Ke Laman Tranung Kite Balik Semula Pada Paparan Utama Hantar Artikel Forum Borak Siber Jalinan Siber Fhoto Album Hubung Kami ...

   SALURAN BERITA ALTERNATIF ANDA     
Teladan  ·  Penulis  ·  TKOBlog  ·  KelabTKO  ·  e-Groups  ·  WebRTV  ·  Iklan  ·  TKO Versi 7  ·  Exit
Masuk/Login @ Daftar sebagai ahli baru

Advertising/Iklan

Skim pembiayaan koperasi

Al-Bai  Bithaman Ajil Tanpa Penjamin

Langsingkan badan selamat dan semulajadi selama 30 hari

Rawatan Tradisional Secara Islam

Bengkel Kereta anda dengan harga berpatutan

Smart Learning Skor A

CD ayat-ayat suci AlQuran Al-Rogyah Alyare'yah

Sihat Secara Semulajadi

Memiliki Perfume Egyptian Potion

ceramah terkini

Alphalipid

REVOLUSI Penjagaan KERETA

Minyak Wangi tanpa Alkohol - Pengedar diperlukan!!

Al Quran Digital

MLM berasakan buah manggis (VeMMA)(Vemmabuilder)

Lambang Lelaki Sebenar

Seminar e-Book

Krim untuk lelaki virile for men

jus manggis vemma

penapis air fnr2u

Rumah burung layang ingin dijual

MACAM2 ADA seperti produk sarang burung, DCL, Naco, Slim it yourself dan lain2 lagi...

Produk Jus Manggis Vemma

Ziarah Yaman

Penawar Masalah Mata

10 Ribu produk affiliate oleh ClickBank

Coklat Minda

Layari Qasseh-Design Online Shop

Register ONLINE sekarang!

Nasrin Ibtisam Enterprise: e-Catalog

EXTRA INCOME, DAFTAR PERCUMA

www.labonda.com - LaBonda Collection

www.iluvislam.com

Program Didik Fitrah

Ceramic Busines Club, pemborong barang2 seramik

jom kita boikot barangan yahudi.sokong produk islam

Melicinkan Perjalanan Kenderaan Anda

kelab Jutawan

Mengatasi Masalah Kelakian Anda

Kursus Penternakan Lintah!

- HANYA RUANG IKLAN INI SAHAJA MASIH ADA KEKOSONGAN

Modules
 Asas Laman
    · Home
    · AvantGo
    · Feedback
    · Forums
    · iklan
    · livep2p
    · Private_Messages
    · Shout_Box
    · Stories_Archive
    · Surveys
    · tkofm
    · Top
    · Video_Stream

 Tambahan
    · Arkib 2005
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempah Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Hantar Aktiviti
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box
    · Web Video

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs

Akhbar Hari Ini
Perhatian : Sekadar baca sahaja, percaya? itu kena fikir dahulu.

Isnin, 4/5/2009

  Speaker mohon Sultan Perak tangguhkan sidang DUN
  Bekas Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak didakwa lagi
  7 sampul surat tender Toyota Camry diterima
  Rakyat penanda aras utama KPI - Najib
  Mesyuarat bincang isu agama anak tidak lama lagi
  Hafiz lepas dan bukan letak jawatan Ketua Pemuda Pas
  Kuala Lumpur dipilih menjadi tuan rumah KLCIC
  Dadah dalam kontena tak mungkin RM1 bilion - Musa
  Penjawat awam terbaik dihantar melanjut pelajaran
  Hanya ulama profesional layak untuk Presiden, Timbalan Presiden Pas
  Mahkamah Tinggi benar prosiding batal keputusan KDN
  4,000 kakitangan awam dijangka hadir sambutan Hari Pekerja
  Jangan buat kacau minta Pas letak calon di Penanti
  Asas ikatan kesetiaan dan bai'ah dalam sektor awam.
  Pro-Anwar dibidas
  500 mat rempit diperiksa
  GLC ternak ayam hapus monopoli
  Syabu satu kontena bernilai RM200j dirampas?
  Teruskan bina jambatan bengkok
  ‘Telah lama dipersetujui, ia tidak perlu diubah’
  Biar muktamar tentukan siapa layak
  Pas Selangor akui gagal penuhi tuntutan ahli
  Perlis mahu ulama isi jawatan tertinggi
  Tidak ada dalam perlembagaan – Pas Melaka
  Demi maruah parti
  BN tidak perlu bertanding
  Keputusan letak jawatan Manoharan 4 minggu lagi
  Penanti: Hadi ulangi sokong calon PKR
  Kaji semula keputusan– Dr. Mujahid
  Zambry lapor polis tuduhan ADUN Titi Serong
  Saya tidak tahu langsung spekulasi Soi Lek - Tee Keat
  3 lagi kes H1N1 dikesan
  Babi dijangkiti virus H1N1 di Kanada
  50 rakyat Mexico diasing
  FBI peralat pelajar Islam di Amerika Syarikat
  Pakistan tubuh mahkamah rayuan Syariah
  Sri Lanka kritik negara Barat
  Sondhi dakwa pegawai tentera terlibat
  WHO elak umum tahap wabak
  Zoo musnah 3 babi hutan
  Jurulatih NFL patah tulang
  ADB sedia bantu negara Asia hadapi H1N1
  Ayah mahu pelihara anak
  Pekerja bagasi enggan punggah beg
  Antasari nafi terlibat kes bunuh
  Selatan Australia larang guna beg plastik
  Pencuri tersangkut atas bumbung

Ranking TKO
Rebutlah ranking ini... © 2004 Tranung Kite

Chit Chat

Only registered users can shout. Please login or create an account.

Meja Online #
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: john11
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 25153

People Online:
Visitors: 0
Members: 0
Total: 0

@TKO..

- DUA RUANG IKLAN MASIH KOSONG -

Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa&qu
Dilulus terbit pada Wednesday, December 10 @ 07:00:37 MYT oleh TokPenghulu

Komentar Oleh mohdnoorawang

" Peristiwa tanah runtuh yang meruntuhkan 14 buar rumah mewah di Bukit Antara Bangsa dan pemindahan penduduk sekitarnya mengambarkan sebilangan penduduk Bukit Antara Bangsa mengambarkan ego dan sombong serta lupa dan terlupa pada yang esa.

Kenapa seorang penduduk mengherdik dan bercakap kurang sopan Terhadap Yb. Azmi Ali semasa melawat tapak musnah dan bala dari yang maha esa, 

Apa salah Yb. mengapa tidak marah pada pehak berkuasa semasa lawatan perdana menteri dan timbalam menteri semasa lawatan tapak musnah?. Dan yang lebih jahat lagi TV3 membuat liputan secara jelas semasa buliten utama (semalam) peristiwa herdik dan cakap kurang sopan terhadap Yb. Azami Ali.

Saya anggap pehak yang berkenaan tidak bijak dan kurang petimbangan semasa bercakap dengan Yb. Azami Ali atau mungkin "pelan diatur" untuk menjatuhkan airmuka Yb, Azami Ali?......hanya tuhan saja yang mengerti dan tahu.....

Kedua pehak yang berkenaan mahu menyaman pehak berkuasa tempatan, Perlu di ingat pelan kelulusan pembangunan dibukit antara bangsa dilluluskan semasa zaman pemerintahan umno dan barisan nasional. 

Mula-nya saya rasa simpati penduduk bukui antara bangsa, tapi selepas peristiwa seorang penduduk mengherdik dan bercakap kurang sopan terhadap Yb. Azami Ali, rsa simpati hilang dari hati kecil kami. 

Jadi peristiwa runtuh tanah di bukit antara bangsa menambarkan insan insan yang berkenaan tidak jujur dan tidak ikhlas serta luapa pada yang esa. Biarkan penduduk dengan igauwan troma berpanjangan sepanjang waktu hidupnya.

Troma dengan hutang bank dan rumah dan kereta mewah. Namun semua pemilik rumah mewah tidak risau kerana wang melimpah. Punca runtuh bukan saja kesalah dari pehak pemaju tapi pehak yamg meluluskan kerja pembinaan. Jadi saman dan bicara dimahkamah seperti yang terjadi kes highland tower.   "

 
Artikel Hari Ini

BERSIH seru rakyat berpakaian hitam pada 7 Mei

Elok Semua Pejabat UMNO dibuka Dalam Balai Polis

Jangan jadikan Internet sebagai medium bertelingkah

Rileks Sekejap:Hargai Ia Selagi Ada

Ketua Pemuda DPPN Sabah Lawat Tapak PASTI Baru Kinabatangan, SABAH.

GURU DIPAKSA KERJA SEMASA CUTI UMUM.

Menanti Keputusan UMNO Di Penanti..

Fenomena Pertahankan Nama Baik Babi - Agenda Sulit Musuh Islam

TPM yang berhujah seperti Ketua Pemuda UMNO Cawangan

Mengapa Ir Kahlid Samad dan Husam Musa tiba-tiba memberi komen?

[ Artikel seterusnya.. ]

Login
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.

Related Links
· More about Komentar
· News by TokPenghulu


Most read story about Komentar:

Gambar Bogel Exco Selangor

Gambar Kontroversi

Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa&qu

Tewas kawasan Tionghua menang besar kawasan Melayu

Akhirnya PM terpaksa "cuci najis" timbalannya....

Article Rating
Average Score: 5
Votes: 1


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad


Options

 Printer Friendly Cetak Artikel

 Send to a Friend E-Mel kpd Kawan


"Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa&qu" | Login/Create an Account | 41 comments
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by vespakana on Wednesday, December 10 @ 14:44:07 MYT
(User Info | Send a Message)
Terharu pengorbanan YB AZMIN ALI..malam tadi YB khalid samad berceramah di markas ayer tawar tempat teman...
kata nya...
Hari pertama bencana pukul 4.30 pagi Yb azmin dah sampai ke bukit antarabangsa..hinga la ke hari ini YB masih berkampong di sana..kena marah pulak dengan penduduk biol sekor tu..MB selangor pukul 8 dah sampai..tapi puak BN /UMNO pukul 10 baru datang..amat berbeza cara kerja PR dan UMNO..

teman pun tiba2 tawar hati nak bantu ..awalnya  mmg dah plan kami akan turun hari ini untuk bantu PR mana yang patut ..tapi entah ..berat rasa hati bila jadi macm ni..

Entah lah wahai orang kaya...sunguh berbeza nafsu kalian bila di timpa musibah..




Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ujungdunia on Wednesday, December 10 @ 07:28:04 MYT
(User Info | Send a Message)
Mungkin tidak dapat mengawal perasaan. Sebagai pemimpin itulah salah satu kerenah dari rakyat yang akan diterima olih pemimpin. yang tak sedapnya pasal ia di siarkan dalam tv3.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ikanlepu on Wednesday, December 10 @ 08:02:37 MYT
(User Info | Send a Message)
10 tahun lalu ikanlepu tinggal di Riverdale Park, apartmen di sebelah sini surau. Time maghrib, ada 3-5 yang datang solat kat surau tu. Hujung minggu, cuma imam (dari luar) dan ikanlepu je.

Ari Jumaat, jarang... jarang... jarang nampak orang kawasan ni yang gi solat kat mesjid di luar. Artis, lagi la....

Banyak orang 'buat hal' kat sini, ganti peranan Highland Towers.

