Ke Laman Tranung Kite Balik Semula Pada Paparan Utama Hantar Artikel Forum Borak Siber Jalinan Siber Fhoto Album Hubung Kami ...

   SALURAN BERITA ALTERNATIF ANDA     
Teladan  ·  Penulis  ·  TKOBlog  ·  KelabTKO  ·  e-Groups  ·  WebRTV  ·  Iklan  ·  TKO Versi 7  ·  Exit
Masuk/Login @ Daftar sebagai ahli baru

Advertising/Iklan

Skim pembiayaan koperasi

Al-Bai  Bithaman Ajil Tanpa Penjamin

Langsingkan badan selamat dan semulajadi selama 30 hari

Rawatan Tradisional Secara Islam

Bengkel Kereta anda dengan harga berpatutan

Smart Learning Skor A

CD ayat-ayat suci AlQuran Al-Rogyah Alyare'yah

Sihat Secara Semulajadi

Memiliki Perfume Egyptian Potion

ceramah terkini

Alphalipid

REVOLUSI Penjagaan KERETA

Minyak Wangi tanpa Alkohol - Pengedar diperlukan!!

Al Quran Digital

MLM berasakan buah manggis (VeMMA)(Vemmabuilder)

Lambang Lelaki Sebenar

Seminar e-Book

Krim untuk lelaki virile for men

jus manggis vemma

penapis air fnr2u

Rumah burung layang ingin dijual

MACAM2 ADA seperti produk sarang burung, DCL, Naco, Slim it yourself dan lain2 lagi...

Produk Jus Manggis Vemma

Ziarah Yaman

Penawar Masalah Mata

10 Ribu produk affiliate oleh ClickBank

Coklat Minda

Layari Qasseh-Design Online Shop

Register ONLINE sekarang!

Nasrin Ibtisam Enterprise: e-Catalog

EXTRA INCOME, DAFTAR PERCUMA

www.labonda.com - LaBonda Collection

www.iluvislam.com

Program Didik Fitrah

Ceramic Busines Club, pemborong barang2 seramik

jom kita boikot barangan yahudi.sokong produk islam

Melicinkan Perjalanan Kenderaan Anda

kelab Jutawan

Mengatasi Masalah Kelakian Anda

Kursus Penternakan Lintah!

- HANYA RUANG IKLAN INI SAHAJA MASIH ADA KEKOSONGAN

Modules
 Asas Laman
    · Home
    · AvantGo
    · Feedback
    · Forums
    · iklan
    · livep2p
    · Private_Messages
    · Shout_Box
    · Stories_Archive
    · Surveys
    · tkofm
    · Top
    · Video_Stream

 Tambahan
    · Arkib 2005
    · GuestBook
    · Mega Links
    · Tempah Iklan
    · Peta Laman

 Peranan Anda
    · Hantar Aktiviti
    · Tambah Download
    · Tambah Links
    · Beritahu Kawan
    · Komen/Cadangan
    · Kaji Selidik
    · Catat GuestBook

 Ahli Berdaftar
    · Hantar Artikel
    · Akaun Anda
    · Mesej Peribadi
    · SMS Percuma

 Khidmat Kami
    · Download
    · Webs Link
    · Waktu Solat
    · Kalendar Aktiviti
    · Papar Shout Box
    · Web Video

 Radio & TV
    · TKO.fm
    · TKO.tv
    · WebTV1
    · WebTV2
    · KTV
    · WTV8
    · TVPAS
    · WebRTV

 Bantuan & Info
    · Dasar Kami
    · FAQ
    · Tips Webs

Akhbar Hari Ini
Perhatian : Sekadar baca sahaja, percaya? itu kena fikir dahulu.

