Akaun Anda Hantar Artikel Forums Prosedur Iklan Hubung Kami Top Hits Keluar RSS TKO Versi X3 Facebook TKO Twitter TKO TranungKite Online Melihat Waktu Solat
     Create an account      
  TERKINI..   Laman Tranungkite Dengan Rasminya Telah Dihentikan...    PAS Tak Akan Jadi Kingmaker?    Wanita 54 Tahun Meninggal Di Pusat Mengundi    Husam mungkin tewas di Kota Bharu dan Salor, kata penganalisis    Pagi Ini Saya Beri Satu Undi PAS demi Islam dan Melayu di Malaysia    Mahathir akan kalah sekitar 1500 undi di Langkawi    HARAPAN mampukah tawan Malaysia dengan FITNAH? Adakah ini nilai Politik Penyokong HARAPAN?    PAS isytihar cuti 10 Mei jika tawan T'ganu    PAS Menang Tipis Di Terengganu HARAPAN Ada Hilang Wang Pertaruhan    Ramai yang terkejut, 14 Pakar ini menjadi calon PAS PRU14  

- masih ada satu iklan kosong di ruang ini -

Mahakaya: Anak MP bercuti di London bersama kekasih
Posted on Thursday, November 08 @ 07:05:18 UTC
Dilulus untuk paparan oleh PenjagaKubur



Berita "Ada khabar berita yang kurang senang didengar kebelakangan ini. dikala negara menangung hutang yang amat serius dan juga masalah kemiskinan rakyat masih menebal, golongan mahakaya ternyata punyai cara hidup yang berbeda 

Aizat Fikri anak kepada Ahli Parlimen Kuala Nerus khabarnya telah membawa seorang gadis yang acap kali dinafikan perhubungan mereka ke Kota London baru baru ini.

Memang benar, you might say that is your money and its up to you on how to spend it, tetapi pada hakikatnya kamu adalah seorang pemimpin ataupun public figure, di kampung-kampung berkempen tentang 'kita faham masalah rakyat,kita akan bela dan bantu rakyat miskin terutamanya MELAYU MISKIN. Dikala MELAYU MISKIN, kamu boros berbelanja untuk diri kamu malahan untuk teman wanita kamu.

Ini adalah satu budaya yang telah dipupuk oleh orang-orang Umno, lihat saja apa yang dibelanjakan oleh seorang menteri dari Umno kepada kekasihnya yang juga seorang artis, dikala negara mungkin berhadapan dengan pilihanraya pada bila-bila masa, masih sempat lagi untuk bercuti dan bercanda ria di luar negara.

Renungkan, jika pemimpin seperti ini yang kita masih agungkan dan pilih sememangnya negara malaysia ini akan bankrup kerana keborosan golongan mahaya umno seperti Aizat Fikri

"


................................
Dihantar untuk paparan TKO (Tranungkite)
Oleh:
tenggara
Posted on Thursday, November 08 @ 07:05:18 UTC
Dilulus untuk paparan oleh PenjagaKubur







Jom Ubah
Klik Untuk lihat paparan iklan
   * Sila e-mel kepada tranung2006@gmail.com. Dapatkan maklumat lanjut di SINI

  1. PELUANG JANA PENDAPATAN DENGAN JUAL PREPAID TOPUP. DAFTAR AGEN RM20 JE

  2. BUAT DUIT DENGAN BISNES EMAS 999 SECARA ONLINE

  3. Garam Bukit, Little Trees, Tasbih Digital, Samping Songket, Butang Baju Melayu, Bantal Panas HARGA BORONG

  4. BISNES Makanan POPULAR - DONUT, Puff, KEK, Putu, BUN, Pau, PIZZA, Taufufa, Murtabak, Bisnesair. Pelajari Disini >>> 

  5. Info Percuma Rahsia Kebahagiaan Suami Isteri Terbongkar di www.rahsiafirdaus.com 


 
Klik untuk pakej iklan

* terdapat ruang iklan kosong di sini sila hubungi tranung2006@ gmail.com
Artikel Hari Ini

Laman Tranungkite Dengan Rasminya Telah Dihentikan...

PAS Tak Akan Jadi Kingmaker?