Patut pun kena musibah.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by talikasutkayu on Wednesday, December 10 @ 08:05:07 MYT
(User Info | Send a Message)
yg menurunkan bala Allah bukan manusia...yg mengherdik YB Azmin Ali bukan jenis golongan cerdik pandai dan petugas tv3 juga bukan dari golongan profesional. Funny....kerana kepentingan politik mereka2 sangggup membodohkan diri sdiri



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by abujahal on Wednesday, December 10 @ 08:25:58 MYT
(User Info | Send a Message)
SALAM
MULA-MULA TU INGAT NAK BAGI DERMA MELALUI YAYASAN SALAM ,TAPI BILA TENGOK MAMAT TU MELALAK KAT YB AZMIN , TAK JADI NAK DERMA , TAWAR HATI .



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ore-klate on Wednesday, December 10 @ 08:28:47 MYT
(User Info | Send a Message)
Penduduk Bukit Antarabangsa tu memang bangang. Biasalah orang kaya tunjuk lagak. Padan muka. Sapa suruh beli rumah kat situ... Sebab mereka kaya byk duit mereka beli rumah kat situ. Sapa salah. 1. Mereka sendiri. 2. Kerajaan ..yg sama tolol dgn mereka sbb benarkan rumah dibina kat situ. 3. Pemaju yg memang dasar nak untung aje. 4. Takkan nak salahkan air hujan pula. Hujan sikit pun jadi mcm tu. Cuba lihat taburan hujan kat Kelantan dan terengganu..lebat purata 100-300mm. Gamaknya jika hujan begitu turun kat Bukit Antarabangsa apa akan jadi .....???



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ilhan on Wednesday, December 10 @ 08:40:28 MYT
(User Info | Send a Message)
mmg menjelikkan bilamana dia melepaskan geram pd azmin semata2 sedangkan mengenai MPAJ, rela, polis dan tentera bila ketua polis selangor mmg berkampung dikawasan tersebut. begitu juga pemimpin2 negara yg dtg melawat sebelum ini. patutnya bila tgh susah, sama2lah cari jalan, luahkan dgn cara yg betul sbg mana org2 lain. Dato' yg kematian anak tu pon boleh sabar sedemikian rupa, knp yg terselamat pulak menyalak mcm dah jadi mensyuarat bahagian pulak gayanya.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by HITLER on Wednesday, December 10 @ 08:40:28 MYT
(User Info | Send a Message)
SEKALI LAGI AKU KATAKAN....BANGSA ANJING YANG ADA DIBUKIT ANTARABANGSAT NUN....SEPATUTNYA DILENYAPKAN SAMA SEKALI DITELAN TANAH...TETAPI TUHAN HIDUPKAN MEREKA AGAR KITA DAPAT MELIHAT...BAHAWA GOLONGAN ELIT DISANA SEBENARNYA BERTUHANKAN DUIT,HARTA DAN MANUSIA.......

MENYELAMATKAN BINATANG ADALAH LEBIH MULIA DARI MENYELAMATKAN DIORANG



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ipohkrit on Wednesday, December 10 @ 08:58:16 MYT
(User Info | Send a Message)
kurang ajar jer boleh aku katakan




Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by penimpas on Wednesday, December 10 @ 09:18:11 MYT
(User Info | Send a Message)


~   aku rasa mamat yg marah2 tu
     berpelajaran tinggi, pangkat besar, kaya harta dunia
     sentiasa disanjung sebagai tuan
     tapi mentaliti zero, dah dpt musibah pun masih angkuh
     maybe itu cara dia meningkatkan keimanannya,

~   matai naaaa





Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ashrof1 on Wednesday, December 10 @ 09:24:11 MYT
(User Info | Send a Message)
TV3 pun tak sepatutnya siarkan benda ni...aku ingat nak siarkan kat seluruh alam maya masa mahathir kena sembur dengan lada sulah kat KB dulu...ulang2 banyak2 kali



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by badok on Wednesday, December 10 @ 09:33:39 MYT
(User Info | Send a Message)
Tolong sesiapa yang tahu....... nama mamat tu, kerja apa, kalau boleh kasi tau opis dia kat mana, kalau ada no tepon pejabat ker...tolong siarkan kat TKO ni.... senang kita bantai . Macam mana dia blasah Azmin cam tu gak kita hawin dia cukup2.

Baghal punya mamat.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by bajaulaut on Wednesday, December 10 @ 10:06:12 MYT
(User Info | Send a Message)
PERBUATAN PENDUDUK TERSEBUT AMAT TIDAK WAJAR. YB AZMIN BARU JADI YB SELAMA 8 BULAN. KAWASAN PERUMAHAN DAH DIBUAT PULUHAN TAHUN LALU. MARAHLAH PADA PIHAK YANG MELULUSKAN PROJEK TU DULU. ATAUPUN KENAPA TAK PIKIOR MASA NAK BELI DULU. APAPUN TAKZIAH PADA MEREKA. SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN KEKUATAN KEPADA MEREKA. INILAH UJIAN ALLAH UNTUK MENGUJI KEIMANAN MEREKA DAN JUGA KITA.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by darthspoket on Wednesday, December 10 @ 10:26:18 MYT
(User Info | Send a Message)
Yg aku pelik, nape ek kerajaan pok loh bleh wat statement akan bagi pampasan pada penduduk kat bkt antarabangsa yg dah terang2 terangan kaya2 gilos baban nya....
tapi kerajaan xde plak citer nak bagi pampasan pada penduduk kg kat plentong yg terang2 terangan amat memerlukan bantuan....
apa la bangang nya kerajaan pok loh ni....





Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by puteri_islah on Wednesday, December 10 @ 10:40:27 MYT
(User Info | Send a Message)
cuba tgk positif side dr visual tv3 semalam..

org bukit antabagsa yg bengang ckp marah2 dkt YB azmin..
1. seorang ketua yg sedia mndgr luahan rakyat
    - kalau cakap camtu kat polis, ka najib ka..mampus xmau dgr, polis lain mesti dah halau2 laki tu.
- menunjukkan wakil rakyat Pakatn Rakyat dgr and buat kerja
2. marah pd PBT.. sbb luluskan projek tu
- kerajaan pakatan rakyat baru 8 bulan mentadbir selangor, projek bkt antarabangsa dah 15 tahun.. sapa yg luluskan?






Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by gondrong on Wednesday, December 10 @ 10:41:14 MYT
(User Info | Send a Message)
nama dia TUMIRAN MOHD KASDI, dasar jawa nak mampos.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by gondrong on Wednesday, December 10 @ 10:47:32 MYT
(User Info | Send a Message)
kantoi, orang yang sama cakap rela membantu...

http://www.youtube.com/watch?v=JrcHbVLLmdo



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by UMNO_4ever on Wednesday, December 10 @ 10:49:20 MYT
(User Info | Send a Message)
yg mana satu ni AZAMI ALI ke AZMI ALI ...??
yg aku tahu AZMIN ALI adalah ... yg dua kat atas tu aku tak kenal ..



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ofma81 on Wednesday, December 10 @ 10:49:28 MYT
(User Info | Send a Message)
Mangkuk ayun tu semua org kaya2, pihak berkuasa bagi nasi bungkus dibuangnya dlm tong sampah. Tak standard kunun. Ada yg semboq MPAJ pasai tak angkut barang dia...awat dia ingat MPAJ tu makan gaji kerja angkut barang mak bapak dia??



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ocean on Wednesday, December 10 @ 10:55:37 MYT
(User Info | Send a Message)
dah....dah... dah....tak ayah kite2 semua buat dosa kering kat sini memperkatakan mike yg tak mengenai sape2 ore kaye kan,mane nak kenai ore2 biase nie, hatta tak kenal Allah swt (bg yg ngaku islam ?) lebih baik le kite2 semua tngk ape yg akan kite hdpi di tahun dpn & thn yg mdtng- ekonomi kite thn dpn mcm mane weh ???? dngr ctre akan jd lebih tenat dr thn nie... so mcmane kite AKAN HDAPINYE NATI ? mike2 kat internasional hill tu.... biarkan...biarkan... mike.. kite2 ni nak kena INGAT-INGATLAH...



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ilhamghaz on Wednesday, December 10 @ 10:59:17 MYT
(User Info | Send a Message)

Anda semua berhak untuk marah pada mamat meroyan tu....dulu saya simpati nasib mereka tapi selepas dia marah pd YB Azmin, sy pasti ramai yg menyumpah pd dia termasuk juga saya. Melayu hampeh tak sedar diri dan tak bersyukur, dia lupa berapa banyak rumah orang miskin yang telah dirobohkan oleh pihak berkuasa tapi kali ini tiba giliran dia tuhan sendiri yang robohkan..sendiri fikir la.
Tv3, Astro awani, Tv1...dll...memang dari awal peristiwa ini tak pernah adil sume main politik siarkan laporan, berpihak pada kerajaan BN, tak pernah interview MB Khalid dan YB PKR, PAS.... tetapi ada ke dia interview Siti Norhaliza dan Datok K..cerita pasal nasib saudara dia yang tinggal atas bukit tuu...bodoh!!
Orang yang suka duduk atas bukit ni cuma orang bukit je...bukan orang yang maju, tapi di sini orang kaya pulak suke duduk atas bukit dah la atas tanah pokok getah plak tu... lagi kena tipu status tanah...haha.. memang bodoh la orang kaya atas bukit tu. Kat kg malu duduk dalam pokok getah..tapi di kl sanggup beli atas tanah kebun getah. Konon glamour la duduk atas bukit macam orang asli tuu...sapa yang suruh hidup asing-asingkan diri dari masyarakat biasa hidup dalam hutan simpan tadahan air....
Di beri tempat tinggal sementara di dewan dan sekolah tak nak...segan makan nasi bungkus..ada la dua orang yang sanggup tapi ramai gak yang dapat offer duduk kat hotel atau yang pegi sendiri tinggal di hotel, itu la perangai orang kaya bukit yang sombong bodoh. Haa..sekarang baru padan muka baru global dan antarabangsa masalah dia orang niiee...biarkan dia fikir sendiri.
Bank,Hotel...dll..banyak ambil kesempatan sebab mangsa banyak duit..jadi ni la masanya dia ambil kesempatan offer pada orang kaya bukit tuu...hahaha.
Sendiri ingat la...kat mana sekalipun kita duduk tuhan berkuasa apa saje..., jangan nak lari dari realiti hidup.
minta maaf laa...Dah tidak ada lagi simpati untuk dia orang...harap semua selamat dah tabah hadapi masalah ini...




Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by soddok on Wednesday, December 10 @ 12:26:58 MYT
(User Info | Send a Message)
oklah tu mamat meroyan tu luahkan kemarahan dia kat azmin ali. cuma bagi azmi, worng time, wrong place lah...mamat ni nak marah kat TUHAN tak buleh sebab dia tak tahu tuhan kat mana...nak marah orang2 kuat UMNO pun tak boleh sebab dah kuar TV...

sekali pikir, mmg patut pun azmin ali kena marah sebab dia tak buleh TAHAN bukit yang runtuh....



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by aewan95 on Wednesday, December 10 @ 12:29:56 MYT
(User Info | Send a Message)
masa beli rumah ...taknak pikir...duit banyak belagak...dah runtuh baru nak marah2 nyalahkan orang lain dan takdir...padahal engkau orang yang pilih dok atas bukit tu buat apa...sesungguhnya Allah itu tidak berlaku zalim terhadap hamba2nya...15 taun dulu dah runtuh dah ....mudah lupa.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by luwie_pencen on Wednesday, December 10 @ 12:57:35 MYT
(User Info | Send a Message)
Nampaknya Khir Toyo hantar wakilnya untuk hentam YB Azmin. Logikya beliau juga harus datang untuk mendengar rintihan mangsa kejadian. Bukankah pembangunan Bkt.Abangsa adalah legasi peninggalan pemerintahannya di Slangor?