Isnin, 4/5/2009

  Speaker mohon Sultan Perak tangguhkan sidang DUN
  Bekas Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak didakwa lagi
  7 sampul surat tender Toyota Camry diterima
  Rakyat penanda aras utama KPI - Najib
  Mesyuarat bincang isu agama anak tidak lama lagi
  Hafiz lepas dan bukan letak jawatan Ketua Pemuda Pas
  Kuala Lumpur dipilih menjadi tuan rumah KLCIC
  Dadah dalam kontena tak mungkin RM1 bilion - Musa
  Penjawat awam terbaik dihantar melanjut pelajaran
  Hanya ulama profesional layak untuk Presiden, Timbalan Presiden Pas
  Mahkamah Tinggi benar prosiding batal keputusan KDN
  4,000 kakitangan awam dijangka hadir sambutan Hari Pekerja
  Jangan buat kacau minta Pas letak calon di Penanti
  Asas ikatan kesetiaan dan bai'ah dalam sektor awam.
  Pro-Anwar dibidas
  500 mat rempit diperiksa
  GLC ternak ayam hapus monopoli
  Syabu satu kontena bernilai RM200j dirampas?
  Teruskan bina jambatan bengkok
  ‘Telah lama dipersetujui, ia tidak perlu diubah’
  Biar muktamar tentukan siapa layak
  Pas Selangor akui gagal penuhi tuntutan ahli
  Perlis mahu ulama isi jawatan tertinggi
  Tidak ada dalam perlembagaan – Pas Melaka
  Demi maruah parti
  BN tidak perlu bertanding
  Keputusan letak jawatan Manoharan 4 minggu lagi
  Penanti: Hadi ulangi sokong calon PKR
  Kaji semula keputusan– Dr. Mujahid
  Zambry lapor polis tuduhan ADUN Titi Serong
  Saya tidak tahu langsung spekulasi Soi Lek - Tee Keat
  3 lagi kes H1N1 dikesan
  Babi dijangkiti virus H1N1 di Kanada
  50 rakyat Mexico diasing
  FBI peralat pelajar Islam di Amerika Syarikat
  Pakistan tubuh mahkamah rayuan Syariah
  Sri Lanka kritik negara Barat
  Sondhi dakwa pegawai tentera terlibat
  WHO elak umum tahap wabak
  Zoo musnah 3 babi hutan
  Jurulatih NFL patah tulang
  ADB sedia bantu negara Asia hadapi H1N1
  Ayah mahu pelihara anak
  Pekerja bagasi enggan punggah beg
  Antasari nafi terlibat kes bunuh
  Selatan Australia larang guna beg plastik
  Pencuri tersangkut atas bumbung

Ranking TKO
Rebutlah ranking ini... © 2004 Tranung Kite

Chit Chat

Only registered users can shout. Please login or create an account.

Meja Online #
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: john11
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 25153

People Online:
Visitors: 0
Members: 0
Total: 0

@TKO..

Current Poll Results

Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & Sains meningkat. Anda percaya?

Tidak sekali80 %80 %80 % 80.42% (2958)
Entahlah13 %13 %13 % 13.65% (502)
Ya saya yakin keputusan tersebut5 %5 %5 % 5.93% (218)

Total Votes: 3678


[ Voting Booth | Other Polls ]

Last 5 Surveys at Tranungkite Online V8

 Berapa user/nickname anda di TKO? (933 votes)

 Adakah anda setuju dengan keputusan Sultan Perak? (13400 votes)

 BN merasuah, menculik & membeli Adun PR Perak. Pandangan anda, adakah Kerajaan PR tergugat? (2023 votes)

 Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & Sains meningkat. Anda percaya? (3678 votes)

 Calon PAS Pilihan Raya Kecil Parlimen Kuala Terengganu Pilihan Anda? (12904 votes)


"Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & Sains meningkat. Anda percaya?" | Login/Create an Account | 20 comments
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by curut on Saturday, January 03 @ 21:14:39 MYT
(User Info | Send a Message)

Semua tu sandiwara dan main wayang Hishammudin.


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by govermenator (i-hate-Akademi-Fantasia-supported-by-UMNO) on Sunday, January 04 @ 09:44:53 MYT
(User Info | Send a Message)

tahun dpn, PMR akan menurun sebab takda tahun penting buat parti BN, masa isu PPSMI kuar dlu pembangkang ckp PPSMI tak releven, so Hishammudin buat2 la keputusan MAth and Science mcm tinggi.


