Ke Laman Tranung Kite Balik Semula Pada Paparan Utama Hantar Artikel Forum Borak Siber Jalinan Siber Fhoto Album Hubung Kami Detikdaily ...

   SALURAN BERITA ALTERNATIF ANDA     
Teladan  ·  Penulis  ·  TKOBlog  ·  KelabTKO  ·  e-Groups  ·  WebRTV  ·  Iklan  ·  TKO V8
Masuk/Login @ Daftar sebagai ahli baru

Modules
 Asas Laman
    · Home
    · Arkib Berita
    · Bahan Bersiri
    · Cetak Artikel
    · Forums
    · iklan
    · Private Messages
    · Search
    · Surveys
    · Video_Stream
    · webrtv

 Tambahan
    · Arkib 2005
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempah Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Hantar Aktiviti
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box
    · Web Video

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs

Akhbar Hari Ini
Perhatian : Sekadar baca sahaja, percaya? itu kena fikir dahulu.

Isnin, 1/12/2008

  Amaran banjir buruk di Pantai Timur
  Tanah runtuh, 2 beradik maut
  Soi Lek hiris hati Melayu
  Jangan bermain api - Pemuda UMNO
  Lucut gelaran Soi Lek, Mei Fun
  ‘Terikut-ikut rentak pembangkang’
  Tsu Koon: PULAU PINANG
  Salah menyatakan Malaysia adalah kerajaan Melayu?
  Mayat korban banjir ditemui terapung
  Pembekal dibenar simpan stok lebih
  Penduduk berang Perhilitan lepaskan 3,000 biawak
  Mayat mendiang Hema tiba dari Mumbai pagi ini
  MAS bawa balik 750 dari Bangkok
  AirAsia tambah dua lagi penerbangan ihsan ke Bangkok
  60 peratus produk kraf tangan akan dijual di Harrods
  Tiada cili merah
  Bantuan bina, baik pulih rumah naik
  Ibu rayu bantu suami, anak penyakit kronik
  Empat kakitangan perpustakaan maut
  Mayat mangsa bot karam ditemui
  Remaja mati lemas di lombong
  Pelajar UiTM pemenang terakhir Susun dan Menang
  Sembilan beranak diami rumah usang
  Sasaran sejuta ahli baru belia
  Zaid wajar dihukum -Tidak boleh dimaafkan
  Zaid wajar dihukum -Subang desak pecat
  Zaid wajar dihukum -UMNO tidak rugi apa-apa
  Zaid wajar dihukum -Tindakan akan dibincang
  Kredibiliti Anwar dipertikai
  Modal baru permainan politik PKR
  PPP ugut keluar BN jika tidak pinda ISA
  UMNO KT bincang calon minggu depan
  PKR minat Kuala Terengganu
  Bergilir-gilir ke Sarawak
  Hasrat PKR 'angan-angan Mat Jenin'
  Pulau Pinang tidak cadang ganti TKM1
  Menteri India letak jawatan
  Kafe Leopold's sasaran serangan dibuka semula
  Pelakon Britain ditahan disyaki militan
  Penumpang cari jalan lain
  Pertempuran di Karachi, 13 terbunuh, 70 cedera
  Jemaah Palestin dihalang ke Mesir
  Iraq-Iran tukar mayat tentera
  Kumpulan terakhir pengaman Malaysia pulang
  Korban keganasan meningkat 500 orang
  Rakyat India selar pemimpin politik
  Penunjuk perasaan diarah beredar
  India tingkat kawalan keselamatan
  Bush pantau perkembangan di India
  Lanun setuju bebas kapal kargo senjata Ukraine
  Pekerja asing buang mayat ibu di sungai, ditangkap
  Pakistan raih sokongan
  Kuan Yew selamat dibedah
  Sidang kemuncak ASEAN ditangguh Mac?
  Rusia, Venezuela setuju operasi tentera bersama
  Arroyo arah pindahkan rakyat Filipina
  Jepun urus pemindahan pelancong
  Sepanyol rancang hantar 3 pesawat

Ranking TKO
Rebutlah ranking ini... © 2004 Tranung Kite

Meja Online #
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: rosman11
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 21093

People Online:
Visitors: 40
Members: 0
Total: 40

@TKO..

