli
Terengganu
  Besut
  K. Terengganu
  Marang
  Dungun
  Kemaman
Pulau Pinang
  Bukit Bendera
Perak
  Parit Buntar
  Bagan Serai
  Bukit Ganntang
  Sungai Siput
  Tambun
  Ipoh Timur
  Batu Gajah
  Kuala Kangsar
  Parit
  Kampar
  Gopeng
  Tapah
  Lumut
  Teluk Intan
  Tanjung Malim
  Bagan Datoh
Pahang
  Lipis
  Raub
  Jerantut
  Kuantan
  Paya Besar
  Pekan
  Maran
  Kuala Krau
  Termerloh
  Rompin
Selangor
  Sabak Bernam
  Hulu Selangor
  Gombak
  Ampang
  Hulu Langat
  Puchong
  PJ Selatan
  PJ Utara
  Shah Alam
WP Kuala Lumpur
  Batu
  Wangsa Maju
  Segambut
  Lembah Pantai
WP PutraJaya
  Bagan Datoh
PIMPINAN
Pimpinan PAS
Tuan Guru Nik Aziz
Tuan Guru Hadi Awang
Tn Hj Mohamad Sabu
YB Husam Musa
YB Mahfuz Omar
Tuan Guru Harun Taib
Ust Nasrudin Tantawi
YB Siti Zailah
Ust. Idris Ahmad
Dr. Mohd Hatta
Hanipa Maidin
YB Syed Azman
Tn Hj Hanipa Maidin
YB Khalid samad
Ust. Mohd Amar Abdullah
YB Zulkefly Ahmad
YB hasan Ali
Dr. Siti Mariah
Dr. Hj. Mahfodz Mohamed
Ustzh Nuridah
YB Siti Mariah
Ust. Abu Bakar Hussian Baru!

Pimpinan Pemuda PAS
Ust Nasrudin Hasan
Ust Nik Abduh
Khairul Faizi
Ust Riduan Mohamad Nor
Ust Mohd Yusni Mat Piah
YB Ust Mohd Nor Hamzah
Ust Fadhli Shaari
Ust Syed Abdul Kadir
YB Ust. Mohd Nasir Zakaria
Suhaizan Kaiat
YB Firdaus Jaafar
Dr. Suhazeli Abdullah
Herman Samsudeen

Pimpinan PKR
Anwar Ibrahim
Wan Azizah
Azmin Ali
Nurul Izzah
Tian Chua
Mansor Othman
Elizabeth Wong
Badrul Amin
Hee Lot Sian
Khalid Jaafar
Haniza Talha
Fariz Musa

Pimpinan DAP
Lim Kit Siang
Karpal Singh
Tan Seng Giaw
Lim Guang Eng
M. Kula Segaran
Fong Kui Lun
Teresa Kok Suh Sim
Lip Li Peng
Chong Eng
Liew Chi Tong
Tony Pua
Boo Cheng Hau
Wong Hon Wai
V.Sivakumar
SIASAH & SEMASA
Ajijoi
Al Brangi
Al Banjari
A L- H U S S E Y N
Al-Kundangi
A.M.K.NS.
Amin Iskandar
Anak Sungai Derhaka
Asam Lambunau
Attakiri
Bancuh Baru!
Beras Terpilih
Beras Melaka
Biaq Pi La
Bicara Khairul Faizi
Bloglist TKO
Bota Online Baru!
Budak Balun
Bumi Perak
Cenangau
Cikgu Nuri?s Online
Cina Islam
Edyesdotcom
GreenBoc
Go Malaysia
Hamirdin
Harapan malaysia
Halim Islam Online
Ibnu Hasyim
Ibrahim Baba
Ikut Suka Aku
Islam Return
Jiwo Klate
Kamarudin Sidek
Kalam Perantau
Kerabu Bersuara
Kide Picture
Kopitiam Bang Nan
Lagenda Buta
Lanh14
Lot 250
Love Perak
Mai Bincang-bincang
Malaysia Waves
Mengejar Cahaya
Merah Hitam
Merah Tinta
Milo Suam
Minda Lutfi
Minda Rakyat
MutaLigat
Nik Hasan Zzmi
Orang Klawang
Oh! Rakyat
Peghelih La...
Penarik beca
Penawar Rindu
Penoreh Getah
Penoreh Getah II Baru!
Perisik Rakyat
Pink Turtle
Rencana Rakyat
Roslan SMS Corner
SharpShooter
Sisi Bukit Baru!
Shahbudin
Sofi Wahab
Sokong PR
Suhaimi Saad
Suhaimi Taib
Suhaizan Kayat
Tarmizi Mohd Jam
Tawan Pekan
Tempayan Retak
Tempe Goreng
Tebas
Tok Pijat
Tun Telanai
Tukar Tiub
Tukul Besi
Ummni Anni
Ust. Nik Nasri
Ust. Saiful Bahri
Wan Nordin Yaacob
Warkah Daily
Warta Maya
Wartawan Laman Reformasi
Zul Mamak
Harism Ibrahim
Barking Magpie
Zorro Unmasked
BICARA AGAMA
Al-Ahkam
Al-Fikrah
E-Fatwa Malaysia
Fatwa Online
Ust. Azhar Idrus
Ust. Amin
Ust. Hasrizal
Ust. Zaharuddin
Dr. Mohd Asri
Dr. Abdul Basit
Darul Mujahidin
Harun Yahya
Ilmu & Ulama
Islam Online
Jarum Emas
Kajian Quran
Surau 2Faber
Tarbawi Baru!
TKO Offline
We Choose Islam Baru!
WEBLOG UMUM
Abu Nuha Corner
Aizek.Net Baru !
Al Belurani
Amirulreza
Bayu Gunung
Cili Merah
CikguCyber Baru !
Dairy Muslim
Desa Kerayong
Farid Rashidi
Fikir2 Renung2
Gaya Peneroka
Hati Sufi
Jiwa Kita Merdeka
Kembara Salik
Kereta Mayat
Minta 5 Minit
Nota Tercicir Baru !
Open Minda Baru !
PapaSiber
Perkhimatan Pelajaran Baru!
Rosli Salem
Satu Umat
Syakur Ibrahim
Unpublished Notes
UMNO & BN
Dr. Fathul Bari
PERTUBUHAN & NGO
Amal Malaysia
Aliran
BERSIH
Fomca
Halal Jakim
MAMPAT
Muslim Consumer
Nadwah Pahang
Persatuan Ulama Malaysia
Skuad Waja Terengganu
Suaram
UMUM/LAIN-LAIN
Ahnaf Khat
Guru Tajweed Syatibi Baru!
Grafik Photoshop
Health Tips
Quran Online
Quran Flash
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER @ IBT
(IKATAN BLOGGER TERENGGANU - IBT)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : [email protected] atau Webmaster : [email protected]

764 Lorong 5 Kiri, Jalan Nibong Stesyen,
23000 Dungun, Terengganu Darul Iman
Tel/Faks : 09-844 8001



All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.