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by kembara_putih on Sunday, January 04 @ 17:57:39 MYT
(User Info | Send a Message)

Markah lulus boleh diubah dgn mudah sekali. Dgn 1 arahan dr Menteri Pelajaran kepada ketua pemeriksa maka keluar la result yang mcm ni..


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by elgoog on Sunday, January 04 @ 21:45:40 MYT
(User Info | Send a Message)

kalau nak ukur kemapuan pelajar menjawab dalam B.Inggeris sediakan soalan dalam B.Inggeris sahaja jangan dwibahasakan soalan.Bahalloollll, bengooong. tongoong betul!!!!!!!


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by kimiko on Sunday, January 04 @ 22:25:33 MYT
(User Info | Send a Message)

subjek bahasa english pun dapat c atau d macam mana nak jawab subjek sains dan math dalam bahasa inggeris. cik gu yang ajar pun tak faham....


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by MoSE on Monday, January 05 @ 10:40:01 MYT
(User Info | Send a Message)

Assalamualaikum...

Kerajaan telah menipu pelajar dan ibubapa pada hakikat yang sebenar dari segi pencapaian  peratusan keputusan UPSR tempoh hari.

Jika kita merujuk kepada statistik atau carta yang dikeluarkan kementerian, tidak menjelaskan sistem gred yang sebenar. Adalah amat mudah untuk meningkatkan statistik, apa yang perlu adalah menurunkan markah pengredan.

Sistem Gred perlu diperjelaskan kepada umum. Apakah mendapat 70% markah sudah cukup untuk mendapat A ini mengambarkan kualiti pelajar telah merosot dengan nilai pencapaian pelajar sebenar. Ini adalah penipuan yang jelas kepada pelajar. Menilai dengan tidak tepat. Kita bimbang sedikit masa lagi, akan bertambah2 graduan yang tidak berkualiti pada masa hadapan. Kementerian berlaku zalim dalam hal ini bagi menegakkan dan mengiyakan pencapaian melalui PPSMI itu benar.

Jika kementerian benar2 telus, dedahkan sistem gred sebenar kepada masyarakat.

Wassalam


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by gobledegook on Monday, January 05 @ 19:49:17 MYT
(User Info | Send a Message)

diberitakan(tak tau la sahih ke tak) dwi bahasa akan diteruskan sehingga tahun ini 2009, nape? ada takut ke nak wat english semua? takut budak2 kampung, budak2 yg skolah kat post2 org asli dapat markah 100 ke dgn english?


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by isa on Thursday, January 08 @ 12:20:25 MYT
(User Info | Send a Message)

Biasa lah 2, kalau kerajaan bn buat apa pun mesti berjaya, contohnya rasuah, merompak harta rakyat, menipu rakyat, tolak islam dan lain2 kebathilan semuanya jadi kebanggaan hinggakan ramai rakyat yang jahil menyokongnya.



Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by seliparburuk on Thursday, January 08 @ 23:11:45 MYT
(User Info | Send a Message)

Aku cikgu, pemeriksa kertas aku tau la woi. semua ni temberang je. ngajor budak bandar pun lingkup sains, apatah lak luar bandar.


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by laksamana3 on Friday, January 09 @ 18:01:04 MYT
(User Info | Send a Message)

Apa pun yg diucapkan oleh para menteri waima ketua cawangan seklai pun, sudah tidak lagi boleh dipercayai.Inilah akibat nya, bila terlalu kerap sgt menipu dan memutar belit kan kenyataan hanya kerana mahu kan sokongan dan menjaga nama baik parti maka kami hanya mencebik kan sahja! Kesian anak aku yg duduki darjah 2 sekarang ini,soalan dalam bahasa ingeris.

Org UMNO tak berfikiran positif,tak mengunakan akal yg dikurniakan tuhan,bayang kan anak2 kita bkn sahja harus belajar disekolah kebangsaan,sekolah ugama dan seterusnya belajar al quran.

