Tips Menggunakan Antivirus Kaspersky Percuma Seumur Hidup
Tarikh : Wednesday, March 25 @ 06:29:54 MYT
Topik : Teknologi & ICT


Siapa disini yang minat dengan antivirus Kaspersky? Tidak kiralah sama ada KAV or KIS, mana-mana pun boleh dan yang penting dari kasperky lab.

Ada yang berminat?

Jika ada, disini ada 1 berita gembira untuk anda. Selama ini anda menggunakan antivirus tersebut dengan key yang anda beli atau anda cari di internet?? Jika beli memang xmahal mana pun, lingkungan RM50 sahaja. Saya bukan tidak mampu nak beli, tetapi cara ini memudahkan saya sahaja. hehe.. siapa yang tak mahu jika percuma kan?

Tidak perlu risau, cara yang cukup mudah supaya anda boleh menggunakan Kaspersky seumur hidup secara percuma. Kini tidak perlu crack, tidak perlu patch. Cuma sedikit keberanian bermain dengan local machine sahaja.

Caranya sudah saya siapkan didalam 1 notepad, panjang juga nak paste kat sini, jadi kalau dalam notepad, anda boleh simpan dan gunakan lagi pada masa akan datang. Ini kerana anda memerlukan tips ini untuk selama-lamanya. Jadi anda download dan simpan ditempat yang mudah untuk dicari.

Tips ini juga dalam bahasa Melayu, mudah untuk difahami. Jadi nak cuba??  Ingin dapatkan tips tersebut? Lihat posting asal di http://solehpolysas.blogspot.com/2009/03/tips-menggunakan-antivirus-kaspersky.html


Diterbitkan oleh :
Lajnah IT, DPP Kawasan Dungun, Terengganu
http://www.tranungkite.net/
Email : [email protected] atau : [email protected]
Pandangan dalam laman ini tidak semestinya menunjukkan sikap DPPKD
(Dewan Pemuda Pas Kawasan Dungun, Terengganu)
This article comes from Tranungkite Online V8
http://www.tranungkite.net/v8
The URL for this story is:
http://www.tranungkite.net/v8/modules.php?name=News&file=article&sid=3901