TranungKite Online :: View topic - ‘Saya jijik jamah makanan’
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Private MessagesPrivate Messages   MasukMasuk 

‘Saya jijik jamah makanan’
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    TranungKite Online Forum Index -> Borak Umum atau bersahaja
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fikirlahsendiri
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Joined: Sep 13, 2008
Posts: 2121
Location: sedangfikirkan kat mana niee

PostPosted: Fri Nov 28, 2008 10:14 am    Post subject: ‘Saya jijik jamah makanan’ Reply with quote

myMetro » Setempat
‘Saya jijik jamah makanan’

KUALA KUBU BHARU: “Saya jijik menjamah makanan sebaliknya hanya minum susu tepung 16 kali sehari,” kata kanak-kanak menghidap penyakit ‘misteri’, Mohamad Daniel Mohd Idham, 7.

Menurutnya, sejak dilahirkan dia serasi minum susu walaupun sering kali dipaksa ibunya, Shuhaila Saidon, 34 untuk makan makanan lain yang berkhasiat.

Katanya, dia tidak malu masih ‘berbotol’ susu ke sekolah walaupun sudah belajar di Tahun Dua di Sekolah Kebangsaan Kuala Kubu Bharu 2, dekat sini, setiap hari.

“Waktu rehat di sekolah, fikiran saya agak terganggu kerana lapar dan dahagakan susu. Ibu membawa bekal susu dalam botol ke sekolah. Saya minum susu dengan kuantiti 250 mililiter (ml) dalam kereta mengelakkan rakan lain mengetahuinya.


“Saya hanya boleh minum susu tepung berperisa coklat jenis Sustagen Coklat 6 Plus yang boleh mengenyangkan dan tidak memberi kesan sampingan,” katanya ketika ditemui di rumahnya di sini, semalam.

Dia juga menyimpan impian besar bertemu pengacara nombor satu negara, Aznil Nawawi menceritakan tabiatnya yang pelik itu.

Anak sulung pasangan Shuhaila dan Mohd Idham Atan, 34 ini mampu hidup dan tetap ceria seperti kanak-kanak lain yang normal walaupun hanya minum susu setiap hari.

Shuhaila berkata, anaknya ini mempunyai tingkah laku berbeza dengan adiknya, Muhammad Irfan, 30 bulan yang boleh memakan makanan lain mengikut peringkat umurnya.

Katanya, Mohamad Daniel ‘geli’ dan termuntah apabila menyaksikan iklan pelbagai jenis makanan ringan di televisyen setiap hari.

“Kami rasa aneh melihatkan tabiatnya ini. Dia pasti tidak berselera dan muntah sekiranya disuruh dan dipaksa makan makanan pejal yang mengenyangkan.

“Sudah banyak kali kami memujuk dan memaksanya, tetapi sia-sia belaka. Hanya susu dalam botol menjadi kegemarannya,” katanya yang juga pengusaha syarikat katering di sini.

Menurutnya, mereka beberapa kali membawa Mohamad Daniel bertemu doktor pakar di Hospital Selayang untuk mendapatkan khidmat nasihat dan panduan pemakanan.

P/S . Teman merasakan amat simpati dengan nasib kanak kanak malang nie... semoga ianya tidak kekal lama supaya adik ini boleh hidup dan menikmati nikmat makanan yang dikurniakan oleh Allah.... Insyaallah....
Back to top
View user's profile Send private message
J-nol62
Sarjan
Sarjan


Joined: Sep 13, 2008
Posts: 529
Location: Lat 3.1500 Long 101.7667 4337.69 batu dari Kaabah

PostPosted: Sun Nov 30, 2008 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

persoalannya sampai bila nak minum susu botol aje
Back to top
View user's profile Send private message
fikirlahsendiri
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Joined: Sep 13, 2008
Posts: 2121
Location: sedangfikirkan kat mana niee

PostPosted: Tue Dec 02, 2008 1:08 pm    Post subject: Reply with quote

J-nol62 wrote:
persoalannya sampai bila nak minum susu botol aje


Entah lah bro........
Back to top
View user's profile Send private message
ok
Kopral
Kopral