Tidak cukupkah dgn beban yg diberikan oleh kerajaan pimpinan UMNO yg banggang sebanggang nya.


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by bendahari on Friday, January 09 @ 21:47:07 MYT
(User Info | Send a Message)

sepatutnya krjn skarang ni perlu buat polls bg guru2 untuk menentukan keputusan PPSMI diteruskan atau tidak. Tgok apa pndapat guru2 seluruh Malaysia ttg PPSMI sbb meka lah yang menjalankan projek yang tak betul ni.


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by awang_jagat on Saturday, January 10 @ 00:51:38 MYT
(User Info | Send a Message)

mana pak menteri tahu pelajar jawab dalam bahasa inggeris... baca bahasa melayu kata jawab dalam inggeris... klu matematik..zaman aku ilmu hisab... 100 x 100 = .............. tu figure tu nak kata inggeris ke melayu tu.... klu dapat jawab kata guna inggeris klu tak bahasa melayu laa tu... apa punya benggap...

lagi satu... bahasa inggeris yang untuk bahasa pun ada yang lingkup.... ini jawab bahasa inggeris dalam matematik yang banyak pusing bahasa boleh dapat A.... guna bahasa melayu pun ada yang tak faham....eeeiii... tak faham aku....

klu betul sangat bahsa inggeris tu berjaya sangat tahun 2009 guna sepenuhnya bahasas inggeris...kita tengok keputusan... tapi tak leh jugak... nanti betul 5 dapat A betul 4 dapat B betul 3 dapat C betul 2 dapat D klu betul satu aje baru tak lulus.... hancur laa bebudak cam nie...

Cakap inggeris tak betul.... nak faham inggeris pun hancur...alih alih dapat A... ada akai kaa...logik ke ni.... lu pikir la sendiri...


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by fakhris on Tuesday, January 13 @ 07:26:39 MYT
(User Info | Send a Message)

Kalau anak tuan-tuan ponteng sekolah selama 2 bulan semasa tingkatan 3 selepas tu berpindah sekolah dan masih lagi ponteng dan hanya mengambil peperiksaan PMR tanpa belajar. Dan walau dia membuat perkara yang sama semasa tingkatan 1 dan 2. Tuan-tuan tidak perlu risau kerana dia sudah pasti akan lulus sains dan matematik. Tetapi awas mungkin dia akan gagal matapelajaran KHB, sejarah dan yang tidak menggunakan bahasa Inggeris. Oleh itu cadangkan kepada kerajaan supaya menjalankan pulak program PPKHBI Pengajaran dan Pembelajaran Kemahiran Hidup Bersepadu Dalam bahasa Inggeris. Itu yang berlaku kepada anak murid saya, saya bersyukur kerana mengajar sains kerana keputusan pasti akan terus 100%. Tapi adakah itu tujuan dan tumpuan kita dalam mendidik...tahniah dato seri hishamudin kerana berjaya memperbodohkan rakyat. Tapi bukan selamanya orang kampung akan percayakan cakap gembala kambing yang meminta tolong kerana kambingnya dibaham serigala walau sebenarnya tidak... 


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by fadale ([email protected]) on Wednesday, January 21 @ 12:08:48 MYT
(User Info | Send a Message)

hishamudin cuma fikirkan org bandar sahaja..
bagi pelajar sekolah luar bandar akan jadi beban yang berat untuk belajar dalam bahasa inggeris.. guna bahasa melayu pun belum tentu bagus klu b.i lagi la..

kasihanilah pelajar2 luar bandar kita..