Apapaun aku rasa inilahmasanya pemimpin kerajaan dahulu mengambil kesempatan dan TV3 sudah tentu bersedia untuk memberikan kerjasama sepenuhnya.

Walau bagaimana pun sebagai umat Islam, kita harus reda dan bersimpati terhadap mangsa. Berilah bantuan seadanya. Setiap musibah ada hikmahnya.




Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by puyuh on Wednesday, December 10 @ 13:08:50 MYT
(User Info | Send a Message)
Nampaknya boleh buat pepatah baru "Bagai anjing menyalak bukit antarabangsa".



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by YAHAYAMUHD on Wednesday, December 10 @ 13:44:53 MYT
(User Info | Send a Message)
Harap-harap masih ada manusia beriman yang tinggal di Bukit Antarabangsa. Tidak seperti yang dipertontonkan oleh TV3.
Jelas media TV3 ini seolah-olah mahu menjatuhkan air muka YB Azmin Ali.
Tapi TV3 LUPA dan silap langkah. Cubaan nya menonjolkan sikap marah seorang penduduk pada semua orang (YB, Polis, Askar Rela Dll.) secara langsung nya memperlihatkan sikap seorang yang tidak menerima hakikat akan segala bala bencana itu datang nya dari Allah. Tidak beriman kah dia...? Manusia mana pun tidak mahu bencana ini. Tapi Allah telah tentukan ia berlaku di Bukit Antarabangsa.
Ini lah sikap sebenar sebahagian orang-orang kaya kita. Allah beri sedikit dugaan dan cubaan dia tidak dapat menerima lantas orang lain pula yang dipersalahkan.
Sepatut nya perbanyakkan lah muhasabah diri....Apakah dosa-dosa kita/kami/mereka/ sehingga bala bencana ini Allah turunkan. Apakah diri ini sudah melaksanakan tanggung jawab sebagai seorang Muslim.
Bersyukur lah walau pun kena pindah..TAPI nyawa masih selamat..Nadi masih berdenyut..dan WANG mungkin masih banyak lagi dalam bank..JANGAN lah kerana tinggal diatas bukit yang banyak angin...bila bukit runtuh jadi NAIK ANGIN.....
Bila perangai seperti ini diperlihatkan....rasa simpati orang ramai mula bertukar jadi benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by mrLee on Wednesday, December 10 @ 15:51:58 MYT
(User Info | Send a Message)
mereka tu mungkin diberi Kaffarah oleh Allah kerana mungkin sebahgian manusia di sini yang menjadi perancang supaya diroboh rumah penduduk Kg Berembang / roboh Suraui dsb dulu tu...



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by pedas on Wednesday, December 10 @ 18:04:31 MYT
(User Info | Send a Message)
.
.
KITA TANYA SI MAMAT BIOL TU......LU SAPA NAK MARAH2..?
KITA TANYA SI MAMAT BIOL TU......YB AZMIN BUAT KASI RUNTUH KE..?
KITA TANYA SI MAMAT BIOL TU......TIADA PETUGAS KER YG TOLONG..?
KITA TANYA SI MAMAT BIOL TU......INGAT KULI MAK BAPAK KAU KER...?
KITA TANYA SI MAMAT BIOL TU......BERAPA SEN KAU BERI UPAH...?
.
JENIS TAK SEDAR DIRI...
JENIS BODOH SOMBONG...
JENIS BERLAGAK MACAM TOKEH BESAR...
JENIS TAK TAHU BERSYUKUR DENGAN APA YANG ADA...
JENIS MANGKOK HAYONG PUNYA MANUSIA..
.
.
PEDAS CUKUP MELUAT
PEDAS CUKUP MENYAMPAH
PEDAS CUKUP BENCI
.
.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by KualaMedangMan on Wednesday, December 10 @ 22:15:40 MYT
(User Info | Send a Message)
TAHNIAH UNTUK YB AZMIN KERANA MAMPU BERSABAR BERDEPAN DENGAN PROVOKASI TU,KALAU AKU RASANYA DAH KENA PENENDANG MAMAT TU,TAK TAHU APA MOTIF SEBENAR TV 3 SUKU SIARKAN LIPUTAN TU LAMA PULAK TU,HERAN KENAPA MASA PM,TPM DAN BEBERAPA EKOR MENTERI UMNO DATANG TAK DE PULAK YANG BERANI NAK LUAHKAN KEMARAHAN. 



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by lalok52 on Wednesday, December 10 @ 23:01:02 MYT
(User Info | Send a Message)
Sabor  ajalah YB.; Mike ni mungkin dah tak tahu mana timur mana barat.

Jadi dah tak nampak kiblat ataupun memang tidak berkiblat. Maaf terlanjur

Harap bila semuanya dah okay dia orang tahu kiblat tu arah mana



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by Depoman on Thursday, December 11 @ 01:46:50 MYT
(User Info | Send a Message)
Mamat jawa tu satu geng dengan Ketua Kampung di Sepang yang menyalak bila kerajaan PR Selangor nak buat projek ternakan babi secara moden dan tersusun.  Alih2 kantoi pasal dia berkerjasama dengan ADUN Tanjung Sepat untuk usahakan projek ni sewaktu Selangor masih kepunyaan BN.  Ibarat, orang nyanyuk berak di tengah jalan. Bila dah selesai, nak balik kaki terpijak tahinya sendiri.  Mulalah beliau menyumpah angkara siapa berak di tengah jalan sehingga kakinya terpijak tahi.



Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by Dolmat on Thursday, December 11 @ 03:29:01 MYT
(User Info | Send a Message)
Itu laaaaaa ....
depa selalu dok enjoy durian runtuh ....
habuan depa durian runtuh tak kira musim ...

depa semua yg kaya raya dgn dapat duit mudah - sesetengah orang kata 'hot money' = 'dirty money' = duit haramlah tu (tapi depa sendiri ada cop logo HALAL (Jakim) = kira okeylah tu bagi depa  = semuanya okey (signed KhirToyo) .

Sakan punya dok sapu habuan - duit terpijak laa ... duit terjun dari langit laaa .... duit bawah meja laaa .... duit under-counter lah tuh ... hentah hape2 punya komisen pun tak tau.... semua tu hasil dari pakat dok terima duit dari tangan2 yg dok huloq huloq huloq ... mau tak jadi kaya raya ....  jadi nak heran apa? duit sikit punya mewah ... apa lagi? kena dudok di kawasan bukit2 mewah laa ... Bukit Antarabangsa you .... kita boleh dengaq depa punya lagak sombong dgn nak menunjuk2 diri dgn cakap2 seperti:

"which part of KL? tengok alamat I laaa ... Bukit Antarabangsa youuu ..... see la my call-card ... see la my IC .... or see la my MYKAD ... address I di Bukit AntaraBangsa you .... in English = International Hill youuuuu ..... kawasan kite orang tak akan experience itu banjir punya ...will never you ... atas bukit ... tanah tinggi .... mana boleh banjir punya?  macam lu orang yg tinggal di bawah sana tu ... especially dekat dengan Sg Klang Sg Gombak sana tu .... banjir kilat pun we all will never get one you know ....".

Cakap depa semua tu berlagak sombong nak mampuih .... tak mau kalah punya orang di Bukit Antarabangsat tu .....

Patut pun ..... depa dok enjoy terlampau dgn kaya raya dgn duit habuan dari DURIAN RUNTUH  .... jadi LUPA DIRI laa ....
sekali dapat habuan TANAH RUNTUH pulak .... baru PADAN MUKA ...... RASE KANNNNN !!!

ITULAH BERKAT nya kot (KEBERKATAN)  hasil dari habuan DUIT HASIL dari HULOQ BAWAH MEJA ka? hasil dari mcm2 jenis "hot money" or "dirty money" yg cukup rampant dan cukup menjadi2 dikalangan depa yg kroni ka ...yg proxy ka .... yg ada kaitan ka .... semuanya boleh kita lihat sendiri cara dan gaya hidup depa .... sampai banglo2 depa bukan setakat ada swimming pool malah ada 'heli-pad' lagi untuk helicopter landing ... parking ... bayangkanlah ... kalau ada pendapatan gaji bulanan yg boleh menyara life-style macam depa tu .... depa punya gaji bulan-bulan kecik saja ... tapi  ... ELAUN HARAM yg ada logo HALAL yg besaq = DUIT HASIL HULOQ BAWAH MEJA ..... itu yg dok kata DURIAN RUNTUH .....tuhhh... patut depa tu yg mewah sampai boleh ada helipad landing patut kena sama ... baru fair and square .... next turn kot?

PAKAT2 ENJOY SAKAN LAAA DGN DURIAN RUNTUH .....nuuuu?

LAST SEKALI DAPAT HABUAN TANAH RUNTUH ..... BARU PADAN .... RASEKAN!!




Re: Penduduk Bukit Antarabangsa antara bangsa "Sombong dan lupa atau terlupa& (Score: 1)
by ore-klate on Thursday, December 11 @ 19:13:32 MYT
(User Info | Send a Message)
Aku sokong kata2 pedas. Aku sendiri nak kata begitu juga  cuma tak terlintas bahasa2nya. Teruskan........


               
Rintihan..

Sila Klik
30 Dis - Solat hajat diperkarangan kompleks Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu...
Punk Hadhari..

Sila Klik
1 Jan - Pakaian dan stail diorang kat bawah ni jenis apa? Punk ke, Gothik ke, Skinhead ke? Susah beb gua nak menjawab... Inilah Terengganu Bestari!
Kerajaan tetap zalim...

Sila Klik
26 Sept - Hari ini bermula jam 12 tgh, rakyat berkumpul di Masjid Jamek, KL utk menyatakan bantahan mereka terhadap tindakan kerajaan Malaysia menggunakan ISA..
Runtuh lagi...

Sila Klik
6 Dis - satu lagi tragedi tanah runtuh yang dahsyat telah berlaku di Bukit Antarabangsa, Ulu Kelang

* Klip pada pada paparan gambar untuk melihat lebih banyak lagi gambar menarik...


REFORMASI
Tranung Kite
Laman [email protected]
Detikdaily
Buletin Online
klpost.com
Jiwo Kelete
Bukit Besi OnLine
Pemuda Wilayah
Jasin Daily
Pemuda BukitKatil
Kedahlenie..!!
no2 umn0
Utara Online
Siasahdaily
Pahang daily
Sabahdaily
PORTAL
Kampus Negara
Pemuda Seremban
Mahasiswa Kini
ar-Romli
DarulBayan
I Luv Islam
Terjah
Statesman
Buletin Purnama
Sabah Kita
Politic Today
Rakan Usrah
Kelate Kito
Tranung Lening
Perak Bersatu
ANALISIS ISU/BERITA
Tarmizi Mohd Jam
Kopitiam Bang Nan
Pink Turtle
Ahli Parlimen PAS
A.M.K.NS.
Perisik Rakyat
Rozmal Malakan
Republik kata
Go Malaysia
BLOGGER
Roslan SMS Corner
Amin Iskandar @ Black
...penarik beca
A L- H U S S E Y N
Amdang 81
Ketua Perusuh
Tun Telanai
Faisal Tehrani
Ibnu Hasyim
Merah Tinta
Ibrahim Baba
Fudzail
Cucu Mat Kilau
Anak Bapa
Cikgu Nuriís Online
Drs Idham Lim
Attakiri
Abu Ayysah
Suhaimi Taib
Redhuan D. Oon
Jed Yoong
Aktivis Nora
Dr. Hj. Hamirdin
Malaysia Waves
Sofi Wahab
Telahan Politik
Aduka Taruna
Blues Whereha
Nik Abdul Nik Aziz
Suhaizan Kayat
jahilGoBlog
Edyesdotcom
Bulan Penuh 2012
Lagenda Buta
Orang Klawang
Tok Pijat
Zahid Yusof
Taranama
Boneka, Penyu & SPR
Dr. Lo Lo
Jamaludin Md Isa
Helang Jagat
Meli Kapak Jangak
Hishamuddin Rais
Che Kamala
Rusli Islam
Ahmad Fadhil
Eddie Putra
Amirulreza
Rosli Salem
Tempe Goreng
Sokong PR
Janggut
Wan Nordin Yaacob
Betul Ka?
Lanh14
LAWAN ARUS
Tun Dr Mahathir
UMNO-Reform
Kadir Jasin
Sang Kelembai
Arah Kita
Rockys Bru
Screenshots
Mahaguru58
Kuda Kepang
Kickdefella
Jawatankuasa Ad-Hoc
Kuda Ranggi
Putera Maya
TAK AKTIF
Kelantankini
Ukhwah.com
Seberan
Adnan Ibrahim Al-Binjari
Media Islam
Ekonomi Islam
Akan dikeluarkan...
AKHBAR
Harakah Daily
Suara KeAdilan
Malaysiakini.com
Agenda Daily
Malaysia Today
Bernama
Utusan Melaysia
Berita Harian
Harian Metro
Berita RTM
The Star
The Star Melayu
Malaysia Insider
Sinar Harian
Kosmo
Siasah
Wasilah Online
MalayaDaily
Newskini
WEBBLOG POLITIK
Apa Ada Pada Nama
Mai Bincang-bincang
Pemuda Insaf
Al Banjari
Kamarudin Sidek
Desa Kerayong
Peghelih La...
Lord Azaab
Ilham Najmi
nakmarah...marahlah!
Barisan Untuk Rakyat
ASAM lambunau
Hashim Habeed
Ilmuan
Cenangau
Minta 5 Minit
Tawan Pekan
Tak Gedebe
Penawar Rindu
Beras Terpilih
Kuda Trojan
Seri Iskandar
Warta Nasional
Kembara Salik
PakNgah 70
Jendela Hikmah
Pemuda PAS Sura
Hasbullah Pit
syifa arjuna
..harapan tidak buta
In Deep tots
Forum Maya Intelek Muda
Selangor Today
Wartawan Rasmi LR
Hikayat Putera Batu
Alahai-Apa-Ni
Lot 250
Pengembara Jalanan
Anak Bapak
An Nasru
Harapan Baru
Ustaz Muktar
Mejoh
Silembiks
Talkjanz.com
Anak Kecil Main Api
FadhilNor & Rakan
Dr Speaker
Pancak Bicara
Rencana Rakyat
Tukul Besi
Bumi Perak
Anak Reformasi
DPP Gombak
WEBBLOG CP
Bukan Kerana Nama
Mohd Nasir
Tau Takpe
Kerabu Bersuara
Harapan Malaysia
Berfikir Dengan Waras
Barisan Rakyat
Demi Membela Islam
Skuad Batu Caves
Al Brangi
Beras Melaka
al-Futhuhat
WEBBLOG UMUM
Fikir2 Renung2
Jiwa Kita Merdeka
Ikan Pekasam..
Hembusan
Rampai Seri
Kereta Mayat
Syakur Ibrahim
Zulzaidi
Bangkit Dgn Sebuah Cita
SetiapKejadiahBerhikmah
Fi Thorikillah
Harisfadila.com
Unpublished Notes
Kami Perihatin
HalimIslam
Maliki Xp Blog
Sosialis Kanan
Ikatan Ilmu
Runtuh Kebatilan
Peduli Rakyat
Malaysia Tanah Air Ku
bawean termenung
Topeng Sakti
Ibnu Mustafa
Abu Bahsyir Al Muqry
Gaya Peneroka
Ustaz Amin
Cili Merah
Hati Sufi
WEBBLOG B.I.
My Game
Juctice4all Kuantan
Pakatan Rakyat
729 NO ISA
Kata Tak Nak
Angin Perubahan
KakiBlog
Harism Ibrahim
Barking Magpie
FORUM @ e-GROUPS
Forum Gerak Reformasi
Guru Reformasi Online
Forum UMNO-Reform
Halaqah.Net
Shoutus Syabab
E-Minda Kita
IZ Forum Cak
Forum Al-Tawbah
PARTI POLITIK
Parti Islam Se-Malaysia
Pemuda Pas Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Dewan Ulamak Pusat
PAS Kelantan
PAS Kedah
PAS Negeri Sembilan
PAS Penang
PAS Melaka
PAS Selangor
PAS Pahang
PAS Johor
PAS N. Sembilan
PAS Perak
PAS Kedah
PAS Sabah
DPP Kelantan
DPP Johor
DPP N9
DPP Sarawak
DPP Pahang
DPP Kedah
DPP Penang
DPP Perak
PAS Bukit Bendera
PAS Johor Bahru
Pas Jelebu
PAS Bangi
Pas Subang
Pas Batu
PAS Bakri
PAS Parit Buntar
DPPK Bagan Datoh
Pemuda Pengkalan Chepa
DPP Padang Serai
DPP Pasir Gudang
DPP Wangsa Maju
DPP Kuala Trg
DPP Sik
DPP Demit
DPP Kemaman
DPP Pengkalan Chepa
DPP Rompin
DPP Putrajaya
DPP Lumut
DPP Padang Besar
DPP Jerantut
DPP Muadzam Shah
DPP Besut
DPP Jempol
DPP Maran
DPP Gombak
DPP Pertaling Jaya Sel
MTD Guchil
MTD Peramu Jaya
MTD Tg Lumpur
MTD Pulau Tawar
MTPD Sura
PAS Mengkebang
PAS DUN Jeram
Dar At-Tarbiyyah
CP Bandar Bukit Mahkota
Pemuda PAS Rasa
Pemuda PAS Jln Yadi
PAS Caw. Shah Alam 2
Lajnah Pekerja
KeAdilan Rakyat
Angkatan Muda KeAdilan
Keadilan Johor
AMK P. Pinang
KeAdilan Sri Gading
Keadilan Batu
AMK Batu
AMK Serdang
DAP
PERTUBUHAN/NGO
P.U.M.
Aliran
Suaram
Fomca
Muslim Consumer
Darul Izzah
Halal Jakim
Amal Malaysia
Jabatan Amal
Jabatan Amal 2
PASTI Kelantan
Tunas Islam
Nisa W. Persekutuan
Nisa Negeri Sembilan
Nisa Pekan
BERSIH
Bersih N9
GERAK
Pemuda Bersamamu
Skuad Waja Terengganu
MAMPAT
GAMIS
Khidmat Meru
PIMPINAN
PIMPINAN PAS
Nasharudin Mat Isa
Husam Musa
Mustafa Ali
Mohamad Sabu
Dr. Mohd Hatta
Haji Mahfuz
Mahfuz Omar II
Khalid samad
Dr. Syed Azman
Ust. Ahmad Awang
Dr. Lo Lo
Iskandar Abdul Samad
Drs. Khalil Idham Lim
Ustaz Nasir Zakaria
Dr. Halimah Ali
Subky Latif
Herman Samsudeen
Adly Zahari
Azizi Abdullah
Aiman Athirah Al Jundi
PIMPINAN PKR
Anwar Ibrahim
Azmin Ali
Tian Chua
Zulkifli Noordin
CheguBard
YB Fuziah Salleh
YB Mohammad Fairus
PIMPINAN DAP
Lim Kit Siang
KM - Lim Guang Eng
MP @ ADUN
N17 Gombak Setia
P99 Ampang
N19 Bukit Antarabangsa
Hulu Langat
N18 Bukit Payung
MP Kapar
Adun Titi Serong
Adun Chempaka

Semua YB Pakatan...
WEBSITE/LINK BARU..
ApSeReNaPeTe
Keadilan Bayan Baru
Satu Pentafsiran
DPP Temerloh
Pasti Temerloh
Pasti Az-Zahra
N25 Bukit Selambau
Pena Perjuangan
Jangan Beli
Kembara Minda
Blogger Wawasan
Web Panas
Sekondakhati
Sidang Online
Corong Kita
Dr. Zulkifly Ahmad
DPP Kuala Langat
Blog Rantau
Hanafiah Ahmad
Limau Tambun
YB Dr. Nik Mazian
DPP Serdang
PP Sarawak
Mengejar Cahaya
Markaz Ehsan
al-Kerohi
Zul Mamak
sya~reformis
KopiCyber
AUDIO & VIDEO
WebRTV PAS
Terengganu Kini
WTV8 Altenatif
TV PAS
TVceramah
MyKuliah.Com
Grapes Nasyid
Siput Online
Pesan Untuk Umat
Amal Makrof
Hoh..?
Keadilan TV
TKOdaily
Kelab Greenboc
WorldTV
TV Utara
Kuliah Mazhab Akidah
Debat parlimen
Video Politik
Media Rakyat
Kuliah.net
Thinking Of Life
Malayaku
You Ceramah
TV Pakatan Rakyat
Al-Muttaqin TV
BICARA AGAMA
Ust Nasrudin
Zaharuddin.Net
Ustaz Muda
Ilmu & Ulama
Mesra Rakyat
The Rise Of Islam
Al-Bakistani
Al-Ahkam
SaifulIslam.Com
Harun Yahya
Jarum Emas
Tasek Pauh
Shamatun
Surau 2Faber
Sapaan Makrifat
Selak
Anda Tanya Saya Jawab
Isu Semasa Islam
Warisan Nabawi
Sampaikan Satu Ayat
Darul Mujahidin
Dr. Mohd Asri
Kebenaran Dari Allah
Ummah Online
Santapan Minda Pejuang
Ustaz Azhar Idrus
Akidah Alul Haq
Raja Ahmad Mukhlis
LUAR NEGARA
Republika Online
Kompas Cyber Media
Al Jazeera (English)
Al-Sofwah.or.id
Khalifah.com
Kavkazcenter.com
Al Manhaj
Majalah Ummi
Pattani Darulsalam
DUNIA ISLAM
Satu Umat
Al Muslimin
Suara Anak Muda
UMUM/LAIN-LAIN
Zulkiply Harun
Quran Online
Quran Flash
Laman PendidikanMY
Portal Pendidikan
Laman Emjay
Lowyat Net
Health Tips
Aiman Ku
Pondok AnNur
Nusa Mahsuri
Grafik Photoshop
Pondok
Karyawan Perak
Karya Cipta
DuniaICT
Pasir Puteh
Al-ahnaf Khat
Dunia Rossem
JARINGAN
Jaringan A Athoullah
My Jalinan
Sabilillah
Skoodeng
Calon & Blognya
Link Pas Sana-sini
Sopo Sentral
Shidinar Net
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

 
PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKD
(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN DUNGUN, TERENGGANU DARUL IMAN)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)


©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel :
[email protected] atau Webmaster : [email protected]

Lot 3672, Bangunan PAS Kawasan Dungun,
Kg. Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu.
Tel/Faks : 09-848 5001

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.