Joined: Apr 21, 2008
Posts: 267

PostPosted: Tue Dec 02, 2008 1:12 pm    Post subject: Biar le Reply with quote

Kan mudah hidup dia dan bini dia lagi senang bela dia hanya makan susu je. Lagi mudah bagi NENEN je.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Belut_Karan
Prebet
Prebet


Joined: Nov 19, 2008
Posts: 27
Location: dlm tahanan di guantanamo bay

PostPosted: Tue Dec 02, 2008 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

xsilap aku cite bdk ni ade kluar kat tv9,nasi lemak kopi o...
kesian jgk kat parent dia yg kene spent rm yg agk byk just utk bli susu tepung tin...tau2 je la susu tepung brape rm dia.....ape2 pn hopefully kt doakan adik kt sorg ni di kurniakan kesihatan yg baik..... Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message
fikirlahsendiri
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Joined: Sep 13, 2008
Posts: 2121
Location: sedangfikirkan kat mana niee

PostPosted: Tue Dec 02, 2008 1:16 pm    Post subject: Re: Biar le Reply with quote

ok wrote:
Kan mudah hidup dia dan bini dia lagi senang bela dia hanya makan susu je. Lagi mudah bagi NENEN je.


Kalau kecik lagi tak aper lah bro.... ini dah besar panjang macam maner..???
Susu tin sekarang nie terlalu mahal... tak mampu raser nyer.... mujur lah keluarga mereka orang berniaga... tak lah teruk sangat.....
Back to top
View user's profile Send private message
hairie85
Lans Kopral
Lans Kopral


Joined: Jun 04, 2008
Posts: 52

PostPosted: Tue Dec 02, 2008 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

eh2 ade jg yang mcm ni ke
kalu macam tu senang la mak ayah dia nak jaga
x payang nak beli makanan yang mahal2
tapi kalu dah minum susu je macam mana nak sihat
xkkan nak kalsium je dik ooiii
zat2 lain mcm mana nak dapat
karang pertumbuhan terbantut baru tau
Back to top
View user's profile Send private message
penyu
Leftenan Kolonel
Leftenan Kolonel


Joined: Apr 14, 2006
Posts: 8461

PostPosted: Tue Dec 02, 2008 9:45 pm    Post subject: Reply with quote

Dia kecik lagi,
besar nanti tau larr betapa enaknya makan benda lain,
tu belum daging mentah lagi... Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message
Mesin_Gun
Leftenan Muda
Leftenan Muda


Joined: Aug 22, 2008
Posts: 2149

PostPosted: Fri Dec 12, 2008 9:05 am    Post subject: Reply with quote

Allah belum nak bagi nikmat kesemua makanan kepada dia..
Back to top
View user's profile Send private message
laksamana3
Pegawai Waran
Pegawai Waran


Joined: Apr 24, 2008
Posts: 1342
Location: KLCC Level 93

PostPosted: Mon Dec 15, 2008 9:29 am    Post subject: Re: Biar le Reply with quote

ok wrote:
Kan mudah hidup dia dan bini dia lagi senang bela dia hanya makan susu je. Lagi mudah bagi NENEN je.
Hup mudah ke bro, sustagen tu pun bukan nya murah kan,kalau sehari 16 kali minum susu mau seminggu 3 tin besar! Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
amizah
Rekrut
Rekrut


Joined: Nov 28, 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 3:01 pm    Post subject: manja sangat lah tuu Reply with quote

Manja nyaa...kalau saya dulu mak saya paksa..lee makan... semua budak budak mcm tu ibubapa tak patut ikut kehendak dia...melainkan dia sakit..bukan tabiat...aper lee mengajar anak pun tak reti...:p...
Back to top
View user's profile Send private message
laksamana3
Pegawai Waran
Pegawai Waran


Joined: Apr 24, 2008
Posts: 1342
Location: KLCC Level 93

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 5:22 pm    Post subject: Re: manja sangat lah tuu Reply with quote

amizah wrote:
Manja nyaa...kalau saya dulu mak saya paksa..lee makan... semua budak budak mcm tu ibubapa tak patut ikut kehendak dia...melainkan dia sakit..bukan tabiat...aper lee mengajar anak pun tak reti...:p...
Ye la kan cikp amizah, kekadang mengada-ngada pula si ibu bapa yg terlalu manja kan anak! Agak nya dia saja nak berlagak kot sebab anak dia membesar dgn sustagen....,he he cuba kalau anak dia ketgih nak minum susu cap junjung,agak nya macam mana lah ye cara dia herdik anak dia! Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message
amizah
Rekrut
Rekrut


Joined: Nov 28, 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 5:53 pm    Post subject: manja sangat lah tuu Reply with quote

Ye la kan cikp amizah, kekadang mengada-ngada pula si ibu bapa yg terlalu manja kan anak! Agak nya dia saja nak berlagak kot sebab anak dia membesar dgn sustagen....,he he cuba kalau anak dia ketgih nak minum susu cap junjung,agak nya macam mana lah ye cara dia herdik anak dia!

................

bak sini anak tu bagi saya...sebulan jer pinjam... lepas tu mesti anak tu nomal...dengar ckp makbapak dia hehehehe....dah jadi kebanggan lak buat benda pelik ni dah tu siap cerita kat orang lak..ihkis ihkis ihkissss.....
Back to top
View user's profile Send private message
laksamana3
Pegawai Waran
Pegawai Waran


Joined: Apr 24, 2008
Posts: 1342
Location: KLCC Level 93

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 5:58 pm    Post subject: Re: manja sangat lah tuu Reply with quote

amizah wrote:
Ye la kan cikp amizah, kekadang mengada-ngada pula si ibu bapa yg terlalu manja kan anak! Agak nya dia saja nak berlagak kot sebab anak dia membesar dgn sustagen....,he he cuba kalau anak dia ketgih nak minum susu cap junjung,agak nya macam mana lah ye cara dia herdik anak dia!

................

bak sini anak tu bagi saya...sebulan jer pinjam... lepas tu mesti anak tu nomal...dengar ckp makbapak dia hehehehe....dah jadi kebanggan lak buat benda pelik ni dah tu siap cerita kat orang lak..ihis ihis ihissss.....
Tentu sekali cik amizah ni tegas, ye kita kena tegas kita tak blh nak ikut cakap anak2.kalau kita dah ikut,maka kita lah yg jadi anak2 bkn kah begitu cik amizah? He he kalau cik yg jaga sebulan tentu dia jadi fobia dgn susu........ Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message
amizah
Rekrut
Rekrut


Joined: Nov 28, 2008
Posts: 3

PostPosted: Tue Dec 16, 2008 6:04 pm    Post subject: Re: manja sangat lah tuu Reply with quote

laksamana3 wrote:
amizah wrote:
Ye la kan cikp amizah, kekadang mengada-ngada pula si ibu bapa yg terlalu manja kan anak! Agak nya dia saja nak berlagak kot sebab anak dia membesar dgn sustagen....,he he cuba kalau anak dia ketgih nak minum susu cap junjung,agak nya macam mana lah ye cara dia herdik anak dia!

................

bak sini anak tu bagi saya...sebulan jer pinjam... lepas tu mesti anak tu nomal...dengar ckp makbapak dia hehehehe....dah jadi kebanggan lak buat benda pelik ni dah tu siap cerita kat orang lak..ihis ihis ihissss.....
Tentu sekali cik amizah ni tegas, ye kita kena tegas kita tak blh nak ikut cakap anak2.kalau kita dah ikut,maka kita lah yg jadi anak2 bkn kah begitu cik amizah? He he kalau cik yg jaga sebulan tentu dia jadi fobia dgn susu........ Mr. Green


hehehe....bukan aper encik laksamana... saya bagi dia dengar cerita hantu susu..dia datang ambik budak mlm-mlm kompom esok dia makan nasi... hahaha.... Nasihat saya: ibu bapa..kalau nak anak itu berjaya corak kan dia dengan hasil nukilan kita... supaya bila kita tiada, dia mampu hidup sendiri.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TranungKite Online Forum Index -> Borak Umum atau bersahaja All times are GMT + 8 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
               
Letupan Bom

Sila Klik
28 Dis - Benazir Bhutto (21 Jun 1953 - 27 Disember 2007) telah terbunuh dalam serangan berani mati dalam satu rali perarakan parti..
Rintihan..

Sila Klik
30 Dis - Solat hajat diperkarangan kompleks Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu...
Punk Hadhari..

Sila Klik
1 Jan - Pakaian dan stail diorang kat bawah ni jenis apa? Punk ke, Gothik ke, Skinhead ke? Susah beb gua nak menjawab... Inilah Terengganu Bestari!
Kerajaan tetap zalim...

Sila Klik
26 Sept - Hari ini bermula jam 12 tgh, rakyat berkumpul di Masjid Jamek, KL utk menyatakan bantahan mereka terhadap tindakan kerajaan Malaysia menggunakan ISA..

* Klip pada pada paparan gambar untuk melihat lebih banyak lagi gambar menarik...


REFORMASI
Tranung Kite
Laman [email protected]
Detikdaily
Buletin Online
klpost.com
Jiwo Kelete
Bukit Besi OnLine
Pemuda Wilayah
Jasin Daily
Pemuda BukitKatil
Kedahlenie..!!
no2 umn0
Utara Online
Siasahdaily
PORTAL
Kampus Negara
Pemuda Seremban
Mahasiswa Kini
ar-Romli
DarulBayan
I Luv Islam
Terjah
Statesman
Buletin Purnama
Sabah Kita
Politic Today
Rakan Usrah
Kelate Kito
Tranung Lening
ANALISIS ISU/BERITA
Tarmizi Mohd Jam
Kopitiam Bang Nan
Pink Turtle
Ahli Parlimen PAS
A.M.K.NS.
Perisik Rakyat
Rozmal Malakan
Republik kata
Go Malaysia
BLOGGER
Roslan SMS Corner
Amin Iskandar @ Black
...penarik beca
A L- H U S S E Y N
Amdang 81
Ketua Perusuh
Tun Telanai
Faisal Tehrani
Ibnu Hasyim
Merah Tinta
Ibrahim Baba
Fudzail
Cucu Mat Kilau
Anak Bapa
Cikgu Nuri’s Online
Drs Idham Lim
Attakiri
Abu Ayysah
Suhaimi Taib
Redhuan D. Oon
Jed Yoong
Aktivis Nora
Dr. Hj. Hamirdin
Malaysia Waves
Sofi Wahab
Telahan Politik
Aduka Taruna
Blues Whereha
Nik Abdul Nik Aziz
Suhaizan Kayat
jahilGoBlog
Edyesdotcom
Bulan Penuh 2012
Lagenda Buta
Orang Klawang
Tok Pijat
Zahid Yusof
Taranama
Boneka, Penyu & SPR
Dr. Lo\' Lo\'
Jamaludin Md Isa
Helang Jagat
Meli Kapak Jangak
Hishamuddin Rais
Che Kamala
Rusli Islam
Ahmad Fadhil
Eddie Putra
Amirulreza
Rosli Salem
Tempe Goreng
Sokong PR
Janggut
Wan Nordin Yaacob
LAWAN ARUS
Tun Dr Mahathir
UMNO-Reform
Kadir Jasin
Sang Kelembai
Arah Kita
Rockys Bru
Screenshots
Mahaguru58
Kuda Kepang
Kickdefella
Jawatankuasa Ad-Hoc
Kuda Ranggi
Putera Maya
TAK AKTIF
Kelantankini
Ukhwah.com
Seberan
Adnan Ibrahim Al-Binjari
Media Islam
Ekonomi Islam
Akan dikeluarkan...
AKHBAR
Harakah Daily
Suara KeAdilan
Malaysiakini.com
Agenda Daily
Malaysia Today
Bernama
Utusan Melaysia
Berita Harian
Harian Metro
Berita RTM
The Star
The Star Melayu
Malaysia Insider
Sinar Harian
Kosmo
Siasah
Wasilah Online
Newskini
WEBBLOG POLITIK
Apa Ada Pada Nama
Mai Bincang-bincang
Pemuda Insaf
Al Banjari
Kamarudin Sidek
Desa Kerayong
Peghelih La...
Lord Azaab
Ilham Najmi
nakmarah...marahlah!
Barisan Untuk Rakyat
ASAM lambunau
Hashim Habeed
Ilmuan
Cenangau
Minta 5 Minit
Tawan Pekan
Tak Gedebe
Penawar Rindu
Beras Terpilih
Kuda Trojan
Seri Iskandar
Warta Nasional
Kembara Salik
PakNgah 70
Jendela Hikmah
Pemuda PAS Sura
Hasbullah Pit
syifa arjuna
..harapan tidak buta
In Deep tots
Forum Maya Intelek Muda
Selangor Today
Wartawan Rasmi LR
Hikayat Putera Batu
Alahai-Apa-Ni
Lot 250
Pengembara Jalanan
Anak Bapak
An Nasru
Harapan Baru
Ustaz Muktar
Mejoh
Silembiks
Talkjanz.com
Anak Kecil Main Api
FadhilNor & Rakan
Dr Speaker
WEBBLOG CP
Bukan Kerana Nama
Mohd Nasir
Tau Takpe
Kerabu Bersuara
Harapan Malaysia
Berfikir Dengan Waras
Barisan Rakyat
Demi Membela Islam
Skuad Batu Caves
WEBBLOG UMUM
Fikir2 Renung2
Jiwa Kita Merdeka
Ikan Pekasam..
Hembusan
Rampai Seri
Kereta Mayat
Syakur Ibrahim
Zulzaidi
Bangkit Dgn Sebuah Cita
SetiapKejadiahBerhikmah
Fi Thorikillah
Harisfadila.com
Unpublished Notes
Kami Perihatin
HalimIslam
Maliki Xp Blog
Sosialis Kanan
Ikatan Ilmu
Runtuh Kebatilan
Peduli Rakyat
Malaysia Tanah Air Ku
bawean termenung
Topeng Sakti
Ibnu Mustafa
WEBBLOG B.I.
My Game
Juctice4all Kuantan
Pakatan Rakyat
729 NO ISA
Kata Tak Nak
Angin Perubahan
KakiBlog
Harism Ibrahim
Barking Magpie
FORUM @ e-GROUPS
Forum Gerak Reformasi
Guru Reformasi Online
Forum UMNO-Reform
Halaqah.Net
Shoutus Syabab
E-Minda Kita
IZ Forum Cak
Forum Al-Tawbah
PARTI POLITIK
Parti Islam Se-Malaysia
Pemuda Pas Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Dewan Ulamak Pusat
Pas Kelantan
Pas Kedah
PAS Negeri Sembilan
Pas Penang
PAS Melaka
DPP Kelantan
DPP Johor
DPP N9
PAS Bukit Bendera
PAS Johor Bahru
Pas Jelebu
PAS Bangi
Pas Subang
Pas Batu
PAS Bakri
PAS Parit Buntar
DPP Padang Serai
DPP Pasir Gudang
DPP Wangsa Maju
DPP Kuala Trg
DPP Sik
DPP Demit
DPP Kemaman
DPP Pengkalan Chepa
DPP Rompin
DPP Putrajaya
DPP Lumut
DPP Padang Besar
DPP Jerantut
DPP Muadzam Shah
DPP Besut
DPP Jempol
DPP Maran
MTD Guchil
MTD Peramu Jaya
MTD Tg Lumpur
MTD Pulau Tawar
MTPD Sura
Dar At-Tarbiyyah
CP Bandar Bukit Mahkota
Pemuda PAS Rasa
Pemuda PAS Jln Yadi
Lajnah Pekerja
KeAdilan Rakyat
Angkatan Muda KeAdilan
Keadilan Johor
AMK P. Pinang
KeAdilan Sri Gading
Keadilan Batu
AMK Batu
DAP
PERTUBUHAN/NGO
P.U.M.
Aliran
Suaram
Fomca
Muslim Consumer
Darul Izzah
Halal Jakim
Amal Malaysia
Jabatan Amal
PASTI Kelantan
Tunas Islam
Nisa W. Persekutuan
Nisa Negeri Sembilan
Nisa Pekan
BERSIH
Bersih N9
GERAK
Pemuda Bersamamu
Skuad Waja Terengganu
MAMPAT
GAMIS
Khidmat Meru
PIMPINAN
PIMPINAN PAS
Nasharudin Mat Isa
Husam Musa
Mustafa Ali
Mohamad Sabu
Dr. Mohd Hatta
Haji Mahfuz
Mahfuz Omar II
Khalid samad
Dr. Syed Azman
Ust. Ahmad Awang
Dr. Lo Lo
Iskandar Abdul Samad
Drs. Khalil Idham Lim
Ustaz Nasir Zakaria
Dr. Halimah Ali
Subky Latif
Herman Samsudeen
Adly Zahari
Azizi Abdullah
Aiman Athirah Al Jundi
PIMPINAN PKR
Anwar Ibrahim
Azmin Ali
Tian Chua
Zulkifli Noordin
CheguBard
YB Fuziah Salleh
YB Mohammad Fairus
PIMPINAN DAP
Lim Kit Siang
KM - Lim Guang Eng
MP @ ADUN
N17 Gombak Setia
P99 Ampang
N19 Bukit Antarabangsa
Hulu Langat
N18 Bukit Payung
MP Kapar
Adun Titi Serong
Adun Chempaka

Semua YB Pakatan...
WEBSITE/LINK BARU..
Malayadaily
Al Brangi
Beras Melaka
PAS Caw. Shah Alam 2
Perak Bersatu
AMK Serdang
Betul Ka?
Abu Bahsyir Al Muqry
Pahang daily
Gaya Peneroka
Ustaz Amin
DPP Pertaling Jaya Sel
Jabatan Amal 2
Pemuda Pengkalan Chepa
Pancak Bicara
Lanh14
Rencana Rakyat
Cili Merah
Hati Sufi
Tukul Besi
Bumi Perak
Anak Reformasi
al-Futhuhat
Sabahdaily
AUDIO & VIDEO
WebRTV PAS
Terengganu Kini
WTV8 Altenatif
TV PAS
TVceramah
MyKuliah.Com
Grapes Nasyid
Siput Online
Pesan Untuk Umat
Amal Makrof
Hoh..?
Keadilan TV
TKOdaily
Kelab Greenboc
WorldTV
TV Utara
Kuliah Mazhab Akidah
Debat parlimen
Video Politik
Media Rakyat
Kuliah.net
Thinking Of Life
Malayaku
You Ceramah
TV Pakatan Rakyat
BICARA AGAMA
Ust Nasrudin
Zaharuddin.Net
Ustaz Muda
Ilmu & Ulama
Mesra Rakyat
The Rise Of Islam
Al-Bakistani
Al-Ahkam
SaifulIslam.Com
Harun Yahya
Jarum Emas
Tasek Pauh
Shamatun
Surau 2Faber
Sapaan Makrifat
Selak
Anda Tanya Saya Jawab
Isu Semasa Islam
Warisan Nabawi
Sampaikan Satu Ayat
Darul Mujahidin
Dr. Mohd Asri
Kebenaran Dari Allah
Ummah Online
Santapan Minda Pejuang
Ustaz Azhar Idrus
Akidah Alul Haq
Raja Ahmad Mukhlis
LUAR NEGARA
Republika Online
Kompas Cyber Media
Al Jazeera (English)
Al-Sofwah.or.id
Khalifah.com
Kavkazcenter.com
Al Manhaj
Majalah Ummi
Pattani Darulsalam
DUNIA ISLAM
Satu Umat
Al Muslimin
Suara Anak Muda
UMUM/LAIN-LAIN
Zulkiply Harun
Quran Online
Quran Flash
Laman PendidikanMY
Portal Pendidikan
Laman Emjay
Lowyat Net
Health Tips
Aiman Ku
Pondok AnNur
Nusa Mahsuri
Grafik Photoshop
Pondok
Karyawan Perak
Karya Cipta
DuniaICT
Pasir Puteh
Al-ahnaf Khat
Dunia Rossem
JARINGAN
Jaringan A Athoullah
My Jalinan
Sabilillah
Skoodeng
Calon & Blognya
Link Pas Sana-sini
Sopo Sentral
Shidinar Net
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

 
PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKD

(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN DUNGUN, TERENGGANU DARUL IMAN)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)


©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel :
[email protected] atau Webmaster : [email protected]

Lot 3672, Bangunan PAS Kawasan Dungun,
Kg. Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu.
Tel/Faks : 09-848 5001

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.