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by Syukrron on Friday, January 23 @ 21:36:23 MYT
(User Info | Send a Message)

Saya tak percaya lansung, pelajar saya pun terkejut dan tak percaya dia lulus Sains ( gred D).  Tiap kali ujian mereka tak baca soalan pun terus hitamkan jawapan.  Markah harap pada kertas objektif je. Nasib baik tembak mengena. Selalunya mereka ni dpt paling tinggi pun 10 atau 11 markah dari 40.Fikir2 kan lah. ( Ini sekolah dekat ngan KL tau)


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by OrgKgKu on Saturday, January 24 @ 15:54:52 MYT
(User Info | Send a Message)

satu lagi keajaiban era Be End†


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by mentah_politik on Monday, January 26 @ 15:21:03 MYT
(User Info | Send a Message)

kadang2, english power bagai nak rak pun baca jurnal sains tak lepas. aku dah tgk banyak kali dah. yg penting penguasaan, dan kalau nak kuasai, di peringkat awal, kena dlm bahasa yg budak2 senang paham, yakni bahasa ibunda. dan aku ulang, kuasai, bukan main belajaq nak dapat A. takat nak dpt A, esok exam mlm ni study pun InsyaAllah dpt A.


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by nazzle on Thursday, January 29 @ 16:31:10 MYT
(User Info | Send a Message)

aku heran result exam zaman sekarang, banyak budak dapat bagus≥...zaman aku sekolah ada 2,3 kerat jer... sekarang baru aku tau, depa dah rendahkan gred untuk dapat A...kerajaan penipu... http://www.tranungkite.net/v8/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5025&postdays=0&postorder=asc&start=90


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by vespaburuk on Thursday, January 29 @ 23:56:56 MYT
(User Info | Send a Message)

Memang betul keputusan tu adalah sendiwara politiok UMNO. Anak Hishamuddin tu yg sebenarnya bodoh. Aku dengar Hishamuddin tu anaknya memang bodoh tapi dia paksa cikgu bubuh markah tinggi untuk anaknya.


Re: Keputusan PMR 2008 cukup cemerlang. Subjek Maths & S (Score: 1)
by betulsokmo on Wednesday, February 18 @ 21:56:35 MYT
(User Info | Send a Message)

cemerlang guane hok dok panda eng buleh A

               
Rintihan..

Sila Klik
30 Dis - Solat hajat diperkarangan kompleks Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu...
Punk Hadhari..

Sila Klik
1 Jan - Pakaian dan stail diorang kat bawah ni jenis apa? Punk ke, Gothik ke, Skinhead ke? Susah beb gua nak menjawab... Inilah Terengganu Bestari!
Kerajaan tetap zalim...

Sila Klik
26 Sept - Hari ini bermula jam 12 tgh, rakyat berkumpul di Masjid Jamek, KL utk menyatakan bantahan mereka terhadap tindakan kerajaan Malaysia menggunakan ISA..
Runtuh lagi...

Sila Klik
6 Dis - satu lagi tragedi tanah runtuh yang dahsyat telah berlaku di Bukit Antarabangsa, Ulu Kelang

* Klip pada pada paparan gambar untuk melihat lebih banyak lagi gambar menarik...


REFORMASI
Tranung Kite
Laman [email protected]
Detikdaily
Buletin Online
klpost.com
Jiwo Kelete
Bukit Besi OnLine
Pemuda Wilayah
Jasin Daily
Pemuda BukitKatil
Kedahlenie..!!
no2 umn0
Utara Online
Siasahdaily
Pahang daily
Sabahdaily
PORTAL
Kampus Negara
Pemuda Seremban
Mahasiswa Kini
ar-Romli
DarulBayan
I Luv Islam
Terjah
Statesman
Buletin Purnama
Sabah Kita
Politic Today
Rakan Usrah
Kelate Kito
Tranung Lening
Perak Bersatu
ANALISIS ISU/BERITA
Tarmizi Mohd Jam
Kopitiam Bang Nan
Pink Turtle
Ahli Parlimen PAS
A.M.K.NS.
Perisik Rakyat
Rozmal Malakan
Republik kata
Go Malaysia
BLOGGER
Roslan SMS Corner
Amin Iskandar @ Black
...penarik beca
A L- H U S S E Y N
Amdang 81
Ketua Perusuh
Tun Telanai
Faisal Tehrani
Ibnu Hasyim
Merah Tinta
Ibrahim Baba
Fudzail
Cucu Mat Kilau
Anak Bapa
Cikgu Nuriís Online
Drs Idham Lim
Attakiri
Abu Ayysah
Suhaimi Taib
Redhuan D. Oon
Jed Yoong
Aktivis Nora
Dr. Hj. Hamirdin
Malaysia Waves
Sofi Wahab
Telahan Politik
Aduka Taruna
Blues Whereha
Nik Abdul Nik Aziz
Suhaizan Kayat
jahilGoBlog
Edyesdotcom
Bulan Penuh 2012
Lagenda Buta
Orang Klawang
Tok Pijat
Zahid Yusof
Taranama
Boneka, Penyu & SPR
Dr. Lo Lo
Jamaludin Md Isa
Helang Jagat
Meli Kapak Jangak
Hishamuddin Rais
Che Kamala
Rusli Islam
Ahmad Fadhil
Eddie Putra
Amirulreza
Rosli Salem
Tempe Goreng
Sokong PR
Janggut
Wan Nordin Yaacob
Betul Ka?
Lanh14
LAWAN ARUS
Tun Dr Mahathir
UMNO-Reform
Kadir Jasin
Sang Kelembai
Arah Kita
Rockys Bru
Screenshots
Mahaguru58
Kuda Kepang
Kickdefella
Jawatankuasa Ad-Hoc
Kuda Ranggi
Putera Maya
TAK AKTIF
Kelantankini
Ukhwah.com
Seberan
Adnan Ibrahim Al-Binjari
Media Islam
Ekonomi Islam
Akan dikeluarkan...
AKHBAR
Harakah Daily
Suara KeAdilan
Malaysiakini.com
Agenda Daily
Malaysia Today
Bernama
Utusan Melaysia
Berita Harian
Harian Metro
Berita RTM
The Star
The Star Melayu
Malaysia Insider
Sinar Harian
Kosmo
Siasah
Wasilah Online
MalayaDaily
Newskini
WEBBLOG POLITIK
Apa Ada Pada Nama
Mai Bincang-bincang
Pemuda Insaf
Al Banjari
Kamarudin Sidek
Desa Kerayong
Peghelih La...
Lord Azaab
Ilham Najmi
nakmarah...marahlah!
Barisan Untuk Rakyat
ASAM lambunau
Hashim Habeed
Ilmuan
Cenangau
Minta 5 Minit
Tawan Pekan
Tak Gedebe
Penawar Rindu
Beras Terpilih
Kuda Trojan
Seri Iskandar
Warta Nasional
Kembara Salik
PakNgah 70
Jendela Hikmah
Pemuda PAS Sura
Hasbullah Pit
syifa arjuna
..harapan tidak buta
In Deep tots
Forum Maya Intelek Muda
Selangor Today
Wartawan Rasmi LR
Hikayat Putera Batu
Alahai-Apa-Ni
Lot 250
Pengembara Jalanan
Anak Bapak
An Nasru
Harapan Baru
Ustaz Muktar
Mejoh
Silembiks
Talkjanz.com
Anak Kecil Main Api
FadhilNor & Rakan
Dr Speaker
Pancak Bicara
Rencana Rakyat
Tukul Besi
Bumi Perak
Anak Reformasi
DPP Gombak
WEBBLOG CP
Bukan Kerana Nama
Mohd Nasir
Tau Takpe
Kerabu Bersuara
Harapan Malaysia
Berfikir Dengan Waras
Barisan Rakyat
Demi Membela Islam
Skuad Batu Caves
Al Brangi
Beras Melaka
al-Futhuhat
WEBBLOG UMUM
Fikir2 Renung2
Jiwa Kita Merdeka
Ikan Pekasam..
Hembusan
Rampai Seri
Kereta Mayat
Syakur Ibrahim
Zulzaidi
Bangkit Dgn Sebuah Cita
SetiapKejadiahBerhikmah
Fi Thorikillah
Harisfadila.com
Unpublished Notes
Kami Perihatin
HalimIslam
Maliki Xp Blog
Sosialis Kanan
Ikatan Ilmu
Runtuh Kebatilan
Peduli Rakyat
Malaysia Tanah Air Ku
bawean termenung
Topeng Sakti
Ibnu Mustafa
Abu Bahsyir Al Muqry
Gaya Peneroka
Ustaz Amin
Cili Merah
Hati Sufi
WEBBLOG B.I.
My Game
Juctice4all Kuantan
Pakatan Rakyat
729 NO ISA
Kata Tak Nak
Angin Perubahan
KakiBlog
Harism Ibrahim
Barking Magpie
FORUM @ e-GROUPS
Forum Gerak Reformasi
Guru Reformasi Online
Forum UMNO-Reform
Halaqah.Net
Shoutus Syabab
E-Minda Kita
IZ Forum Cak
Forum Al-Tawbah
PARTI POLITIK
Parti Islam Se-Malaysia
Pemuda Pas Pusat
Dewan Muslimat Pusat
Dewan Ulamak Pusat
PAS Kelantan
PAS Kedah
PAS Negeri Sembilan
PAS Penang
PAS Melaka
PAS Selangor
PAS Pahang
PAS Johor
PAS N. Sembilan
PAS Perak
PAS Kedah
PAS Sabah
DPP Kelantan
DPP Johor
DPP N9
DPP Sarawak
DPP Pahang
DPP Kedah
DPP Penang
DPP Perak
PAS Bukit Bendera
PAS Johor Bahru
Pas Jelebu
PAS Bangi
Pas Subang
Pas Batu
PAS Bakri
PAS Parit Buntar
DPPK Bagan Datoh
Pemuda Pengkalan Chepa
DPP Padang Serai
DPP Pasir Gudang
DPP Wangsa Maju
DPP Kuala Trg
DPP Sik
DPP Demit
DPP Kemaman
DPP Pengkalan Chepa
DPP Rompin
DPP Putrajaya
DPP Lumut
DPP Padang Besar
DPP Jerantut
DPP Muadzam Shah
DPP Besut
DPP Jempol
DPP Maran
DPP Gombak
DPP Pertaling Jaya Sel
MTD Guchil
MTD Peramu Jaya
MTD Tg Lumpur
MTD Pulau Tawar
MTPD Sura
PAS Mengkebang
PAS DUN Jeram
Dar At-Tarbiyyah
CP Bandar Bukit Mahkota
Pemuda PAS Rasa
Pemuda PAS Jln Yadi
PAS Caw. Shah Alam 2
Lajnah Pekerja
KeAdilan Rakyat
Angkatan Muda KeAdilan
Keadilan Johor
AMK P. Pinang
KeAdilan Sri Gading
Keadilan Batu
AMK Batu
AMK Serdang
DAP
PERTUBUHAN/NGO
P.U.M.
Aliran
Suaram
Fomca
Muslim Consumer
Darul Izzah
Halal Jakim
Amal Malaysia
Jabatan Amal
Jabatan Amal 2
PASTI Kelantan
Tunas Islam
Nisa W. Persekutuan
Nisa Negeri Sembilan
Nisa Pekan
BERSIH
Bersih N9
GERAK
Pemuda Bersamamu
Skuad Waja Terengganu
MAMPAT
GAMIS
Khidmat Meru
PIMPINAN
PIMPINAN PAS
Nasharudin Mat Isa
Husam Musa
Mustafa Ali
Mohamad Sabu
Dr. Mohd Hatta
Haji Mahfuz
Mahfuz Omar II
Khalid samad
Dr. Syed Azman
Ust. Ahmad Awang
Dr. Lo Lo
Iskandar Abdul Samad
Drs. Khalil Idham Lim
Ustaz Nasir Zakaria
Dr. Halimah Ali
Subky Latif
Herman Samsudeen
Adly Zahari
Azizi Abdullah
Aiman Athirah Al Jundi
PIMPINAN PKR
Anwar Ibrahim
Azmin Ali
Tian Chua
Zulkifli Noordin
CheguBard
YB Fuziah Salleh
YB Mohammad Fairus
PIMPINAN DAP
Lim Kit Siang
KM - Lim Guang Eng
MP @ ADUN
N17 Gombak Setia
P99 Ampang
N19 Bukit Antarabangsa
Hulu Langat
N18 Bukit Payung
MP Kapar
Adun Titi Serong
Adun Chempaka

Semua YB Pakatan...
WEBSITE/LINK BARU..
ApSeReNaPeTe
Keadilan Bayan Baru
Satu Pentafsiran
DPP Temerloh
Pasti Temerloh
Pasti Az-Zahra
N25 Bukit Selambau
Pena Perjuangan
Jangan Beli
Kembara Minda
Blogger Wawasan
Web Panas
Sekondakhati
Sidang Online
Corong Kita
Dr. Zulkifly Ahmad
DPP Kuala Langat
Blog Rantau
Hanafiah Ahmad
Limau Tambun
YB Dr. Nik Mazian
DPP Serdang
PP Sarawak
Mengejar Cahaya
Markaz Ehsan
al-Kerohi
Zul Mamak
sya~reformis
KopiCyber
AUDIO & VIDEO
WebRTV PAS
Terengganu Kini
WTV8 Altenatif
TV PAS
TVceramah
MyKuliah.Com
Grapes Nasyid
Siput Online
Pesan Untuk Umat
Amal Makrof
Hoh..?
Keadilan TV
TKOdaily
Kelab Greenboc
WorldTV
TV Utara
Kuliah Mazhab Akidah
Debat parlimen
Video Politik
Media Rakyat
Kuliah.net
Thinking Of Life
Malayaku
You Ceramah
TV Pakatan Rakyat
Al-Muttaqin TV
BICARA AGAMA
Ust Nasrudin
Zaharuddin.Net
Ustaz Muda
Ilmu & Ulama
Mesra Rakyat
The Rise Of Islam
Al-Bakistani
Al-Ahkam
SaifulIslam.Com
Harun Yahya
Jarum Emas
Tasek Pauh
Shamatun
Surau 2Faber
Sapaan Makrifat
Selak
Anda Tanya Saya Jawab
Isu Semasa Islam
Warisan Nabawi
Sampaikan Satu Ayat
Darul Mujahidin
Dr. Mohd Asri
Kebenaran Dari Allah
Ummah Online
Santapan Minda Pejuang
Ustaz Azhar Idrus
Akidah Alul Haq
Raja Ahmad Mukhlis
LUAR NEGARA
Republika Online
Kompas Cyber Media
Al Jazeera (English)
Al-Sofwah.or.id
Khalifah.com
Kavkazcenter.com
Al Manhaj
Majalah Ummi
Pattani Darulsalam
DUNIA ISLAM
Satu Umat
Al Muslimin
Suara Anak Muda
UMUM/LAIN-LAIN
Zulkiply Harun
Quran Online
Quran Flash
Laman PendidikanMY
Portal Pendidikan
Laman Emjay
Lowyat Net
Health Tips
Aiman Ku
Pondok AnNur
Nusa Mahsuri
Grafik Photoshop
Pondok
Karyawan Perak
Karya Cipta
DuniaICT
Pasir Puteh
Al-ahnaf Khat
Dunia Rossem
JARINGAN
Jaringan A Athoullah
My Jalinan
Sabilillah
Skoodeng
Calon & Blognya
Link Pas Sana-sini
Sopo Sentral
Shidinar Net
Mega link (link-link yang lain)
* Link laman yang dipaparkan adalah yang aktif sahaja.
Laman tidak dikemas kini lebih daripada sebulan akan dikeluarkan secara automatik..
[Untuk yang lain-lain sila klik Mega Link atau Link Pilihan pada atas Homepage ini]

 
PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & DPPKD
(DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN DUNGUN, TERENGGANU DARUL IMAN)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)


©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel :
[email protected] atau Webmaster : [email protected]

Lot 3672, Bangunan PAS Kawasan Dungun,
Kg. Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu.
Tel/Faks : 09-848 5001

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.