Wanita 54 Tahun Meninggal Di Pusat Mengundi

Husam mungkin tewas di Kota Bharu dan Salor, kata penganalisis

Pagi Ini Saya Beri Satu Undi PAS demi Islam dan Melayu di Malaysia

Mahathir akan kalah sekitar 1500 undi di Langkawi

HARAPAN mampukah tawan Malaysia dengan FITNAH? Adakah ini nilai Politik Penyokong HARAPAN?

PAS isytihar cuti 10 Mei jika tawan T'ganu

PAS Menang Tipis Di Terengganu HARAPAN Ada Hilang Wang Pertaruhan

Ramai yang terkejut, 14 Pakar ini menjadi calon PAS PRU14

[ Artikel seterusnya.. ]
Login
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Related Links
· More about Berita
· News by PenjagaKubur


Most read story about Berita:

Isteri Muda Tendang Ketua Menteri Sarawak Di Khayalak Ramai?

Mahakaya: Anak MP bercuti di London bersama kekasih

Bini PM, Bini Taib Mahmud Malukan Malaysia

RUU Persendirian: Pelik bukan Islam bantah

Patutlah Menteri Umno BN Hidup Senang Lenang...
Article Rating
Average Score: 3.5
Votes: 4


Please take a second and vote for this article:

Excellent
Very Good
Good
Regular
Bad

Options

 Printer Friendly Cetak Artikel

 Send to a Friend E-Mel kpd Kawan

"Mahakaya: Anak MP bercuti di London bersama kekasih" | Login/Create an Account | 7 comments | Search Discussion
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

No Comments Allowed for Anonymous, please register

Re: Mahakaya: Anak MP bercuti di London bersama kekasih (Score: 1)
by mohdnoorawang on Thursday, November 08 @ 10:30:50 UTC
(User Info | Send a Message)

aizat anak nasir ahli parlimen kuala nerus BN/UMNO dan ketua bahagian kuala nerus sepatutnya tidak bertanding PRU13.

UMNO kuala nerus bodoh, yang kaya nasir dan yang miskin puakUMNO dikampong. kena tipu oleh nasir.

gong dapat rm500 dan sebiji pulut lepa dan kain pelikat.

oarng UMNO di selalu kena tipu dan buta mata hati untuk fikir sesaat.

nasir cukup kaya dan wang berjuta semenjak jadi wakil rakyat DUN dan parlimen. 

nasir beli rumah dikuala lumpur berjuta juta ringgit.

masuk kampong buat alim dan hentam pas, dalam masa yang nasir jadi perompak dan lanun




Re: Mahakaya: Anak MP bercuti di London bersama kekasih (Score: 1)
by abanghensem on Thursday, November 08 @ 11:46:00 UTC
(User Info | Send a Message)
biar la dia nak bercoti kat mana pun..... dah bapak dia menteri camtu la.... hidup senang kaya raya dengan hasil yang entah dari mana.... sahih la kalau nak pelihara anak mewah camtu tak cukup ngan gaji menteri.... ada la wang sampingan yang dia cari.... kita tengok dari jauh je ... tunggu sampai negara bankrap baru la kita pakat² hantam dia orang ni.... tak yah la dok komen.... 



Re: Mahakaya: Anak MP bercuti di London bersama kekasih (Score: 1)
by lanmmwgi on Thursday, November 08 @ 15:57:16 UTC
(User Info | Send a Message)
itu bukan anak MP...itu anak haramjadah...



Re: Mahakaya: Anak MP bercuti di London bersama kekasih (Score: 1)
by danial_love (bencipnipu@yahoo.com) on Saturday, February 02 @ 19:08:54 UTC
(User Info | Send a Message)
balik-balik muka neraka jahannam ni lagi...!!!!



PANDANGAN DALAM LAMAN INI
TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER @ IBT
(IKATAN BLOGGER TERENGGANU - IBT)

Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan.
(Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)

©1422 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini
untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
E-mel : tranung2006@yahoo.com atau Webmaster : tranungkite@hotmail.com

764 Lorong 5 Kiri, Jalan Nibong Stesyen,
23000 Dungun, Terengganu Darul Iman
Tel/Faks : 09-844 8001



All logos and trademarks in this site are property of their respective owner.
The comments are property of their posters, all the rest © 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi.